nybjtp

4 Lapisan prototipe PCB fléksibel pikeun Alat Tekanan Darah Médis

4 Lapisan fléksibel PCB Prototipe pikeun Médis Tekanan Darah Alat-Kasus

syarat teknis
Jenis produk Flex Circuit Board
Jumlah lapisan 4 Lapisan / Multilayer Pcb fléksibel
Lebar garis sareng jarak garis 0,12 / 0,15 mm
ketebalan dewan 0,2 mm
Ketebalan tambaga 35 emh
Aperture Minimum 0,2 mm
Seuneu Retardant 94v0
Perlakuan permukaan Immersion Emas
Warna Topeng Solder Hideung
Kakuatan Lambaran baja
Aplikasi Alat Médis
Alat Aplikasi Tekanan Darah
Capel's Advanced Circuits Flex PCB nyaéta papan sirkuit dicitak fleksibel 4-lapisan (PCB) anu dirarancang khusus pikeun alat médis. Ieu utamana dipaké dina alat tekanan darah.
Capel's Advanced Circuits Flex PCB nyaéta papan sirkuit dicitak fleksibel 4-lapisan (PCB) anu dirarancang khusus pikeun alat médis. Ieu utamana dipaké dina alat tekanan darah.

Studi Kasus

Capel's Advanced Circuits Flex PCB nyaéta papan sirkuit dicitak fleksibel 4-lapisan (PCB) anu dirarancang khusus pikeun alat médis. Ieu utamana dipaké dina alat tekanan darah.

Produk ieu kalebet sababaraha inovasi téknologi pikeun ningkatkeun kinerja sareng pungsionalitasna dina industri alat médis.

Jumlah Lapisan:
Desain 4-lapisan PCB nunjukkeun tingkat pajeulitna sareng fungsionalitas anu langkung luhur.Ku merging sababaraha lapisan, PCBs bisa nampung circuitry denser, sahingga pikeun transmisi sinyal hadé tur ngurangan crosstalk.Fitur inovatif ieu ngajamin akurasi sareng reliabilitas pangukuran tekanan darah.
Lebar garis sareng jarak garis:
Kalayan lebar garis sareng jarak garis masing-masing 0,12 mm sareng 0,15 mm, PCB fleksibel Capel nunjukkeun kamampuan miniaturisasi anu pikaresepeun.Lacak sareng jarak anu langkung sempit ngamungkinkeun sirkuit kompleks diwangun dina rohangan anu kompak, ngamungkinkeun alat médis janten langkung alit sareng langkung portabel.
Ketebalan papan:
Ketebalan plat ultra-ipis 0.2mm mangrupikeun inovasi téknis anu sanés tina kaahlian Capel.Profil langsing ieu ngamungkinkeun PCBs fléksibel gampang diintegrasikeun kana desain alat médis leutik tanpa ngaganggu kaku atanapi daya tahan.
Ketebalan tambaga:
35μm ketebalan tambaga ensures konduktivitas alus sarta kapasitas mawa ayeuna cukup.Kalayan parameter ieu di tempat, PCB fleksibel Capel sacara éfisién tiasa ngirimkeun sareng nyebarkeun sinyal listrik anu dipikabutuh pikeun pangukuran tekanan darah.Ogé ngurangan leungitna kakuatan sarta generasi panas, mantuan pikeun ngaronjatkeun efisiensi sakabéh alat médis.
aperture minimum:
Ukuran aperture minimum nyaéta 0.2mm, nunjukkeun katepatan anu luhur dina desain sareng prosés manufaktur.Inovasi téknologi ieu ngamungkinkeun sambungan sirkuit anu langkung tepat, ngaminimalkeun résiko gangguan atanapi gagalna sinyal.
Tahan seuneu:
94V0 seuneu retardant kelas ensures yén PCB fléksibel meets standar kaamanan ketat industri médis.Fitur ieu penting pisan sabab nyegah PCB tina hurung atanapi nyebarkeun seuneu, ngajagi pangguna sareng alat médis tina poténsi bahaya.
Perlakuan permukaan:
Perawatan permukaan emas immersed ningkatkeun konduktivitas sareng ngajagi jejak tambaga tina korosi.Inovasi téknologi ieu manjangkeun umur jasa PCB anu fleksibel sareng ngajamin stabilitas sambungan listrik, bahkan dina lingkungan médis anu parah.Warna Topeng Solder:
Pamakéan warna soldering lalawanan hideung teu ukur nyadiakeun daya tarik estetika pikeun produk tapi ogé boga fungsi minangka indikator visual pikeun ngabedakeun PCB fléksibel salila assembly.Coding warna ieu nyederhanakeun prosés manufaktur sareng ngaleungitkeun kamungkinan kasalahan dina panempatan komponén sareng patri.

Pikeun ningkatkeun deui industri sareng alat, Capel nganggap perbaikan téknis ieu:

Kalenturan ditingkatkeun:
Nalika alat médis janten langkung tahan ngagem sareng nyaman, ningkatkeun kalenturan PCB anu fleksibel tiasa ngaktifkeun integrasi anu mulus sareng alat ieu.Ku ngamangpaatkeun bahan inovatif sareng téknik manufaktur, Capel tiasa ningkatkeun kamampuan ngabengkokkeun PCB anu fleksibel tanpa ngaganggu kinerja atanapi reliabilitasna.
Desain papan sirkuit thinner:
Salian ketebalan papan sirkuit langsing, salajengna ngurangan ketebalan tina PCBs fléksibel bisa nyadiakeun kaunggulan tambahan dina watesan ngurangan beurat jeung ngaronjat kalenturan.Kamajuan ieu bakal tiasa ngembangkeun alat médis anu langkung alit sareng langkung nyaman pikeun pasien.
Integrasi téknologi canggih:
Capel tiasa ngadukung pamekaran alat médis pinter ku ngahijikeun téknologi canggih sapertos konektipitas nirkabel, sensor sareng kamampuan ngolah data kana PCB anu fleksibel.Inovasi téknologi ieu bakal ngaktifkeun ngawaskeun data sacara real-time, ningkatkeun pangalaman pasien sareng ningkatkeun kamampuan diagnostik.


waktos pos: Sep-09-2023
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui