nybjtp

Industri Otomotif

Batré Énergi Anyar

Anyar-Énergi-Batre1
syarat teknis
Jenis produk Dua sisi PCB fléksibel + Lambaran nikel murni
Jumlah lapisan 2 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,15MM / 0,1MM
Ketebalan piring FPC = 0.15MM T = 1.6MM
Ketebalan tambaga 1 OZ
Kandel pilem 50UM
Perlakuan permukaan ENG 2-3U
Syarat Toleransi 0,1 MM
Ukuran 658*41MM
Ciri NickelSheet 0.3mm / Pilem 100um
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Kandaraan Aplikasi Toyota
Aplikasi Batré Énergi Anyar
Anyar-Énergi-Batre2

Pameran aplikasi

Hareup jeung Rear Lampu Mobil

Hareup jeung Rear Lampu Mobil01
syarat teknis
Jenis produk Single-sided Flex PCB
Jumlah lapisan 1 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
1.8MM / 0.5MM
Ketebalan piring FPC = 0.15MM T = 1.15MM
Kandel pilem 50UM
konduktivitas termal 3.00
Perlakuan permukaan ENG 2-3U
Ketebalan tambaga 1 OZ
Kakuatan lambaran aluminium 1.0mm
Ciri Lambaran aluminium digambar sareng digabungkeun sareng napel termal.
Kandaraan Aplikasi BYD
Aplikasi Hareup jeung Rear Lampu Mobil

Hareup jeung Rear Lampu Mobil02

Pameran aplikasi

Mobil Kombinasi Pindah Lever

Mobil Kombinasi Switch Lever02

Pameran aplikasi

syarat teknis
Jenis produk Kaku Flex Printed Circuit Board
Jumlah lapisan 2 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,15MM / 0,1MM
Ketebalan piring FPC = 0.15MM T = 1.6MM
Ketebalan tambaga 1 OZ
Kandel pilem 50UM
Perlakuan permukaan ENG 2-3U
Syarat Toleransi 0,1 MM
Bahan Shengyi TG170 tambaga clad laminate
Ciri adhesion tinggi, reliabiliti tinggi
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Kandaraan Aplikasi GAC Motor
Aplikasi Mobil Kombinasi Pindah Lever
Mobil Kombinasi Switch Lever01

Mobil Nyadangkeun Radar

Radar Nyadangkeun Mobil02

Pameran aplikasi

syarat teknis
Jenis produk Board fléksibel kaku
Jumlah lapisan 2 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,15MM / 0,1MM
Ketebalan piring FPC = 0.15MM T = 1.6MM
Ketebalan tambaga 1 OZ
Kandel pilem 50UM
Perlakuan permukaan ENG 2-3U
Kasabaran Precision 0,1 MM
Bahan Bahan Panasonic/TG150 FR-4
Tahan Tegangan 3000V
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Kandaraan Aplikasi Mobil buatan Jepang
Aplikasi Mobil Nyadangkeun Radar
Mobil Nyadangkeun Radar01

Mobil Gear Shift Knob

Mobil Gear Shift Knob01
Mobil Gear Shift Knob02

Pameran aplikasi

syarat teknis
Jenis produk Papan Sirkuit Fleksibel + Kaku
Jumlah lapisan 2 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,15MM / 0,1MM
Ketebalan piring FPC = 0.15MM T = 1.15MM
Ketebalan tambaga 1 OZ
Kandel pilem 27.5UM
Perlakuan permukaan ENG 2-3U
Syarat Toleransi 0.075MM
Kakuatan TG150 dewan epoxy
Ciri Syarat Toleransi Ketat, Precision Tinggi.
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Kandaraan Aplikasi BAIC
Aplikasi Mobil Gear Shift Knob

Mobil Gear Shift Knob

Mobil Gear Shift Knob01
Mobil Gear Shift Knob02

Pameran aplikasi

syarat teknis
Jenis produk Kaku Flex PCB
Jumlah lapisan 4 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,15MM / 0,1MM
Ketebalan piring FPC = 0.15MM T = 1.6MM
Ketebalan tambaga 1 OZ
Kandel pilem 27.5UM
Perlakuan permukaan ENG 2-3U
Syarat Toleransi 0.075MM
Kakuatan TG150 dewan epoxy
Ciri Syarat Toleransi Ketat, Precision Tinggi.
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Kandaraan Aplikasi Toyota
Aplikasi Mobil Gear Shift Knob

Sistim Visi nyetir calakan

Intelligent-nyetir-vision-system01
Intelligent-nyetir-vision-system02

Pameran aplikasi

syarat teknis
Jenis produk Multilayer Flex PCB
Jumlah lapisan 3 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,15 / 0,15MM
Ketebalan piring 0,2 MM
aperture minimum 0,15 MM
tambaga liang
kandelna
12-15UM
Perlakuan permukaan ENG 2U
Ketebalan tambaga 1 OZ
Bahan dilisensikeun EMS120S-200
Ciri Peta konversi éléktromagnétik pikeun
nyerep noise sarta ngurangan gangguan.
Kandaraan Aplikasi Volkswagen
Aplikasi Sistim Visi Kandaraan Unmanned

Sénsor otomotif

Sistem visi nyetir calakan04
Sistem visi nyetir calakan05

Pameran aplikasi

syarat teknis
Jenis produk Single-sided Flex PCB
Jumlah lapisan 1 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,2 / 0,25MM
Ketebalan piring 0,18 MM
Kandel pilem 50UM
tambaga liang
kandelna
1 OZ
Perlakuan permukaan ENG 2-3U
syarat franchise Suhu luhur 135 derajat,
euweuh carbonization pikeun 200 jam
Sarat permukaan 48-jam uji semprot uyah
Ciri Tahan korosi
Tahan suhu luhur
Kandaraan Aplikasi Volkswagen
Aplikasi Sénsor otomotif

Mobil Gear Shift Knob

Mobil-Gear-Shift-Knob1
syarat teknis
Jenis produk Kaku Flex Circuit Board
Jumlah lapisan 2 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,15MM / 0,1MM
Ketebalan piring FPC = 0.15MM T = 1.6MM
Ketebalan tambaga 1 OZ
Kandel pilem 50UM
Perlakuan permukaan ENG 2-3U
Syarat Toleransi 0,1 MM
Bahan Shengyi TG170 Tambaga-clad laminate
Ciri adhesion tinggi, reliabiliti tinggi
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Kandaraan Aplikasi Mobil buatan Jepang
Aplikasi Mobil Gear Shift Knob
Mobil-Gear-Shift-Knob2

Pameran aplikasi