nybjtp

10 Lapisan kaku Flex PCB Jeung 4 + 2 + 4 Stackup Pikeun Militér

Kumaha High Density 10 Lapisan Kaku Flex PCB Nyadiakeun Solusi Dipercaya Pikeun Militer

syarat teknis
Jenis produk PCB kaku Flex
Jumlah lapisan 10 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0.1mm / 0.1mm
ketebalan dewan 2.0MM+-10%
Ketebalan liang tambaga 35 emh
Aperture Minimum 0,2 mm
Seuneu Retardant 94v0
Perlakuan permukaan ENIG 2-3uin
Impedansi 50 ohm-+10%
Lapisan Stackup 4+2+4
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Warpage ≦0,5%
Industri Aplikasi Militer & Pertahanan
10 Lapisan kaku Flex PCB Jeung 4 + 2 + 4 Stackup Pikeun Militér

10 Lapisan kaku Flex Board

10 Lapisan kaku Flex PCB Jeung 4 + 2 + 4 Stackup Pikeun Militér

Militer & Pertahanan

Naha anjeun milarian solusi anu dipercaya sareng kualitas luhur pikeun kabutuhan papan sirkuit cetak flex 10-lapisan anjeun dina industri militer?Papan PCB multi-lapisan kinerja tinggi kami mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun, dirarancang khusus pikeun aplikasi pertahanan.

Ngenalkeun PCB 10-lapisan dénsitas tinggi Capel: solusi anu dipercaya pikeun aplikasi militer sareng pertahanan

Capel reueus ngenalkeun inovasi panganyarna kami dina téknologi papan sirkuit dicitak (PCB) - dénsitas tinggi 10-lapisan kaku-flex PCB.Kalayan langkung ti 16 taun pangalaman dina manufaktur PCB pikeun aplikasi militer sareng pertahanan, urang ngartos kabutuhan kritis pikeun reliabilitas, daya tahan sareng kinerja anu luhur dina kaayaan anu ekstrim.PCB kaku-flex dénsitas tinggi 10-lapisan anyar kami dirancang pikeun nyumponan sareng ngaleuwihan sarat ketat industri militér sareng pertahanan, nyayogikeun solusi anu tiasa dipercaya pikeun aplikasi anu kritis-misi.

fitur konci na spésifikasi

PCBs kaku-flex dénsitas luhur 10-lapisan kami nawiskeun sajumlah fitur sareng spésifikasi canggih, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun aplikasi militer sareng pertahanan:

- 10 Lapisan: PCB kami ngagaduhan sajumlah ageung lapisan pikeun nyayogikeun pajeulitna sareng fungsionalitas anu diperyogikeun ku sistem militér sareng pertahanan canggih.

- Lebar garis sareng jarak: PCB gaduh lebar garis 0.1mm / 0.1mm sareng jarak pikeun mastikeun pangiriman sinyal anu akurat dina aplikasi frekuensi tinggi.

- Ketebalan plat: ketebalan plat 2.0mm kalawan kasabaran ± 10%, nyadiakeun sturdiness diperlukeun tur durability pikeun lingkungan militér kasar.

- ketebalan liang Tambaga: ketebalan liang tambaga PCB kami téh 35um, nyadiakeun konduktivitas alus teuing jeung reliabilitas pikeun nungtut aplikasi.

- Minimum aperture: A aperture minimum 0.2mm ensures panempatan tepat komponén tur interconnects, nu kritis pikeun desain dénsitas tinggi.

- Retardan seuneu: PCB kami mangrupikeun tahan seuneu anu dipeunteun 94v0, nyayogikeun kaamanan sareng panyalindungan tambahan dina kaayaan anu ekstrim.

- Perlakuan permukaan: ENIG (Electroless Nickel Immersion Gold) perlakuan permukaan kalayan ketebalan 2-3uin ensures solderability alus teuing jeung lalawanan korosi, manjangkeun umur jasa tina PCB nu.

- Kontrol Impedansi: PCB kami ngagaduhan kasabaran ± 10% pikeun ngajaga tingkat impedansi anu konsisten, anu penting pikeun integritas sinyal gancang sareng frekuensi tinggi.

- Lapisan stacking: 4 + 2 + 4 lapisan stacking nyadiakeun kombinasi saimbang tina lapisan kaku jeung fléksibel, nyadiakeun kalenturan diperlukeun jeung reliabilitas pikeun sistem militér sarta pertahanan kompléks.

- Uji Fungsional: PCB kami ngalaman uji fungsional anu ketat, kalebet Inspeksi Optik Otomatis (AOI), uji opat kawat, uji kontinuitas sareng uji lambar tambaga, mastikeun tingkat kualitas sareng reliabilitas anu paling luhur.

- Warpage: PCBs kami gaduh ≤0.5% warpage, ngajaga flatness jeung stabilitas sanajan dina kaayaan lingkungan kasar.

- Industri Aplikasi: 10-lapisan dénsitas tinggi PCB kaku-flex kami dirancang pikeun aplikasi militer jeung pertahanan pikeun minuhan sarat unik industri nuntut ieu.

Reliabiliti jeung durability

Di Capel, urang ngartos sipat kritis aplikasi militer jeung pertahanan dimana reliabiliti jeung durability teu bisa negotiable.10-lapisan dénsitas tinggi PCBs kaku-flex kami diwangun pikeun tahan kaayaan harshest, kaasup hawa ekstrim, shock, Geter jeung Uap.Kombinasi lapisan kaku sareng fléksibel ngamungkinkeun pikeun kalenturan desain anu langkung ageung bari ngajaga tingkat réliabilitas anu paling luhur.Naha éta sistem komunikasi, sistem radar, avionik atanapi kendaraan udara tanpa awak (UAV), PCB kami nyayogikeun pondasi padet anu dipikabutuh pikeun kasuksésan misi.

Manufaktur Canggih jeung Jaminan Kualitas

Papan kaku 10-lapisan dénsitas luhur kami diproduksi nganggo prosés sareng alat canggih pikeun mastikeun tingkat akurasi sareng kualitas anu paling luhur.Ti tahap desain awal nepi ka produksi ahir, urang taat kana ukuran kadali kualitas ketat pikeun mastikeun reliabiliti PCB jeung kinerja.Kamampuhan manufaktur canggih kami, ditambah ku pangalaman éksténsif dina séktor militér sareng pertahanan, ngamungkinkeun kami pikeun nganteurkeun produk anu nyumponan sareng ngaleuwihan standar industri anu paling ketat.

Kustomisasi sareng dukungan téknis

Kami ngarti yén unggal aplikasi militér sareng pertahanan unik sareng sering ngabutuhkeun solusi khusus pikeun nyumponan sarat khusus.Di Capel, kami nawiskeun pilihan kustomisasi komprehensif pikeun 10-lapisan dénsitas tinggi PCB kaku-flex, ngamungkinkeun para nasabah urang pikeun nyaluyukeun desain, bahan, sareng spésifikasi pikeun kabutuhan khususna.Tim insinyur kami anu berpengalaman sareng ahli téknis nyayogikeun dukungan sareng bimbingan khusus sapanjang rarancang sareng prosés palaksanaan, mastikeun PCB kami ngahijikeun sacara lancar kana sistem para nasabah.

Patuh sareng Sertifikasi

Komitmen kami pikeun kualitas sareng reliabilitas ditingali dina patuh kami sareng standar industri sareng sertifikasi.PCBs kaku-flex dénsitas luhur 10-lapisan kami sasuai sareng spésifikasi militér sareng pertahanan anu relevan, mastikeun aranjeunna nyumponan syarat anu ketat pikeun pagelaran, kaamanan sareng adaptasi lingkungan.Salaku tambahan, fasilitas produksi urang disertipikasi kana standar manajemén kualitas pangluhurna, mastikeun para nasabah nampi produk kualitas pangluhurna.

Kasimpulanana

Dina gancang-paced, dunya-patok luhur téhnologi militér sarta pertahanan, reliabiliti, durability jeung kinerja anu kritis.PCB kaku 10-lapisan dénsitas luhur Capel ngagambarkeun puncak kaahlian sareng komitmen urang pikeun nganteurkeun solusi anu canggih pikeun aplikasi anu paling nungtut.Kalawan fitur canggih, nguji rigorous sarta fokus kana kualitas, PCBs kami nyadiakeun yayasan dipercaya pikeun generasi saterusna sistem militér sarta pertahanan.Taroskeun kami ayeuna pikeun langkung seueur ngeunaan kumaha PCB kaku 10-lapisan dénsitas tinggi kami tiasa nyandak aplikasi militer sareng pertahanan anjeun ka jangkung kinerja sareng reliabilitas anu anyar.

 

 

                                               Naha milih CAPEL kami

Shenzhen Capel Téhnologi Co., Ltd. geus specializing dina produksihigh-end, papan sirkuit fléksibel precision tinggi saprak 2009.

Kami gaduh 15 taun profésionaljeung teknispangalamansarta geus dewasa, alus teuing, jeung majukamampuhan manufaktur.

Urang bisa nyadiakeun ngaropéa1-30 lapisan papan circuit fléksibel,2-32 lapisan PCBs kaku-flex, jeung1-60 lapisan PCBs kaku ka konsumén diOtomotifIndustri.

 

Palayanan Capel:

Ngarojong Adat1-30 Lapisan FPC PCB fléksibel,2-32 Lapisan kaku-Flex Circuit Boards,1-60 Lapisan PCB kaku,High-Precision HDI Boards,Dipercaya Gancang Aktipkeun PCB Prototyping,Gancang Aktipkeun SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis,IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Télékomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militér, Dirgantara, Kontrol Industri, Kacerdasan buatan,EV, jsb…

 

 

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30 lapisanFPC PCB fléksibel
2-32 lapisanKaku-FlexPCB1-60 lapisanPCB kakuHDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasiKandelna 27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTHUkuran ± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um ImpedansiDikadalikeunToleransi ± 10%
Toleransi NPTHUkuran ± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm LaksanakeunStandar GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III
Immersion Emas AU 0,025-0,075UM / NI1-4UM Éléktronik nikel emas AU 0.025-25.4UM / NI 1-25.4UM
Sertifikasi UL sareng ROHS
ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
IATF16949:2016
Patén-patén patén-patén modél
patén-patén penemuan

rarancang pcb

 

             8 lapisan HDI PCBs fléksibel pikeun Médis                                    10 lapisan Kaku-Flex Circuit Boards pikeun Aerospace

 

desain pcb fléksibel

                                    4 lapisan Flex PCB Circuits pikeun Control Industri                              16 lapisan Kaku fléksibel PCBs pikeun Automotive

 

 

Parabot prosés canggih:

Kami gaduh alat produksi sareng téknologi pang anyarna sareng paling maju, kalebet mesin fotolitografi presisi tinggi, mesin etsa, alat-alat perakitan,jsb.Ieu

alat-alat mastikeun precision, efisiensi, jeung stabilitas prosés produksi, kukituna nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur.produk kualitas.Produk papan sirkuit fleksibel kualitas luhur.

Prosés Manufaktur PCB kaku-Flex

Kontrol kualitas anu ketat:

Pausahaan urang nempatkeun kadali kualitas munggaran tur implements runtuyan ukuran kadali kualitas ketat sapanjang sakabéh prosés produksi.Unggal léngkah tina seleksi sareng pengadaan

bahan baku pikeun produksi jeung bungkusan ieu comprehensively inspected tur diuji pikeun mastikeun yén unggal produk circuit board fléksibel meets standar pangluhurna.

Manajemén produksi efisien:

Kami ngagaduhan sistem manajemen produksi anu efisien pikeun ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya.Kalawan pangalaman produksi euyeub, urang bisa gancang ngabales kabutuhan customer sarta mastikeun pangiriman timely.

jasa purna jual sampurna:

Kami customer-centric sarta nyadiakeun layanan sanggeus-jualan sampurna.Naha éta ngarengsekeun masalah nalika nganggo produk atanapi nyayogikeun dukungan téknis sareng jasa perbaikan, urang tiasa ngabales dina waktos anu pas sareng masihan solusi.Ku ngagunakeun frasa ieu, anjeun tiasa sacara efektif nunjukkeun kakuatan sareng kaunggulan perusahaan dina prosés produksi papan sirkuit anu fleksibel, ku kituna kéngingkeun kapercayaan sareng pangakuan para nasabah.

 

kadali kualitas pikeun pcb

 

Urang bisa nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhurprototyping gancang, gancang dipercayaproduksi masal, jeungpangiriman gancangto ngabantosan proyék-proyékna asup ka pasar gancang sareng lancar sareng kéngingkeun kaunggulan kalapa.

Manajemén ranté suplai anu kuat:

Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng sajumlah supplier kualitas luhur pikeun mastikeun aksés pas kana bahan baku kualitas luhur.Dina waktu nu sarua, urang boga hiji tim manajemen ranté suplai efisien nu pinuh bisa ngadalikeun status suplai bahan baku, mastikeun yén bahan anu di tempat on waktos, sarta ngarojong produksi gancang sarta pangiriman.

Perencanaan produksi anu fleksibel:

Urang ngadopsi hiji sistem tata produksi canggih nu bisa gancang nyaluyukeun jeung jadwal nurutkeun pangabutuh customer.Naha éta produksi prototipe atawa produksi skala badag, urang flexibly bisa allocate sumberdaya pikeun ngalengkepan produksi dina waktu anu singget tur mastikeun pangiriman on-waktu.

Aliran prosés éfisién:

Kami gaduh prosés manufaktur anu efisien sareng leres-leres ngarencanakeun sareng ngontrol sadayana prosés tina resi pesenan dugi ka kiriman produk.Ku ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi, sareng ngalaksanakeun ukuran kadali kualitas, urang tiasa gancang-gancang ngahasilkeun sareng nganteurkeun produk pikeun mastikeun awal lancar tina proyék para nasabah.

Respon gancang:

Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kabutuhan customer sarta bisa ngabales gancang tur saluyukeun produksi jeung scheduling sasuai.Naha éta pesenan anu mendesak atanapi kaayaan anu teu kaduga, urang tiasa nyandak kaputusan gancang sareng nyandak ukuran anu pas pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu.

Manajemén logistik anu dipercaya:

Urang cooperate kalawan sababaraha pausahaan logistik profésional pikeun mastikeun yén barang anu dikirimkeun ka konsumén aman tur timely.Kami gaduh prosés manajemén logistik anu lengkep sareng sistem pergudangan anu akurat tiasa ngalacak status transportasi sareng mastikeun pangiriman tepat waktu.

waktos pangiriman


waktos pos: Mar-25-2024
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui