nybjtp

HDI Kaku Flex PCB Jeung 4 Lapisan Pikeun Komunikasi Consumer Electronics

Kumaha Capel's HDI Rigid Flex PCB Sareng 4 Lapisan Nyadiakeun Solusi Anu Dipercaya Pikeun Komunikasi Éléktronik Konsumén

syarat teknis
Jenis produk HDI kaku Flex PCB
Jumlah lapisan 4 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0.1mm / 0.1mm
ketebalan dewan 0.45mm +/- 0.03mm
Bahan PI, Tambaga, napel, FR4
liang minimum 0,1 MM
Toleransi toleransi ± 0,1 MM
Liang buta L1-L2,L3-L4
Dikubur liang L2-L3
Plating liang ngeusian Sumuhun
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Perlakuan permukaan ENIG 2-3uin
Industri Aplikasi Éléktronik Konsumén Komunikasi
HDI Kaku Flex PCB Jeung 4 Lapisan Pikeun Komunikasi Consumer Electronics

HDI Kaku Flex Circuit Jeung 4 Lapisan

HDI kaku Flex PCB Jeung 4 Lapisan Pikeun Electronics Komunikasi

Éléktronik Konsumén Komunikasi

Naha anjeun milarian solusi anu dipercaya sareng kualitas luhur pikeun kabutuhan papan fleksibel HDI 4-lapisan anjeun dina industri komunikasi sareng éléktronika konsumen?Papan PCB HDI multi-lapisan kami mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun, dirarancang khusus pikeun aplikasi éléktronik konsumen.

Ngenalkeun Capel's 4-layer HDI rigid-flex PCB, solusi canggih anu dirancang pikeun nyumponan sarat anu nungtut dina industri komunikasi sareng éléktronika konsumen.Fokus kana téknologi canggih sareng karajinan profésional, HDI kaku-flex PCB kami nawiskeun sajumlah fitur sareng fungsi anu mastikeun kinerja anu dipercaya sareng integrasi anu mulus kana sababaraha aplikasi.Tina lebar garis anu tepat sareng jarak dugi ka perawatan permukaan anu inovatif sareng uji fungsional, produk ieu dirancang pikeun nganteurkeun kualitas sareng daya tahan anu langkung luhur.Dina bubuka ieu, urang bakal nyandak katingal ngadeukeutan di atribut konci Capel HDI rigid-flex PCB tur neuleuman kumaha eta nyadiakeun solusi dipercaya pikeun kabutuhan kantos-ngarobah tina komunikasi jeung industri éléktronika konsumén.

Dina manah Capel HDI PCB flex kaku nyaéta desain 4-lapisan anu ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun fungsionalitas sareng kinerja.Konfigurasi multi-lapisan ieu ngamungkinkeun pikeun integrasi sirkuit kompléks sareng komponenana, sahingga idéal pikeun aplikasi dimana spasi dina premium a.A ketebalan dewan 0.45mm +/- 0.03mm ensures faktor formulir kompak tanpa compromising integritas struktural, bari pamakéan bahan premium kayaning PI, tambaga, napel na FR4 jaminan sturdiness tur umur panjang.Fitur ieu ngajantenkeun PCB kaku HDI kami cocog pikeun rupa-rupa alat komunikasi sareng éléktronik konsumen, ti smartphone sareng tablet dugi ka alat jaringan sareng alat IoT.

Salah sahiji fitur anu luar biasa tina Capel HDI papan kaku-flex nyaéta lebar garis anu tepat sareng jarakna, disetel ka 0.1mm/0.1mm.Tingkat akurasi ieu penting pikeun nampung sirkuit padet sareng pangiriman sinyal-speed tinggi, mastikeun kinerja optimal sareng integritas sinyal.Sajaba ti éta, dewan ogé ngarojong vias buta antara lapisan L1-L2 na L3-L4, kitu ogé vias dikubur antara lapisan L2-L3, sangkan interkonéksi seamless antara lapisan béda bari ngajaga desain kompak tur streamlined.Kamampuhan ieu penting pikeun nyumponan tungtutan komunikasi modéren sareng éléktronika konsumen anu terus-terusan, dimana PCB anu kompak, berprestasi tinggi penting pikeun nyetir inovasi sareng fungsionalitas.

Salian desain sareng konstruksi canggih, Capel's HDI rigid-flex PCBs nganggo sauntuyan perawatan permukaan sareng metode uji fungsional pikeun ningkatkeun reliabilitas sareng kinerjana.Pamakéan ENIG (Electroless nikel immersion Emas) kalayan ketebalan 2-3uin nyadiakeun résistansi korosi alus teuing, solderability jeung reliabilitas sakabéh, mastikeun yén PCB bisa tahan rigors tina pamakéan sabenerna.Sajaba ti éta, métode nguji fungsional kaasup AOI (Automated Optical Inspection), nguji opat-kawat, nguji continuity sarta inspeksi lambar tambaga mastikeun yén unggal PCB meets standar kualitas pangluhurna saméméh keur deployed kana alat komunikasi jeung éléktronika konsumén.

Nalika industri komunikasi sareng éléktronika konsumen terus nyorong wates-wates inovasi, kabutuhan pikeun solusi PCB anu tiasa dipercaya, berprestasi tinggi henteu kantos langkung ageung.4-lapisan HDI PCB kaku-flex Capel dirancang pikeun nyumponan sareng ngaleuwihan kabutuhan ieu, nawiskeun kombinasi téknologi canggih, karajinan ahli sareng fitur anu kuat anu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sababaraha aplikasi.Naha ngamungkinkeun konektipitas anu lancar dina smartphone, ngaoptimalkeun pangiriman sinyal dina alat jaringan, atanapi ngadayakeun generasi alat IoT salajengna, PCB kaku HDI kami nyayogikeun réliabilitas sareng kinerja anu diperyogikeun dina dunya anu didorong ku téknologi ayeuna.

Gemblengna, Capel's 4-layer HDI rigid-flex PCB nunjukkeun komitmen urang pikeun nyayogikeun solusi canggih pikeun industri komunikasi sareng éléktronika konsumen.Kalayan desain anu canggih, konstruksi anu tepat sareng uji komprehensif, produk ieu nyayogikeun platform anu dipercaya, berkinerja tinggi pikeun ngajalankeun inovasi sareng nyumponan kabutuhan téknologi modéren.Ningali ka hareup, Capel tetep komitmen pikeun ngadorong wates téknologi PCB, sareng PCB kaku-flex HDI kami mangrupikeun conto anu bersinar tina dedikasi ieu.

 

 

                                               Naha milih CAPEL kami

Shenzhen Capel Téhnologi Co., Ltd. geus specializing dina produksihigh-end, papan sirkuit fléksibel precision tinggi saprak 2009.

Kami gaduh 15 taun profésionaljeung teknispangalamansarta geus dewasa, alus teuing, jeung majukamampuhan manufaktur.

Urang bisa nyadiakeun ngaropéa1-30 lapisan papan circuit fléksibel,2-32 lapisan PCBs kaku-flex, jeung1-60 lapisan PCBs kaku ka konsumén diOtomotifIndustri.

 

Palayanan Capel:

Ngarojong Adat1-30 Lapisan FPC PCB fléksibel,2-32 Lapisan kaku-Flex Circuit Boards,1-60 Lapisan PCB kaku,High-Precision HDI Boards,Dipercaya Gancang Aktipkeun PCB Prototyping,Gancang Aktipkeun SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis,IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Télékomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militér, Dirgantara, Kontrol Industri, Kacerdasan buatan,EV, jsb…

 

 

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30 lapisanFPC PCB fléksibel
2-32 lapisanKaku-FlexPCB1-60 lapisanPCB kakuHDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasiKandelna 27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTHUkuran ± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um ImpedansiDikadalikeunToleransi ± 10%
Toleransi NPTHUkuran ± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm LaksanakeunStandar GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III
Immersion Emas AU 0,025-0,075UM / NI1-4UM Éléktronik nikel emas AU 0.025-25.4UM / NI 1-25.4UM
Sertifikasi UL sareng ROHS
ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
IATF16949:2016
Patén-patén patén-patén modél
patén-patén penemuan

rarancang pcb

 

             8 lapisan HDI PCBs fléksibel pikeun Médis                                    10 lapisan Kaku-Flex Circuit Boards pikeun Aerospace

 

desain pcb fléksibel

                                    4 lapisan Flex PCB Circuits pikeun Control Industri                              16 lapisan Kaku fléksibel PCBs pikeun Automotive

 

 

Parabot prosés canggih:

Kami gaduh alat produksi sareng téknologi pang anyarna sareng paling maju, kalebet mesin fotolitografi presisi tinggi, mesin etsa, alat-alat perakitan,jsb.Ieu

alat-alat mastikeun precision, efisiensi, jeung stabilitas prosés produksi, kukituna nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur.produk kualitas.Produk papan sirkuit fleksibel kualitas luhur.

Prosés Manufaktur PCB kaku-Flex

Kontrol kualitas anu ketat:

Pausahaan urang nempatkeun kadali kualitas munggaran tur implements runtuyan ukuran kadali kualitas ketat sapanjang sakabéh prosés produksi.Unggal léngkah tina seleksi sareng pengadaan

bahan baku pikeun produksi jeung bungkusan ieu comprehensively inspected tur diuji pikeun mastikeun yén unggal produk circuit board fléksibel meets standar pangluhurna.

Manajemén produksi efisien:

Kami ngagaduhan sistem manajemen produksi anu efisien pikeun ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya.Kalawan pangalaman produksi euyeub, urang bisa gancang ngabales kabutuhan customer sarta mastikeun pangiriman timely.

jasa purna jual sampurna:

Kami customer-centric sarta nyadiakeun layanan sanggeus-jualan sampurna.Naha éta ngarengsekeun masalah nalika nganggo produk atanapi nyayogikeun dukungan téknis sareng jasa perbaikan, urang tiasa ngabales dina waktos anu pas sareng masihan solusi.Ku ngagunakeun frasa ieu, anjeun tiasa sacara efektif nunjukkeun kakuatan sareng kaunggulan perusahaan dina prosés produksi papan sirkuit anu fleksibel, ku kituna kéngingkeun kapercayaan sareng pangakuan para nasabah.

 

kadali kualitas pikeun pcb

 

Urang bisa nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhurprototyping gancang, gancang dipercayaproduksi masal, jeungpangiriman gancangto ngabantosan proyék-proyékna asup ka pasar gancang sareng lancar sareng kéngingkeun kaunggulan kalapa.

Manajemén ranté suplai anu kuat:

Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng sajumlah supplier kualitas luhur pikeun mastikeun aksés pas kana bahan baku kualitas luhur.Dina waktu nu sarua, urang boga hiji tim manajemen ranté suplai efisien nu pinuh bisa ngadalikeun status suplai bahan baku, mastikeun yén bahan anu di tempat on waktos, sarta ngarojong produksi gancang sarta pangiriman.

Perencanaan produksi anu fleksibel:

Urang ngadopsi hiji sistem tata produksi canggih nu bisa gancang nyaluyukeun jeung jadwal nurutkeun pangabutuh customer.Naha éta produksi prototipe atawa produksi skala badag, urang flexibly bisa allocate sumberdaya pikeun ngalengkepan produksi dina waktu anu singget tur mastikeun pangiriman on-waktu.

Aliran prosés éfisién:

Kami gaduh prosés manufaktur anu efisien sareng leres-leres ngarencanakeun sareng ngontrol sadayana prosés tina resi pesenan dugi ka kiriman produk.Ku ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi, sareng ngalaksanakeun ukuran kadali kualitas, urang tiasa gancang-gancang ngahasilkeun sareng nganteurkeun produk pikeun mastikeun awal lancar tina proyék para nasabah.

Respon gancang:

Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kabutuhan customer sarta bisa ngabales gancang tur saluyukeun produksi jeung scheduling sasuai.Naha éta pesenan anu mendesak atanapi kaayaan anu teu kaduga, urang tiasa nyandak kaputusan gancang sareng nyandak ukuran anu pas pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu.

Manajemén logistik anu dipercaya:

Urang cooperate kalawan sababaraha pausahaan logistik profésional pikeun mastikeun yén barang anu dikirimkeun ka konsumén aman tur timely.Kami gaduh prosés manajemén logistik anu lengkep sareng sistem pergudangan anu akurat tiasa ngalacak status transportasi sareng mastikeun pangiriman tepat waktu.

waktos pangiriman


waktos pos: Mar-25-2024
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui