nybjtp

Kaku-Flex PCB Fabrikasi

Service fabrikasi PCB kaku-Flex

15 taun Capel urang Kaku fléksibel dicitak circuit board téhnologi tim ahli

-Nyadiakeun wawasan berharga jeung hidayah ka konsumén urang;

-Pamahaman jero ngeunaan aspék téknis téknologi papan sirkuit kaku-flex ngamungkinkeun aranjeunna nawiskeun solusi anu cocog pikeun sarat unik unggal palanggan.

-integrate téhnologi canggih tur prinsip desain kana produk maranéhanana, ensures konsumén Capel urang nampi state-of-nu-seni papan circuit kaku-flex nu minuhan atawa ngaleuwihan standar industri.

Kaku-Flex kapasitas produksi PCBs bisa ngahontal leuwih ti 70000sqm per bulan

--manage pesenan volume tinggi sareng minuhan jadwal produksi anu ketat.Naha anjeun peryogi jumlah leutik atanapi ageung, kami tiasa nyumponan syarat pesenan anjeun gancang sareng éfisién.

Rojongan ngaropéa 2-32 lapisan-precision tinggi kaku papan circuit pcb fléksibel

-teknologi canggih, alat-alat, sareng prosés pikeun mastikeun produksi anu akurat sareng dipercaya.Perhatian urang kana detil, ukuran kadali kualitas anu ketat, sareng uji komprehensif ngabantosan kami nganteurkeun PCB fleksibel kaku anu kualitas luhur anu nyumponan standar industri anu paling luhur.

6 lapisan papan pcb fleksibel kaku

4 lapisan papan pcb kaku-flex

4 lapisan papan pcb fléksibel kaku

14 lapisan High-dénsitas papan pcb flex kaku

2 lapisan Kaku-Flex PCB

8 lapisan kaku circuit board fléksibel

10 lapisan printer circuit board

12 lapisan papan sirkuit flex kaku

Kasus Aplikasi Papan Sirkuit PCB Kaku-Flex

Nyadiakeun solusi anu bisa dipercaya dina manufaktur papan sirkuit kaku-flex pikeun konsumén dina alat wearable, alat médis, aerospace jeung sistem pertahanan, sistem otomotif, éléktronika konsumén, automation industri, sarta telekomunikasi.

-Customized PCBs fléksibel kaku nu minuhan sarat husus maranéhanana;

-Depend on kabutuhan industri-spésifik anjeun, urang bisa nyadiakeun papan sirkuit dicitak fléksibel kaku jeung bahan husus kayaning bahan tahan-suhu luhur pikeun aplikasi otomotif tur aerospace, kitu ogé bahan médis-grade pikeun aplikasi alat médis.Kami ogé tetep diropéa sareng téknologi manufaktur PCB kaku-flex panganyarna pikeun nyumponan tungtutan industri ieu.

2-lapisan kaku-Flex Board dina Automotive Gear Shifter

2 lapisan kaku-Flex PCB pikeun Electrocardiogram (ECG) mesin Alat Médis

4 lapisan FPC PCBs dilarapkeun ka Robot Sweeping calakan

8 lapisan Papan Sirkuit Fleksibel Kaku pikeun komunikasi 5G

10 lapisan kaku-Flex Circuit Boards pikeun Equipment Control Industrial

2 lapisan FPC Boards dilarapkeun ka Smart Lock

4 lapisan FPC PCB Boards dilarapkeun ka Thermostats Smart Home

PCB fleksibel kaku diterapkeun dina Alat Médis Tekanan Darah

Prosés Fabrikasi PCB fléksibel kaku

1. motong:Motong tina bahan dasar papan teuas: Potong wewengkon badag tina dewan clad tambaga kana ukuran diperlukeun ku desain.

2. Motong bahan dasar dewan fléksibel:Motong bahan roll aslina (bahan dasar, lem murni, panutup pilem, tulangan pi, jsb) kana ukuran diperlukeun ku desain rékayasa.

3. Pangeboran:Bor ngaliwatan liang pikeun sambungan circuit.

4. liang hideung:Anggo potion pikeun ngajantenkeun toner napel kana témbok liang, anu maénkeun peran anu saé dina sambungan sareng konduksi.

5. Tambaga plating:Lempeng lapisan tambaga dina liang pikeun ngahontal konduksi.

6. Paparan alignment:Align pilem (négatip) dina posisi liang pakait dimana pilem garing geus pasted pikeun mastikeun yén pola pilem neuleu bisa tumpang tindih jeung beungeut dewan.Pola pilem ditransferkeun ka pilem garing dina permukaan papan ngaliwatan prinsip pencitraan cahaya.

7. Pangwangunan:Paké kalium karbonat atawa natrium karbonat pikeun ngembangkeun film garing di wewengkon unexposed tina pola sirkuit, ninggalkeun pola pilem garing di wewengkon kakeunaan.

8. Ukur:Saatos pola sirkuit dikembangkeun, daérah anu kakeunaan tina permukaan tambaga diukir ku solusi etching, nyésakeun pola katutupan ku pilem garing.

flex pcb assembly

flex pcb assembly

9. AOI:Inspeksi optik otomatis.Ngaliwatan prinsip réfléksi optik, gambar dikirimkeun ka alat pikeun ngolah, sareng dibandingkeun sareng data set, masalah sirkuit kabuka sareng pondok tina jalur dideteksi.

10. Laminasi:Panutup sirkuit foil tambaga sareng pilem pelindung luhur pikeun nyegah oksidasi sirkuit atanapi sirkuit pondok, sareng dina waktos anu sami fungsina salaku insulasi sareng bending produk.

11. Laminating CV:Pencét pilem panutup anu tos laminated sareng pelat anu dikuatkeun kana sadayana ngalangkungan suhu anu luhur sareng tekanan anu luhur.

12. Pukulan:Paké kapang jeung kakuatan tina punch mékanis mun punch piring karya kana ukuran pengiriman barang nu meets sarat produksi customer urang.

13. Laminasi(superposisi papan pcb kaku-flex)

14. Mencét:Dina kaayaan vakum, produk ieu laun dipanaskeun, sarta dewan lemes sareng hard board dipencet babarengan ngaliwatan mencét panas.

15. Pangeboran sekundér:Bor liang via nyambungkeun dewan lemes jeung dewan teuas.

16. Bersihan plasma:Anggo plasma pikeun ngahontal éfék anu teu tiasa dicapai ku padika beberesih konvensional.

17. Immersed tambaga (papan teuas):Lapisan tambaga dilapis dina liang pikeun ngahontal konduksi.

18. Tambaga plating (papan teuas):Paké electroplating ka thicken ketebalan tina tambaga liang jeung tambaga permukaan.

19. Circuit (pilem garing):Nempelkeun lapisan bahan photosensitive dina beungeut plat tambaga-plated pikeun ngawula ka salaku pilem pikeun mindahkeun pola.Etching AOI wiring: Etching jauh sakabeh beungeut tambaga iwal pola sirkuit, etching kaluar pola diperlukeun.

20. Topeng solder (layar sutra):Panutup sadaya garis sareng permukaan tambaga pikeun ngajagaan garis sareng insulate.

21. Topeng solder (paparan):Tinta ngalaman photopolymerization, sarta tinta di wewengkon percetakan layar tetep dina beungeut dewan jeung solidifies.

22. Laser uncovering:Paké mesin motong laser pikeun ngalakukeun gelar husus tina motong laser dina posisi garis simpang kaku-flex, mesek kaluar bagian dewan fléksibel, sarta ngalaan bagian dewan lemes.

23. Majelis:Nempelkeun cadar baja atawa tulangan dina wewengkon saluyu permukaan dewan ka beungkeut jeung ningkatkeun karasa bagian penting FPC.

assembly pcb fléksibel kaku

Majelis pcb fléksibel kaku

24. Tes:Anggo panyilidikan pikeun nguji naha aya cacad kabuka / sirkuit pondok pikeun mastikeun fungsionalitas produk.

25. Tokoh:Nyitak lambang nyirian dina dewan pikeun mempermudah assembly jeung idéntifikasi produk saterusna.

26. Piring Gong:Anggo alat-alat mesin CNC pikeun ngagiling bentuk anu dibutuhkeun dumasar kana sarat palanggan.

27. FQC:Produk rengse bakal pinuh inspected pikeun penampilan nurutkeun sarat customer, sarta produk cacad bakal ngangkat kaluar pikeun mastikeun kualitas produk.

28. Bungkusan:Papan anu parantos lulus pamariksaan lengkep bakal dipak nurutkeun sarat palanggan sareng dikirim ka gudang.

prosés fabrikasi pcb fléksibel kaku

Majelis PCB Fleksibel kaku Turki

Nyadiakeun kaahlian sareng bantosan salami fase desain, ngabantosan para nasabah ngaoptimalkeun desainna
pikeun fungsionalitas, réliabilitas, sareng éféktivitas biaya;

Bisa ngahasilkeun jumlah leutik prototipe PCB kaku-flex di luhur timely, sahingga konsumén pikeun evaluate sarta sangkan méré konfirmasi desain maranéhanana saméméh lajengkeun kalayan produksi masal;

Ngajaga dokuméntasi lengkep sapanjang prosés assembly, kaasup tagihan bahan (BOMs), parentah assembly, sarta rékaman test;

Pangiriman waktos (Capel gaduh perencanaan produksi anu efisien, manajemén sumberdaya anu efektif, sareng koordinasi caket sareng para nasabah sapanjang prosés manufaktur.);

Alamat masalah atanapi masalah anu tiasa timbul saatos pangiriman sareng nyayogikeun dukungan téknis atanapi jasa garansi upami diperyogikeun.

Tés Artide munggaran

Produksi Massal

Reflow Soldering

Ngalayang Probe Test

Majelis PCB

Pangeboran

FQC

Shooting otomatis

Kaku fléksibel PCB Fabrikasi Kauntungannana

Pinuh otomatis sareng alat produksi precision tinggi

-minimalkeun kasalahan manusa, ningkatkeun efisiensi, sareng ningkatkeun kualitas sakabéh papan sirkuit dicitak flex kaku urang.

Capel gaduh basa R&D sorangan, pabrik produksi, sareng pabrik patch pikeun papan sirkuit kaku-flex

-panalungtikan sareng pamekaran kontinyu pikeun nyiptakeun solusi inovatif sareng ningkatkeun kinerja produk konsumén urang.

-Capel gaduh kontrol pinuh kana prosés manufaktur, mastikeun kadali kualitas sareng produksi efisien, gaduh waktos kalungguhan anu langkung pondok sareng pangiriman langkung gancang.

-Capel tiasa ngadamel perbaikan sareng modifikasi kana papan sirkuit kaku-flex anu aranjeunna ngahasilkeun, nyayogikeun dukungan saatos penjualan sareng mastikeun kapuasan pelanggan.

Inovasi kontinyu tina téknologi prosés anu saé sareng canggih

-We prioritas inovasi sarta perbaikan konstan dina prosés fabrikasi PCB fléksibel kaku urang, terus explores sarta adopts téknologi anyar jeung canggih, nyadiakeun Anjeun sareng solusi motong-ujung tur mastikeun yén papan PCBs fléksibel kaku anjeun minuhan standar teknis panganyarna.

-Optimize prosés manufaktur pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta ngurangan biaya, ngaleutikan runtah bahan, shorten kali kalungguhan, sarta nawiskeun solusi ongkos-éféktif ka konsumén urang.

ngeboran

Tulangan otomatis

VCP otomatis

Jalur DES

Paparan LDI

CNC

Prosés Mencét Panas

Otomatis V-motong

Kamampuh Produksi PCB fléksibel kaku

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi Lapisan tunggal FPC flex PCB
Lapisan ganda FPC flec PCB
Multilayer FPC
Aluminium PCB
Kaku-Flex PCB
Lapisan
Jumlah
1-30 lapisan FPC PCB fléksibel
2-32 lapisan Kaku-FlexPCB
1-60 lapisan PCB kaku
Papan HDI
Max
Pabrikan
Ukuran
Lapisan tunggal FPC 4000mm
Doublelayers FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Insulasi
Lapisan
Kandelna
27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um
100um / 125um / 150um
Papan
Kandelna
FPC0.06mm-04mm
Kaku-Flex PCB025-60mm
Toleransi tina
Ukuran PTH
+0,075 mm
Beungeut
Bérés
Immersion Emas / mmersion
pérak / Plating emas
/ Tin Plating / OSP
Panguat FR4 /PI/ PET /SUS /PSA/Alu
Satengah bunderan
Ukuran Orifice
Min 0.4mm Min Line Spasi rubak 0,045mm / 0,045mm
Kandelna
Toleransi
+0,03 mm Impedansi 500-1200
Foil tambaga
Kandelna
9um / 12um / 18um /
35um / 70um / 100um
Impedansi
Dikadalikeun
Toleransi
+10%
Toleransi ot
Ukuran NPTH
+0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm ngalaksanakeun
Standar
GB/IPC-650/PC-6012IPC-01311/
IPC-601311
Sertifikasi UL sareng ROHS
5014001:2015
IS0 9001:2015
IATF16949:2016
Patén-patén patén-patén modél
patén-patén penemuan

Kontrol Kualitas pikeun Produksi PCB Fleksibel Kaku

Sistem kontrol kualitas lengkep

- Kami parantos ngalaksanakeun sistem kontrol kualitas anu komprehensif pikeun mastikeun standar pangluhurna dina produksi PCB fleksibel kaku (inspeksi bahan, ngawaskeun prosés, uji produk, sareng evaluasi)

Operasi kami ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, IATF16949:2016 Certified

-Komitmen kami pikeun manajemén kualitas, kelestarian lingkungan, sareng perbaikan kontinyu, dedikasi kami pikeun nganteurkeun papan sirkuit kaku-flex anu dipercaya sareng kualitas luhur.

Produk kami ditandaan UL sareng ROHS

- mastikeun yén PCB fléksibel kaku kami nyumponan standar kaamanan sareng patuh kana peraturan industri, bébas tina zat ngabahayakeun, ngajantenkeun aranjeunna ramah lingkungan sareng aman pikeun dianggo dina sagala rupa aplikasi.

Kéngingkeun langkung ti 20 patén modél utilitas sareng patén-patén penemuan

fokus -urang dina ngamekarkeun solusi unik tur kreatif dina manufaktur PCB fléksibel kaku, Komitmen kami pikeun inovasi ensures yén anjeun nampi produk motong-ujung nu minuhan sarat husus Anjeun.

E-Uji

Tes dua diménsi

Uji AOI

Impedansi Tester

Ngalayang Probe Test

Inspeksi X-RAY

Bending Tester

Halogén Tester

Gancang Hurungkeun Kaku-Flex PCB Prototyping

24-jam non-stop jasa produksi prototipe papan sirkuit fléksibel kaku

Pangiriman pikeun pesenan bets leutik biasana nyandak 5-7 dinten

pangiriman produksi masal biasana nyokot 10-15 poé

Produksi Jumlah lapisan waktos pangiriman (dinten bisnis)
Sampel Produksi Massal
FPC 1L 3 6-7
2L 4 7-8
3L 5 8-10
Pikeun FPC PCBs fléksibel kalawan leuwih ti 3 lapisan, tambahkeun 2 poé gawé pikeun tiap lapisan tambahan
HDI dikubur
vias buta
PCB jeung
Kaku-Flex
PCB
2-3L 7 10-12
4-5L 8 12-15
6L 12 16-20
8L 15 20-25
10-20L 18 25-30
SMT: Tambahkeun tambahan 1-2 poé gawé kana waktu pangiriman luhur
RFQ: 2 jam gawé CS: 24 jam gawé
EQ: 4 jam gawé Kapasitas produksi: 80000m / bulan

Quote instan pikeun PCB fléksibel tur Majelis PCB Flex

Capel ngahasilkeun di pabrik sorangan sarta dikawasa ku tim ahli kalawan 15 taun pangalaman pikeun mastikeun yén unggal produk 100% mumpuni.