nybjtp

Service Prototyping

CAPEL Prototyping Service

FPC & PCB & PCB Kaku-Flex & Majelis SMT

Kapasitas Produksi kami:
Kapasitas produksi FPC sareng Rigid-Flex PCB tiasa ngahontal langkung ti 150000sqm per bulan,
kapasitas produksi PCBs bisa ngahontal 80000sqm per bulan, sarta kapasitas Assembling di 150.000.000 komponén per bulan.

Gancang péngkolan PCB Prototyping dipercaya

√ MOQ 1 sapotong
√ 24 Jam gancang péngkolan pcb prototipe
√ 24x7 jasa penjualan teknis online
√ evaluasi file Gerber saméméh produksi
√ Pangrojong jasa logistik sadayana-buleud sareng gancang
√ microvias dibor laser
√ via-in-pad
√ Desain pikeun Manufaktur (DFM) mariksa
√ nepi ka 60 lapisan,
√ IPC Kelas 3 Standar
√ ngalaksanakeun standar ISO 9001, ISO 14001, 5S sareng 6Q

Capel-Prototyping-Service5
Capel-Prototyping-Service6

Kontrol kualitas

√ IQC (Incoming Quality Control)
√ IPQC (In-prosés Quality Control) / uji FAl
√ Inspection Visual sanggeus reflow oven / AOl
√ Inspection Visual saméméh reflow oven
√ pamariksaan acak QA
√ OQC (Kadali Kualitas Kaluar)
√ jasa Majelis PCB tech High
(garis SMT/DIP)
√ komponén profésional sourcing
√ programming Inovatif jeung test fungsi

Service Majelis PCB

√ Majelis SMT & PTH
√ 1-2Days gancang péngkolan pcb assembly prototipe
√ Respon gancang pikeun dukungan téknis sareng saran
√ analisis BOM pikeun mastikeun uniformity komponén tur integritas data
√ Ngaliwatan Majelis Board liang
√ Téhnologi Campuran (SMT/Thru-hole)
√ panempatan tunggal atawa ganda sided
√ High pin count pencét pas sanggup Kaku, Fléksibel PCB jeung Kaku flex PCB Majelis

Capel-Prototyping-Service7
Capel-Prototyping-Service8

CAPEL Pangalaman & Kakuatan

√ Pabrikan PCB saprak 2009
√ Tim R&D anu kuat sareng pangalaman 15 taun
√ Disesuaikeun nepi ka 60 lapisan papan
√ kasus Serviced involed di 100+ Widang
√ Sistem perusahaan lengkep (pabrik FPC / Rigid-Flex PCB sorangan, pabrik PCB, pabrik SMT)
√ Struktur departemén lengkep
(Departemén R&D, Jurusan Téknik, Jurusan Penjualan Luar Negeri, Jurusan Pembelian, Jurusan Produksi, Jurusan Prosés, Jurusan Kualitas, Jurusan Manajemén Gudang, Jurusan Manajemén Logistik, Jurusan Jasa Penjualan Luar Negeri)
√ Sistem kontrol kualitas anu ketat sareng ningkat

Sistem Kontrol Kualitas Ketat CAPEL

Unggal produk anu diproduksi ku perusahaan kedah ngalaman uji anu ketat pikeun mastikeun kualitas

CAPEL's-Strict-Quality-Control-System
Capel Prototyping Service02

CAPEL PCB Majelis Prototyping

Persiapan Bahan → Solder Témpél Printing → SPI → IPQC → Surface Gunung Téhnologi → Reflow Soldering

Perlindungan sareng Bungkusan ← Saatos Las ← Solder Gelombang ← X-ray ←AOI ← Uji Artide Pertama

Capel-Prototyping-Service9
Capel-Prototyping-Service10
Capel-Prototyping-Service11
Capel-Prototyping-Service12
Capel-Prototyping-Service13

Prosés Produksi FPC

Shenzhen Capel Téhnologi Co., Ltd.

FPC-Produksi-Prosés

Prosés Produksi PCBs kaku-Flex

Shenzhen Capel Téhnologi Co., Ltd.

Kaku-Flex-PCBs-Prosés Produksi

Prosés Produksi PCB

Shenzhen Capel Téhnologi Co., Ltd.

PCB-Produksi-Prosés

Prosés Produksi PCBA

Shenzhen Capel Téhnologi Co., Ltd.

PCBA-Produksi-Prosés