nybjtp

4 lapisan kaku flex pcb pikeun EV mobil gear shift kenop

4 lapisan kaku flex pcb pikeun EV mobil gear shift kenop-Kasus

syarat teknis
Jenis produk Papan PCB Flex kaku
Jumlah lapisan 4 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,15MM / 0,1MM
ketebalan dewan FPC = 0.15MM T = 1.6MM
Ketebalan tambaga 1 OZ
Kandel pilem 27.5UM
Perlakuan permukaan ENIG 2-3uin
Syarat Toleransi 0.075MM
Kakuatan TG150 dewan epoxy
Ciri Syarat Toleransi Ketat, Precision Tinggi.
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Kandaraan Aplikasi Toyota
Aplikasi Mobil Gear Shift Knob
Gancang Hurungkeun Multilayer kaku Flex Pcb pikeun Mobil Gear Shift Knob

4 Lapisan kaku Flex PCB

Gancang Hurungkeun Multilayer kaku Flex Pcb pikeun Mobil Gear Shift Knob

Mobil Gear Shift Knob

Ningkatkeun kenop shift gear mobil anjeun kalawan gancang turn multilayer kaku flex PCB kami.Ngarasakeun kinerja shifting gear mulus tur ningkat durability.Multilayer kaku flex PCB kami nawarkeun waktos turnaround gancang jeung reliabilitas punjul pikeun shifting lemes.

Ngawanohkeun PCB kaku-flex 4-lapisan gancang multi-lapisan kami, dirarancang khusus pikeun kenop shift gear otomotif.Nampilkeun kasabaran anu ketat sareng presisi anu luhur, produk canggih ieu nganteurkeun kinerja shifting mulus sareng ningkat daya tahan, nyandak pangalaman nyetir anjeun ka jangkung anyar.

PCB kaku-flex kami gaduh 4 lapisan pikeun mastikeun kinerja sareng fungsionalitas anu optimal pikeun kendaraan anjeun.Lebar garis sareng jarak 0.15MM / 0.1MM mastikeun pangiriman sinyal anu akurat sareng efisien.Ketebalan plat FPC = 0.15MM sareng T = 1.6MM nyayogikeun yayasan anu padet sareng dipercaya pikeun kenop shift anjeun.

PCB kaku-flex kami ngabogaan ketebalan tambaga of 1OZ sarta ketebalan pilem tina 27.5UM, nyadiakeun konduktivitas alus teuing jeung durability.Perlakuan permukaan ENIG 2-3uin salajengna ningkatkeun kinerja sarta umur panjang.Produk ieu ngagaduhan kaku papan epoksi TG150, mastikeun stabilitas sareng tahan ngagem.

Pikeun mastikeun kualitas pangluhurna, papan kaku-flex kami ngalaman uji fungsional anu ketat, kalebet AOI (Automated Optical Inspection), uji opat-kawat, uji kontinuitas, sareng uji lambar tambaga.Urang ninggalkeun euweuh batu unturned nyadiakeun produk kualitas nu minuhan unggal sarat anjeun.

PCB rigid-flex multi-lapisan gancang kami dirancang khusus pikeun kendaraan Toyota sareng mangrupikeun pamutahiran anu sampurna pikeun kenop shift mobil anjeun.Kalayan integrasi anu mulus sareng kinerja anu langkung saé, anjeun tiasa ngarep-ngarep pergeseran anu lancar sareng akurat unggal waktos anjeun nabrak jalan.

Di Shenzhen Capel Technology Co., Ltd., kami bangga dina nganteurkeun solusi canggih anu nyumponan sareng ngaleuwihan ekspektasi para nasabah.Kalayan fitur balik gancang kami, anjeun tiasa ngandelkeun waktos balikna gancang, mastikeun waktos henti kendaraan anjeun diminimalkeun.Percanten kana kaahlian sareng reliabilitas kami, péngkolan gancang kami multi-lapisan kaku-flex PCB pikeun kenop shift mobil bakal revolutionize pangalaman nyetir Anjeun.

 

 

                                               Naha milih CAPEL kami

Shenzhen Capel Téhnologi Co., Ltd. geus specializing dina produksihigh-end, papan sirkuit fléksibel precision tinggi saprak 2009.

Kami gaduh 15 taun profésionaljeung teknispangalamansarta geus dewasa, alus teuing, jeung majukamampuhan manufaktur.

Urang bisa nyadiakeun ngaropéa1-30 lapisan papan sirkuit fléksibel, 2-32 lapisan PCB kaku-flex, sareng 1-60 lapisan PCB kakuka konsumén diOtomotifIndustri.

 

Palayanan Capel:

Ngarojong Adat1-30 Lapisan FPC PCB fléksibel,2-32 Lapisan kaku-Flex Circuit Boards,1-60 Lapisan PCB kaku,High-Precision HDI Boards,Dipercaya Gancang Aktipkeun PCB Prototyping,Gancang Aktipkeun SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis,IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Télékomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militér, Dirgantara, Kontrol Industri, Kacerdasan buatan,EV, jsb…

 

 

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30 lapisanFPC PCB fléksibel
2-32 lapisanKaku-FlexPCB

1-60 lapisanPCB kaku

HDIPapan

Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasiKandelna 27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTHUkuran ± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um ImpedansiDikadalikeunToleransi ± 10%
Toleransi NPTHUkuran ± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm LaksanakeunStandar GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III
Immersion Emas AU 0,025-0,075UM / NI1-4UM Éléktronik nikel emas AU 0.025-25.4UM / NI 1-25.4UM
Sertifikasi UL sareng ROHS
ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
IATF16949:2016
Patén-patén patén-patén modél
patén-patén penemuan

rarancang pcb

 

             8 lapisan HDI PCBs fléksibel pikeun Médis                                    10 lapisan Kaku-Flex Circuit Boards pikeun Aerospace

 

desain pcb fléksibel

                                    4 lapisan Flex PCB Circuits pikeun Control Industri                              16 lapisan Kaku fléksibel PCBs pikeun Automotive

 

 

Parabot prosés canggih:

Kami gaduh alat produksi sareng téknologi pang anyarna sareng paling maju, kalebet mesin fotolitografi presisi tinggi, mesin etsa, alat-alat perakitan,jsb.Ieu

alat-alat mastikeun precision, efisiensi, jeung stabilitas prosés produksi, kukituna nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur.produk kualitas.Produk papan sirkuit fleksibel kualitas luhur.

Prosés Manufaktur PCB kaku-Flex

Kontrol kualitas anu ketat:

Pausahaan urang nempatkeun kadali kualitas munggaran tur implements runtuyan ukuran kadali kualitas ketat sapanjang sakabéh prosés produksi.Unggal léngkah tina seleksi sareng pengadaan

bahan baku pikeun produksi jeung bungkusan ieu comprehensively inspected tur diuji pikeun mastikeun yén unggal produk circuit board fléksibel meets standar pangluhurna.

Manajemén produksi efisien:

Kami ngagaduhan sistem manajemen produksi anu efisien pikeun ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya.Kalawan pangalaman produksi euyeub, urang bisa gancang ngabales kabutuhan customer sarta mastikeun pangiriman timely.

jasa purna jual sampurna:

Kami customer-centric sarta nyadiakeun layanan sanggeus-jualan sampurna.Naha éta ngarengsekeun masalah nalika nganggo produk atanapi nyayogikeun dukungan téknis sareng jasa perbaikan, urang tiasa ngabales dina waktos anu pas sareng masihan solusi.Ku ngagunakeun frasa ieu, anjeun tiasa sacara efektif nunjukkeun kakuatan sareng kaunggulan perusahaan dina prosés produksi papan sirkuit anu fleksibel, ku kituna kéngingkeun kapercayaan sareng pangakuan para nasabah.

 

kadali kualitas pikeun pcb

 

Urang bisa nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhurprototyping gancang, gancang dipercayaproduksi masal, jeungpangiriman gancangto ngabantosan proyék-proyékna asup ka pasar gancang sareng lancar sareng kéngingkeun kaunggulan kalapa.

Manajemén ranté suplai anu kuat:

Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng sajumlah supplier kualitas luhur pikeun mastikeun aksés pas kana bahan baku kualitas luhur.Dina waktu nu sarua, urang boga hiji tim manajemen ranté suplai efisien nu pinuh bisa ngadalikeun status suplai bahan baku, mastikeun yén bahan anu di tempat on waktos, sarta ngarojong produksi gancang sarta pangiriman.

Perencanaan produksi anu fleksibel:

Urang ngadopsi hiji sistem tata produksi canggih nu bisa gancang nyaluyukeun jeung jadwal nurutkeun pangabutuh customer.Naha éta produksi prototipe atawa produksi skala badag, urang flexibly bisa allocate sumberdaya pikeun ngalengkepan produksi dina waktu anu singget tur mastikeun pangiriman on-waktu.

Aliran prosés éfisién:

Kami gaduh prosés manufaktur anu efisien sareng leres-leres ngarencanakeun sareng ngontrol sadayana prosés tina resi pesenan dugi ka kiriman produk.Ku ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi, sareng ngalaksanakeun ukuran kadali kualitas, urang tiasa gancang-gancang ngahasilkeun sareng nganteurkeun produk pikeun mastikeun awal lancar tina proyék para nasabah.

Respon gancang:

Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kabutuhan customer sarta bisa ngabales gancang tur saluyukeun produksi jeung scheduling sasuai.Naha éta pesenan anu mendesak atanapi kaayaan anu teu kaduga, urang tiasa nyandak kaputusan gancang sareng nyandak ukuran anu pas pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu.

Manajemén logistik anu dipercaya:

Urang cooperate kalawan sababaraha pausahaan logistik profésional pikeun mastikeun yén barang anu dikirimkeun ka konsumén aman tur timely.Kami gaduh prosés manajemén logistik anu lengkep sareng sistem pergudangan anu akurat tiasa ngalacak status transportasi sareng mastikeun pangiriman tepat waktu.

waktos pangiriman


waktos pos: Aug-10-2023
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui