nybjtp

6 Lapisan Industrial Equipment Flex PCB Produsén pikeun Control Industrial

Ngaropea 6-lapisan parabot industri flex PCB-Case

syarat teknis
Jenis produk Multi fléksibel dicitak Circuit Board
Jumlah lapisan 6 Lapisan
Lebar garis sareng jarak garis 0,1 / 0,1 mm
ketebalan dewan 0,25 mm
Ketebalan tambaga 12 emh
Aperture Minimum 0,15 mm
Seuneu Retardant 94v0
Perlakuan permukaan Immersion Emas
Warna Topeng Solder Hideung
Kakuatan FR4
Aplikasi Kontrol Industri
Alat Aplikasi Parabot Industri
6-lapisan papan sirkuit dicitak fleksibel (PCB) Capel mangrupikeun produk canggih pikeun widang kontrol industri, khususna pikeun aplikasi peralatan industri.
6-lapisan papan sirkuit dicitak fleksibel (PCB) Capel mangrupikeun produk canggih pikeun widang kontrol industri, khususna pikeun aplikasi peralatan industri.

Analisis Kasus

6-lapisan papan sirkuit dicitak fleksibel (PCB) Capel mangrupikeun produk canggih pikeun widang kontrol industri, khususna pikeun aplikasi peralatan industri.Analisis kasus ieu bakal nganalisis rupa-rupa parameter produk, nyorot titik inovasi téknologi, sareng ngajukeun solusi pikeun masalah téknis pikeun ngamajukeun perbaikan industri sareng alat.

Lebar garis sareng jarak garis:
PCB fleksibel Capel gaduh lebar garis anu saé sareng jarak garis 0.1mm.Parameter ieu nunjukkeun kaahlian téknis Capel dina ngahontal precision luhur sareng detil anu saé dina desain sirkuit.Linewidths sempit tur spasi ngaktifkeun pangwangunan sirkuit kompléks, pamustunganana ngaronjatkeun kinerja sarta fungsionalitas.
Solusi Téhnologi:
Pikeun langkung ningkatkeun lebar garis sareng kamampuan jarak, Capel tiasa investasi dina téknologi manufaktur canggih sareng alat pikeun ngaktifkeun lebar sareng jarak anu langkung saé.Perbaikan ieu bakal nyumponan paménta industri pikeun miniaturisasi sareng ngadukung pamekaran alat éléktronik anu langkung canggih, kompak.
Ketebalan papan:
6-lapisan PCB fleksibel Capel ngabogaan ketebalan dewan 0.25mm.Parameter ieu nunjukkeun inovasi téknologi Capel dina ngamungkinkeun papan sirkuit anu langkung tipis, langkung fleksibel.Profil langsing dewan ngagampangkeun integrasi anu gampang kana aplikasi anu dibatesan rohangan tanpa ngaganggu daya tahan.
Solusi teknis:
Pikeun alamat masalah teknis poténsi patali ketebalan dewan, Capel bisa neuleuman bahan canggih tur téhnologi nu nyadiakeun kalenturan gede tanpa compromising durability.Gawe sareng suppliers bahan pikeun ngembangkeun bahan thinner tapi kuat salajengna tiasa ngaoptimalkeun kinerja Capel PCBs fléksibel pikeun minuhan kabutuhan ngarobah industri.
Ketebalan tambaga:
PCB fleksibel Capel gaduh konduktivitas listrik anu saé sareng ketebalan tambaga 12um.Inovasi téknologi ieu mastikeun pangiriman sinyal anu dipercaya sareng distribusi kakuatan dina aplikasi kontrol industri sareng alat industri, ngabantosan ningkatkeun kinerja sareng fungsionalitas.
Solusi Téknis:
Pikeun nyumponan paménta industri pikeun kakuatan anu langkung luhur, Capel tiasa mertimbangkeun nawiskeun ketebalan tambaga anu béda.Bubuka pilihan tambaga kandel bakal nampung kamampuhan ayeuna gede, sahingga PCBs fléksibel beradaptasi ka rentang lega industri jeung sarat alat.
aperture minimum:
6-lapisan PCB fleksibel Capel ngabogaan diaméter liang minimum 0.15mm, demonstrating kamampuhan pangeboran tepat salila prosés manufaktur.Inovasi téknologi ieu ngamungkinkeun interkonéksi anu tepat sareng panempatan komponén dina desain sirkuit, mastikeun fungsionalitas anu optimal.
Solusi téknologi:
Pikeun nyumponan tren industri anu bakal datang, Capel tiasa investasi dina téknologi pangeboran laser canggih.Pangeboran laser nawiskeun katepatan anu langkung ageung sareng tiasa nyiptakeun aperture anu langkung alit tanpa kompromi kualitas.Kamajuan ieu bakal ngadukung pamekaran desain sirkuit anu langkung rumit sareng kompak pikeun nyumponan paménta pikeun miniaturisasi.
Teu kaduruk:
6-lapisan PCB fleksibel Capel gaduh rating tahan seuneu 94V0 anu pikaresepeun.Inovasi téknologi ieu mastikeun patuh kana standar kaamanan ketat industri.Sipat retardant seuneu nyegah papan sirkuit tina ngamimitian seuneu sareng ngirangan résiko anu aya hubunganana sareng alat listrik.
Solusi teknis:
Capel bisa terus ngaronjatkeun kinerja retardant seuneu ku Ngajalajah bahan retardant seuneu canggih di kolaborasi jeung suppliers bahan.Bahan-bahan ieu bakal nyayogikeun panyalindungan anu ditingkatkeun tanpa ngaganggu sipat-sipat sanés sapertos kalenturan sareng daya tahan.Perbaikan ieu bakal nyumponan paménta industri pikeun komponén éléktronik anu dipercaya sareng aman.
Perlakuan permukaan:
Perawatan permukaan emas anu dicelup dina PCB fleksibel Capel ningkatkeun konduktivitas sirkuit sareng résistansi korosi.Inovasi téknologi ieu mastikeun réliabilitas jangka panjang sareng pangiriman sinyal kualitas luhur, ngabantosan ningkatkeun kinerja aplikasi kontrol industri.
Solusi Téhnologi:
Capel tiasa terus-terusan ngaoptimalkeun sareng dilegakeun sauntuyan pilihan perawatan permukaan khusus pikeun nyumponan sarat industri khusus.Contona, ngenalkeun perlakuan permukaan kalawan solderability ditingkatkeun atawa ngaronjat lalawanan ka lingkungan kasar bakal minuhan kabutuhan unik tina industri béda jeung alat, pamustunganana ngaronjatkeun kapuasan customer.


waktos pos: Sep-09-2023
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui