nybjtp

4 Lapisan Flex PCB Jeung Solusi Prosés Husus Pikeun Thermostat

Kumaha 4 Lapisan Flex Circuit Board Jeung Leyuran Prosés Husus Ngaronjatkeun Performance Thermostat

syarat teknis
Jenis produk 4 Lapisan Flex Dicitak Circuit Boards
Jumlah lapisan Baku 4 Lapisan PCB Stackup
Lebar garis jeung
spasi garis
0.15mm / 0.1mm
ketebalan dewan 1,0 mm
Ketebalan tambaga 35 emh
Aperture Minimum 0,2 mm
Seuneu Retardant 94v0
Perlakuan permukaan Immersion Emas
Prosés husus Oksida coklat
Résistansi Welding Warna Hideung
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Industri Aplikasi Industri Imah Smart
Alat Aplikasi Thermostat
4 lapisan papan pcb flex pikeun thermostats dina industri home pinter

4 Lapisan fléksibel Printed Circuit Board

4 Lapisan Flex PCB Jeung Solusi Prosés Husus Pikeun Thermostat

Thermostat Dina Smart Home Industri

Ngawanohkeun Generasi Salajengna 4-Lapisan Flex Circuit Board pikeun Smart Home Thermostat

Capel reueus ngenalkeun inovasi panganyarna kami dina industri bumi pinter - papan sirkuit fleksibel 4-lapisan nganggo solusi prosés khusus anu dirancang pikeun ningkatkeun kinerja termostat anjeun.Kalayan 16 taun pangalaman dina proyék manufaktur papan sirkuit fléksibel, Capel parantos ngembangkeun solusi mutakhir anu nyumponan sarat nungtut industri bumi pinter.4-lapisan PCB fléksibel kami dirancang pikeun nyadiakeun kinerja luar biasa, reliabilitas jeung durability, sahingga idéal pikeun aplikasi thermostat imah pinter.

4-lapisan papan sirkuit dicitak fléksibel kami dirancang pikeun minuhan kabutuhan husus industri home pinter, nawarkeun standar 4-lapisan PCB tumpukan-up kalawan ketebalan dewan 1.0mm sarta ketebalan tambaga 35um.Lebar garis 0.15mm / 0.1mm sareng jarak mastikeun pangiriman sinyal anu akurat sareng efisien, sedengkeun aperture minimum 0.2mm ngamungkinkeun sirkuit anu rumit sareng detil.Salaku tambahan, PCB kami tahan seuneu (94v0) sareng gaduh perawatan permukaan emas immersion, nyayogikeun panyalindungan anu saé ngalawan faktor lingkungan sareng mastikeun réliabilitas jangka panjang.

Salah sahiji fitur konci PCB flex 4-lapisan kami nyaéta solusi prosés khusus anu disebut Brown Oksida, anu ningkatkeun kinerja sareng daya tahan dewan.Solusi prosés inovatif ieu nyayogikeun résistansi anu hadé pikeun faktor lingkungan, mastikeun PCB tiasa tahan kaayaan parah tina aplikasi termostat bumi pinter.Prosés oksida coklat ogé ngaronjatkeun reliabiliti sakabéh tur umur panjang PCB, sahingga idéal pikeun aplikasi misi-kritis.

Di Capel, urang ngartos pentingna tés anu ketat sareng jaminan kualitas dina manufaktur komponén éléktronik.Éta sababna papan sirkuit cetak fleksibel 4-lapisan urang ngalaman uji fungsional anu komprehensif, kalebet AOI (Automated Optical Inspection), uji opat-kawat, uji kontinuitas sareng uji lambar tambaga.Ieu ensures yén unggal PCB meets standar kualitas ketat kami sarta delivers kinerja unggul dina aplikasi thermostat home pinter.

Kalayan pangalaman éksténsif kami dina industri bumi pinter, Capel gaduh pamahaman anu jero ngeunaan tantangan unik sareng syarat aplikasi termostat.4-lapisan papan sirkuit dicitak fléksibel kami anu ngaropéa pikeun minuhan kabutuhan ieu, delivering reliabiliti, kinerja sarta durability diperlukeun ku pabrik jeung pamekar imah pinter.Naha éta mangrupikeun aplikasi padumukan atanapi komérsial, PCB kami mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun termostat bumi pinter.

Kasimpulanana, papan sirkuit fleksibel 4-lapisan Capel nganggo solusi prosés khusus pikeun nyayogikeun solusi anu saé pikeun aplikasi termostat bumi pinter.Kalayan fitur canggih sapertos prosés oksida coklat, uji komprehensif sareng desain khusus industri, PCB kami dirancang pikeun nganteurkeun kinerja anu unggul sareng reliabilitas.Percanten ka Capel pikeun nyumponan kabutuhan PCB termostat bumi pinter anjeun sareng ngalaman bédana anu dibawa ku 16 taun pangalaman dina proyék manufaktur papan sirkuit fleksibel.

 

 

                                               Naha milih CAPEL kami

Shenzhen Capel Téhnologi Co., Ltd. geus specializing dina produksihigh-end, papan sirkuit fléksibel precision tinggi saprak 2009.

Kami gaduh 15 taun profésionaljeung teknispangalamansarta geus dewasa, alus teuing, jeung majukamampuhan manufaktur.

Urang bisa nyadiakeun ngaropéa1-30 lapisan papan circuit fléksibel,2-32 lapisan PCBs kaku-flex, jeung1-60 lapisan PCBs kaku ka konsumén diOtomotifIndustri.

 

Palayanan Capel:

Ngarojong Adat1-30 Lapisan FPC PCB fléksibel,2-32 Lapisan kaku-Flex Circuit Boards,1-60 Lapisan PCB kaku,High-Precision HDI Boards,Dipercaya Gancang Aktipkeun PCB Prototyping,Gancang Aktipkeun SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis,IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Télékomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militér, Dirgantara, Kontrol Industri, Kacerdasan buatan,EV, jsb…

 

 

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30 lapisanFPC PCB fléksibel
2-32 lapisanKaku-FlexPCB1-60 lapisanPCB kakuHDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasiKandelna 27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTHUkuran ± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um ImpedansiDikadalikeunToleransi ± 10%
Toleransi NPTHUkuran ± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm LaksanakeunStandar GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III
Immersion Emas AU 0,025-0,075UM / NI1-4UM Éléktronik nikel emas AU 0.025-25.4UM / NI 1-25.4UM
Sertifikasi UL sareng ROHS
ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
IATF16949:2016
Patén-patén patén-patén modél
patén-patén penemuan

rarancang pcb

 

             8 lapisan HDI PCBs fléksibel pikeun Médis                                    10 lapisan Kaku-Flex Circuit Boards pikeun Aerospace

 

desain pcb fléksibel

                                    4 lapisan Flex PCB Circuits pikeun Control Industri                              16 lapisan Kaku fléksibel PCBs pikeun Automotive

 

 

Parabot prosés canggih:

Kami gaduh alat produksi sareng téknologi pang anyarna sareng paling maju, kalebet mesin fotolitografi presisi tinggi, mesin etsa, alat-alat perakitan,jsb.Ieu

alat-alat mastikeun precision, efisiensi, jeung stabilitas prosés produksi, kukituna nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur.produk kualitas.Produk papan sirkuit fleksibel kualitas luhur.

Prosés Manufaktur PCB kaku-Flex

Kontrol kualitas anu ketat:

Pausahaan urang nempatkeun kadali kualitas munggaran tur implements runtuyan ukuran kadali kualitas ketat sapanjang sakabéh prosés produksi.Unggal léngkah tina seleksi sareng pengadaan

bahan baku pikeun produksi jeung bungkusan ieu comprehensively inspected tur diuji pikeun mastikeun yén unggal produk circuit board fléksibel meets standar pangluhurna.

Manajemén produksi efisien:

Kami ngagaduhan sistem manajemen produksi anu efisien pikeun ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya.Kalawan pangalaman produksi euyeub, urang bisa gancang ngabales kabutuhan customer sarta mastikeun pangiriman timely.

jasa purna jual sampurna:

Kami customer-centric sarta nyadiakeun layanan sanggeus-jualan sampurna.Naha éta ngarengsekeun masalah nalika nganggo produk atanapi nyayogikeun dukungan téknis sareng jasa perbaikan, urang tiasa ngabales dina waktos anu pas sareng masihan solusi.Ku ngagunakeun frasa ieu, anjeun tiasa sacara efektif nunjukkeun kakuatan sareng kaunggulan perusahaan dina prosés produksi papan sirkuit anu fleksibel, ku kituna kéngingkeun kapercayaan sareng pangakuan para nasabah.

 

kadali kualitas pikeun pcb

 

Urang bisa nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhurprototyping gancang, gancang dipercayaproduksi masal, jeungpangiriman gancangto ngabantosan proyék-proyékna asup ka pasar gancang sareng lancar sareng kéngingkeun kaunggulan kalapa.

Manajemén ranté suplai anu kuat:

Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng sajumlah supplier kualitas luhur pikeun mastikeun aksés pas kana bahan baku kualitas luhur.Dina waktu nu sarua, urang boga hiji tim manajemen ranté suplai efisien nu pinuh bisa ngadalikeun status suplai bahan baku, mastikeun yén bahan anu di tempat on waktos, sarta ngarojong produksi gancang sarta pangiriman.

Perencanaan produksi anu fleksibel:

Urang ngadopsi hiji sistem tata produksi canggih nu bisa gancang nyaluyukeun jeung jadwal nurutkeun pangabutuh customer.Naha éta produksi prototipe atawa produksi skala badag, urang flexibly bisa allocate sumberdaya pikeun ngalengkepan produksi dina waktu anu singget tur mastikeun pangiriman on-waktu.

Aliran prosés éfisién:

Kami gaduh prosés manufaktur anu efisien sareng leres-leres ngarencanakeun sareng ngontrol sadayana prosés tina resi pesenan dugi ka kiriman produk.Ku ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi, sareng ngalaksanakeun ukuran kadali kualitas, urang tiasa gancang-gancang ngahasilkeun sareng nganteurkeun produk pikeun mastikeun awal lancar tina proyék para nasabah.

Respon gancang:

Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kabutuhan customer sarta bisa ngabales gancang tur saluyukeun produksi jeung scheduling sasuai.Naha éta pesenan anu mendesak atanapi kaayaan anu teu kaduga, urang tiasa nyandak kaputusan gancang sareng nyandak ukuran anu pas pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu.

Manajemén logistik anu dipercaya:

Urang cooperate kalawan sababaraha pausahaan logistik profésional pikeun mastikeun yén barang anu dikirimkeun ka konsumén aman tur timely.Kami gaduh prosés manajemén logistik anu lengkep sareng sistem pergudangan anu akurat tiasa ngalacak status transportasi sareng mastikeun pangiriman tepat waktu.

waktos pangiriman


waktos pos: Mar-22-2024
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui