nybjtp

2 lapisan flex PCB 1 + 1 stackup ramo emas kerung pikeun usik B-ultrasound

2 Lapisan flex PCB 1 + 1 stackup ramo emas kerung pikeun B-ultrasound probe-Case

syarat teknis
Jenis produk Flex Board Pcb
Jumlah lapisan 2 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,06 / 0,08 mm
ketebalan dewan 0,1 mm
Ketebalan tambaga 12 emh
Aperture Minimum 0,1 mm
Seuneu Retardant 94v0
Perlakuan permukaan Immersion Emas
Résistansi Welding Warna Koneng
Kakuatan FR4
Prosés husus Ramo Emas kerung
Industri Aplikasi Alat Médis
Alat Aplikasi B-ultrasound usik
2 Lapisan Fléksibel Dicitak Circuit dilarapkeun dina B-ultrasound usik Alat Médis
2 Lapisan Fléksibel Dicitak Circuit dilarapkeun dina B-ultrasound usik Alat Médis

Analisis Kasus--Capel kalawan 15 taun pangalaman teknis profésional

Papan sirkuit fléksibel nyayogikeun solusi anu aman sareng dipercaya pikeun industri médis.

Kumaha papan sirkuit fleksibel 2-lapisan Capel nyayogikeun dukungan téknis anu inovatif pikeun alat médis sapertos panyilidikan B-ultrasound?

Di dunya anu gancang-gancang ayeuna, téknologi maénkeun peran anu penting dina ningkatkeun rupa-rupa industri, sareng widang médis sanés waé.Diantara seueur alat médis canggih, panyilidikan B-ultrasound sok narik perhatian masarakat.Alatna ngamungkinkeun para ahli médis ningali gambar sacara real-time organ internal, janten alat anu penting pikeun ngadiagnosa sareng ngawaskeun rupa-rupa kaayaan médis.

Salah sahiji komponén konci usik B-ultrasound nyaéta 2-lapisan fléksibel dicitak circuit (FPC).FPC, ogé katelah PCB dua sisi (Printed Circuit Board), nyaéta papan ipis sareng fléksibel anu janten platform pikeun nyambungkeun komponén éléktronik sacara kompak sareng éfisién.The FPC dipaké dina usik ultrasound dirancang husus pikeun minuhan sarat nuntut widang médis, mastikeun operasi dipercaya jeung-kinerja tinggi.

Hayu urang nyandak katingal ngadeukeutan dina spésifikasi jeung ciri tina 2-lapisan FPC dipaké dina usik B-ultrasound.Papanna 0,1 mm kandel, ngamungkinkeun éta gampang diintegrasikeun kana desain kompak usik.Lebar garis sareng jarak garis nyaéta 0.06 / 0.08mm, mastikeun pangiriman sinyal anu gancang sareng efisien.The 12um ketebalan tambaga nyadiakeun konduktivitas listrik alus teuing bari ngajaga kalenturan sakabéh dewan.

Pikeun mastikeun tingkat kaamanan pangluhurna, 2-lapisan FPC dipaké dina usik ultrasound dijieun ku bahan seuneu-retardant disebut 94V0.Bahan ieu kacida tahan seuneu, ngaminimalkeun résiko kacilakaan sareng karusakan.Salaku tambahan, perlakuan permukaan FPC ngadopsi emas immersion, anu henteu ngan ukur ningkatkeun konduktivitas dewan, tapi ogé gaduh résistansi korosi anu saé.

Salah sahiji fitur kasohor tina 2-lapisan FPC dipaké dina usik B-ultrasound nyaéta prosés husus na disebut ramo emas kerung.Prosés ieu ngalibatkeun plating konektor FPC ku lapisan ipis emas pikeun ningkatkeun durability maranéhanana sarta mastikeun sambungan dipercaya.Warna las lalawanan FPC konéng, anu henteu ngan ukur nambihan daya tarik visual, tapi ogé ngagampangkeun idéntifikasi gancang nalika manufaktur sareng perakitan.

2-lapisan FPC diterapkeun dina usik B-ultrasound sarta mangrupa bagian penting pikeun mastikeun Imaging akurat tur dipercaya.Kalenturanna ngamungkinkeun éta saluyu sareng bentuk usik anu melengkung pikeun gampang diurus nalika pamariksaan.Karakteristik-kinerja luhur FPC, sapertos pangiriman sinyal gancang sareng konduktivitas listrik anu saé, nyumbang kana efisiensi sareng akurasi panyilidikan B-ultrasound.

Dina kasimpulan, 2-lapisan sirkuit dicitak fléksibel geus revolutionized widang médis, utamana dina widang panyilidikan ultrasound.Desain anu kompak, konduktivitas listrik anu saé, sareng kalenturan ngajantenkeun idéal pikeun alat médis canggih ieu.Kalayan seueur fitur sareng spésifikasi anu disaluyukeun pikeun nyumponan sarat anu ketat dina widang médis, FPC 2-lapisan maénkeun peran anu penting dina ngabantosan profésional médis nyayogikeun diagnosis anu akurat sareng nganteurkeun perawatan médis anu diperyogikeun.


waktos pos: Sep-04-2023
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui