nybjtp

Industri Urang Ngawula

Industri Urang Ngawula

Kasuksésan proyék gawé babarengan urang nu 15-méteran husus ultra-lila fléksibel dicitak Circuit Board ieu dijieun ku CAPEL pikeun Hong Kong Universitas Élmu sarta Téhnologi applicated di Aerospace.

A 15-Meter-Long fléksibel PCBs Applicated di Aerospace

Capel warmly ngabagéakeun Dr Li Yongkai jeung Dr Wang Ruoqin ti Hong Kong Universitas Élmu jeung Téhnologi jeung tim maranéhanana nganjang parusahaan urang pikeun hidayah jeung bursa teknis, sarta babarengan saksi kasuksésan proyék gawé babarengan urang, sarta parantosan sukses 15 -meter husus ultra-lila fléksibel dicitak Boards Circuit.
Sanggeus narima sarat proyék tina PCBs fléksibel ultra-lila ti Dr Li jeung Dr Wang, parusahaan Capel dikelompokeun tim téknis.Ngaliwatan komunikasi teknis lengkep jeung Dr Li jeung Dr Wang, urang dipikaharti kaperluan detil rupa konsumén.Ngaliwatan sawala teknis internal tur analisis, tim teknis ngarumuskeun rencana produksi lengkep.Khusus tambahan panjang Flex PCBs 15 méter anu hasil dihasilkeun.
Hasilna nyaksian aplikasi tina Papan Sirkuit Dicitak fléksibel panjangna 15 méter dina transduser ultrasonik transformable inovatif Aerospace.nu bisa dibengkokkeun kurang leuwih 4000 kali kalawan radius tikungan nguji 0,5 mm.Prosés tilepan dewan sirkuit flexible ieu bisa persis dikawasa pikeun ngahontal sagala rupa wangun, nu kritis pikeun prosés transforming of Aerospace.
Kasuksésan PCB Fleksibel ieu nandaan terobosan anu sanés dina téknologi urang, sareng kapasitas produksi perusahaan parantos ningkat pisan, anu parantos ngumpulkeun pangalaman anu berharga pikeun produksi perusahaan.

Dirgantara1
Dirgantara2
Dirgantara3
Capel-dedicated-to-Otomotif

CAPEL Dedicated ka Otomotif

Papan sirkuit Printed (PCB) CAPEL pikeun kendaraan nawiskeun sababaraha kaunggulan.Aranjeunna ngahemat rohangan, ningkatkeun reliabilitas, ningkatkeun kinerja sareng ngagampangkeun jasa sareng perawatan.PCB Capel urang téh ongkos-éféktif pikeun ngahasilkeun, nyadiakeun kalenturan desain, sarta awét dina kondisi kandaraan kasar.Éta ogé ngadukung manajemén kakuatan anu efisien, ngabantosan ngirangan beurat sareng ngaktifkeun skalabilitas.Kasimpulanana, PCB kami nawiskeun kaunggulan sapertos hemat rohangan, réliabilitas, kinerja, éféktivitas biaya, kalenturan desain, daya tahan, manajemén kakuatan, pangurangan beurat, sareng skalabilitas dina éléktronika otomotif.

CAPEL Dedicated ka Alat Médis

Papan sirkuit cetak Capel (PCB) mangrupikeun komponén penting dina pamekaran alat médis.Aranjeunna ngaktifkeun integrasi komponén éléktronik, nyababkeun alat anu langkung alit sareng langkung portabel.PCB Capel ningkatkeun reliabilitas sareng akurasi alat médis ku nyayogikeun platform anu stabil pikeun pangiriman sinyal.Éta tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat khusus, ngamungkinkeun pamekaran alat khusus.PCB Capel ngagampangkeun komunikasi antara komponén sareng sistem anu béda, ngamungkinkeun konektipitas nirkabel.Éféktivitas biaya ngabantosan alat médis langkung mirah.PCB Capel ogé mastikeun patuh kana standar industri sareng peraturan kaamanan pikeun mastikeun kasalametan pasien.Gemblengna, PCB Capel maénkeun peran konci dina kamajuan alat médis, ningkatkeun perawatan pasien sareng karaharjaan.

Capel-dedicated-to-Médis-Alat
Capel-dedicated-to-Industri-Control

CAPEL dedicated ka Control Industri

Papan sirkuit cetak Capel (PCB) penting pisan pikeun sistem kontrol industri kusabab réliabilitasna, desain anu kompak, kinerja anu ditingkatkeun, prototyping gancang, kustomisasi, manufaktur anu murah, pangropéa sareng perbaikan anu gampang, sareng kasaluyuan.Aranjeunna ngaktifkeun integrasi komponén dina cara anu kompak sareng teratur, hasilna ningkat kinerja sareng aliran sinyal anu akurat.PCB Capel ogé ngamungkinkeun prototyping gancang sareng kustomisasi pikeun nyumponan syarat kontrol industri anu khusus.Kalawan prosés manufaktur otomatis, Capel urang PCBs ngaktifkeun produksi ongkos-éféktif dina jumlah badag.Aranjeunna nyederhanakeun ngungkulan sareng pangropéa, ogé ngagampangkeun komunikasi anu lancar sareng integrasi antara sababaraha bagian tina sistem kontrol.Pamustunganana, PCB Capel nyumbang kana sistem kontrol industri anu efisien, dipercaya, sareng maju.

CAPEL Dedicated ka IOT

Papan sirkuit Printed Capel (PCBs) mangrupikeun komponén kritis dina pamekaran alat Internet of Things (IoT).Aranjeunna ngaktifkeun integrasi sareng miniaturisasi komponén éléktronik, mastikeun pangiriman sinyal anu efisien sareng pilihan kustomisasi.PCB Capel ogé ngabantosan ningkatkeun efisiensi manufaktur sareng optimasi kakuatan alat IoT.Gemblengna, PCB Capel nyayogikeun platform pikeun desain anu saderhana sareng fungsionalitas anu tiasa dipercaya, anu penting pikeun suksés palaksanaan IoT.

Capel-dedicated-to-IOT
Capel-dedicated-to-Avionics

CAPEL Dedicated ka Avionics

PCBs CAPEL loba dipaké dina sistem avionik pikeun ngaronjatkeun kinerja, reliabilitas jeung kaamanan.
PCB Capel maénkeun peran anu penting pikeun ngirangan ukuran sareng beurat komponén éléktronik, ngajantenkeun pesawat langkung hampang sareng langkung irit bahan bakar.Aranjeunna ngamungkinkeun fungsionalitas pikeun diintegrasikeun kana hiji papan, ngirangan pajeulitna.
Papan sirkuit ieu dirancang pikeun nahan kaayaan lingkungan anu parah sapertos suhu ekstrim, geter, sareng gangguan éléktromagnétik pikeun mastikeun operasi sistem pesawat anu tiasa dipercaya.
Salaku tambahan, PCB Capel sanggup ngirimkeun sinyal-sinyal gancang kalayan gangguan sora anu rendah, ku kituna ningkatkeun kinerja sareng fungsionalitas sistem avionik.
Éta ogé ngamajukeun pangropéa anu langkung gampang sareng ngungkulan langkung gancang ngaliwatan desain modular sareng komponén standar.Ieu ngaminimalkeun downtime sareng ningkatkeun kasadiaan pesawat.
Ogé, biaya-efektivitas PCBs Capel mangrupa kaunggulan.Produksi masal, assembly disederhanakeun jeung ngurangan count komponén mantuan ngurangan biaya manufaktur pikeun industri aerospace.

CAPEL Dedicated ka Kaamanan

PCB Capel maénkeun peran penting dina ngembangkeun sistem aman ku ngarojong integrasi fungsi kaamanan, facilitating prakték desain aman, hosting deteksi intrusion jeung sistem pencegahan, incorporating modul platform dipercaya, enhancing kaamanan konektipitas, sarta mastikeun patuh kana standar kaamanan.Gemblengna, PCB Capel nyumbang kana kaamanan sistem ku nyayogikeun dasar pikeun desain hardware anu aman sareng nyegah aksés anu teu sah, gangguan, sareng bocor data.

Capel-dedicated-to-Kaamanan
Capel-dedicated-to-Drones

CAPEL Dedicated ka Drones

Papan sirkuit Printed Capel (PCBs) penting pisan pikeun ngembangkeun drone.Aranjeunna nyayogikeun sambungan listrik, miniaturisasi, kustomisasi, integritas sinyal, réliabilitas, sareng skalabilitas.PCB Capel ngaktifkeun sambungan sababaraha komponén éléktronik sareng ngabantosan drones kompak sareng ringan.Éta ogé ngamungkinkeun pikeun kustomisasi dumasar kana sarat khusus sareng mastikeun pangiriman sinyal anu saé.PCB Capel dirancang pikeun tahan lingkungan anu parah sareng nyumbang kana réliabilitas sareng daya tahan drones.Salajengna, PCB Capel ngaktifkeun skalabilitas sareng inovasi ku ngawenangkeun apdet sareng ngahijikeun téknologi anyar.Kasimpulanana, PCB Capel mangrupikeun blok wangunan penting anu ningkatkeun fungsionalitas sareng kinerja drone.

Dirgantara

1. Pilihan bahan:FPCBs merlukeun kualitas luhur, bahan dipercaya jeung stabilitas termal alus teuing, kayaning polyimide (PI) atawa polimér kristal cair (LCP), pikeun tahan parobahan suhu ekstrim di lingkungan aerospace.

2. Integritas sinyal:Dibikeun panjang FPCB, integritas sinyal janten kritis.Téhnik pangiriman sinyal canggih sapertos impedansi anu dikontrol, sinyal diferensial sareng tameng tiasa dianggo pikeun ngaminimalkeun atenuasi sinyal sareng ngajaga réliabilitas pangiriman data anu luhur.

3. kalenturan High na bendability:FPCB kedah gaduh kalenturan sareng kalenturan anu saé pikeun nampung bentuk melengkung atanapi henteu teratur dina sistem aerospace.Ieu ngabutuhkeun perhatian ati kana bahan substrat, ketebalan tambaga jeung ngabasmi routing pikeun mastikeun yén FPCB bisa tahan bending terus-terusan sarta flexing tanpa leungitna fungsionalitas.

4. Geter sareng résistansi shock:Aplikasi aerospace, khususna anu ngalibetkeun perjalanan hawa atanapi angkasa, tunduk kana tingkat geter sareng shock anu luhur.FPCB kudu dirancang kalayan bahan tulangan luyu, kaasup napel, tulang rusuk, sarta vias ngaliwatan liang, pikeun ngaronjatkeun kakuatan mékanis jeung durability na.

5. EMI/RFI Shielding:Lingkungan aerospace biasana ngagaduhan tingkat Interferensi éléktromagnétik (EMI) sareng Interferensi Frékuénsi Radio (RFI).Digabungkeun jeung téhnik shielding ditangtoskeun, kayaning pamakéan conductive atawa taneuh planes, éta bisa mantuan mitigate efek EMI / RFI tur mastikeun yén kinerja FPCB teu kapangaruhan.

6. Manajemén termal:Dissipation panas mangrupakeun tinimbangan konci dina aplikasi aerospace.FPCB kedah ngandung vias termal, sinks panas atawa mékanisme cooling séjén pikeun ngatur jeung dissipate panas dihasilkeun ku komponén.Ieu bakal ngabantosan nyegah overheating sareng ngajaga operasi dipercaya tina FPCB sareng komponén anu aya hubunganana.

7. Résistansi Lingkungan:Sistem aerospace kakeunaan sababaraha elemen lingkungan sapertos Uap, bahan kimia, sareng suhu ekstrim.FPCBs kedah dirarancang kalayan palapis pelindung sareng bahan anu tahan pisan kana faktor-faktor ieu pikeun mastikeun réliabilitas sareng fungsionalitas jangka panjang.

8. Ukuran jeung beurat tinimbangan:Sanajan panjang FPCB kasebut dieusian salaku 15 méter, care husus kudu dilaksanakeun pikeun ngajaga beurat jeung ketebalan tina FPCB sakumaha low-gancang.Ieu kritis dina aplikasi aerospace dimana ngurangan beurat penting pikeun ngaronjatkeun efisiensi suluh jeung minuhan larangan beurat ketat.

9. Nguji sareng Kontrol Kualitas:Kusabab sifat kritis aplikasi aerospace, tés éksténsif sareng prosés kontrol kualitas kedah dilaksanakeun salami produksi FPCBs.Ieu bakal ngalibetkeun tés listrik sareng mékanis anu ketat pikeun mastikeun patuh standar industri sareng syarat palanggan.

10. Patuh kana peraturan aerospace:FPCB kedah sasuai sareng sadaya peraturan aerospace, standar sareng sertifikasi pikeun mastikeun kasesuaian sareng kasalametan dina aplikasi aeroangkasa.

Ngarancang jeung manufaktur FPCB husus, tambahan-panjang 15 méter pikeun aplikasi aerospace merlukeun kaahlian dina bahan, téhnik manufaktur, jeung standar industri-spésifik.Gawe sareng produsén PCB ngalaman specializing dina aplikasi aerospace mangrupa kritik pikeun achieving kinerja diperlukeun, reliabilitas jeung patuh.