nybjtp

Audit Pabrik

Inspeksi Kualifikasi Pabrik

Alat canggih, kontrol kualitas anu ketat, jasa kualitas luhur, ranté suplai anu kuat sareng dipercaya penting pisan pikeun kasuksésan bisnis anjeun.

Pabrik-Kualifikasi-Inspection1
Pabrik-Kualifikasi-Inspection2
dtrfr
Pabrik-Kualifikasi-Inspection01

Nepikeun pamundut abstrak

Pabrik-Kualifikasi-Inspection03

Téknis Téknik Konfirmasi

Pabrik-Kualifikasi-Inspection04

Program Audit Pabrik

Pabrik-Kualifikasi-Inspection05

Laksanakeun Rencana

Pabrik-Kualifikasi-Inspection06

Ringkesan sarta Perbaikan

Naon ari Audit Pabrik?

A audit factorv mangrupakeun program tukang ngaput
Éta ngevaluasi sababaraha aspék sapertos sistem jaminan fakultas, lingkungan tempat kerja, éta mangrupikeun léngkah anu penting pikeun ngajamin yén pabrik éta leres.
ent, sareng kamampuan pikeun nangtoskeun naha aranjeunna saluyu sareng standar klien atanapi industri anu tiasa ngalaksanakeun pesenan sacara efektif sareng éfisién.

Naha Peryogi Inok Pabrik Sateuacan Mesen Bulk?

Inok pabrik ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu terang, mastikeun konsistensi kualitas, ngirangan résiko, sareng ningkatkeun kasuksésan pesenan bets anjeun.Éta nunjukkeun karajinan anu leres sareng ngabantosan ngawangun kerjasama jangka panjang sareng produsén anu dipercaya sareng tanggung jawab.

Jaminan Kualitas: Inok pabrik ngamungkinkeun anjeun ngevaluasi kamampuan produksi produsén sareng prosedur kontrol kualitas.
Patuh kana standar: Inok pabrik ngabantosan mastikeun yén pabrik sasuai sareng standar industri, peraturan, sareng sertifikasi.
Kapasitas produksi: Ngaliwatan Inok pabrik, kapasitas produksi produsén bisa dievaluasi.
Praktek Etika: Auditing pabrik ngamungkinkeun anjeun mariksa naha produsén nuturkeun prakték étika.
Pangurangan résiko: Inok pabrik ngabantosan ngirangan résiko anu aya hubunganana sareng manufaktur.Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaidentipikasi bottlenecks poténsial.
Éfisiensi Biaya: Inok pabrik ngabantosan anjeun ngévaluasi efisiensi biaya produsén.
Transparansi ranté suplai: Inok pabrik tiasa ningkatkeun transparansi ranté suplai.
Komunikasi sareng Ekspektasi Alignment: Kalayan Inok pabrik, anjeun gaduh kasempetan pikeun nganjang ka pabrik sareng pendak langsung sareng produsén.
Perbaikan Produk sareng Proses: Inok pabrik nyayogikeun kasempetan pikeun ningkatkeun produk sareng prosés.
Perlindungan Merek: Ngalaksanakeun audit pabrik tiasa ngabantosan ngajaga reputasi merek anjeun.

Naon-Pabrik-Audit2

Keunggulan CAPEL

dtrgf

Meunteunkamampuan sareng sistem manajemen kualitas

Evaluate sagala rupa aspék prosés manufaktur pikeun mastikeun efisiensi, efektivitas jeung patuh standar ngadegkeun.

CAPEL's-Kauntungan2

Etikaprakték organisasi

Minuhan standar internasional sareng patuh kana sarat khusus klien.(kalakuan etis, integritas, tanggung jawab sosial, sareng kelestarian).

CAPEL's-Kaunggulan3

Perbaikanprogram

Ngalaksanakeun penilaian / Netepkeun tujuan anu jelas / Ngembangkeun Rencana Aksi / Ningkatkeun Patuh Etika / Ningkatkeun Manajemén Lingkungan / Mastikeun Kasalametan Struktural / Ngawaskeun, Pangukuran sareng Review / Perbaikan Terus-terusan

CAPEL's-Kaunggulan4

Nangtayunganpatén sareng privasi dokumén palanggan

Nerapkeun sistem kontrol dokumén anu kuat: Kontrol aksés / Klasifikasi File / Panyimpenan Aman / Pelacak Dokumén / Kontrol Vérsi Dokumén / Pelatihan Staf / Ngabagi file Aman / Pembuangan Dokumén / Tanggapan Kajadian / Audit périodik.

CAPEL's-Kaunggulan5

Ngabogaan hijidisatujuansupplier penting pikeun mastikeun

Pastikeun sadaya panyadia anjeun sacara resmi mumpuni sareng nyumponan standar industri: Prakualifikasi Pemasok / Verifikasi Kualifikasi / Penilaian Kepatuhan / Audit Di Tempat / Tinjauan Dokumén / Evaluasi Kinerja / Kasatujuan Kontrak / Pemantauan Terus-terusan / Perbaikan Kontinyu / Komunikasi sareng Kolaborasi.

CAPEL's-Kauntungan6

5S mastikeun kabersihan sareng organisasi di lantai toko

Fokus kana organisasi sareng standarisasi tempat kerja: Sorting (Seiri)/ Seiton/ Cleaning/ Standardization (Seiketsu)/ Sustain (Shitsuke).

Rupa-rupa Pilihan Inok pikeun Anjeun Pertimbangkeun

A-rupa-of-Audit-Options-pikeun-Anjeun-pikeun-Pertimbangkeun1

CAPEL urang Payil Online

Nyadiakeun anjeun file sareng dukungan téknologi perusahaan urang.

A-rupa-of-Audit-Options-pikeun-Anjeun-pikeun-Pertimbangkeun2

Pabrik Video Online

Nyayogikeun anjeun pidéo streaming langsung online ngeunaan dukungan pabrik sareng téknologi urang.

A-rupa-of-Audit-Options-pikeun-Anjeun-to-Pertimbangkeun3

Inspektur pabrik

Atur inspektur pabrik profésional sareng nyayogikeun anjeun dukungan téknologi.