nybjtp

Gancang Multilayer Flex PCB Prototype Produsén pikeun Aviation

Gancang Multilayer Flex PCB Prototype Produsén pikeun Aviation-Kasus

syarat teknis
Jenis produk Multi Circuit Pcb
Jumlah lapisan 2 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,15 / 0,15 mm
ketebalan dewan 0,23 mm
Ketebalan tambaga 35 emh
Aperture Minimum 0,3 mm
Seuneu Retardant 94v0
Perlakuan permukaan Immersion Emas
Résistansi Welding Warna Hideung
Kakuatan FR4
Prosés husus Panjangna 2m
Industri Aplikasi Dirgantara
Alat Aplikasi Penerbangan
Ngawanohkeun 2-lapisan papan sirkuit flex kami: revolutionizing téhnologi aerospace
Ngawanohkeun 2-lapisan papan sirkuit flex kami: revolutionizing téhnologi aerospace

Ngawanohkeun 2-lapisan papan sirkuit flex kami: revolutionizing téhnologi aerospace

Di Shenzhen Capel Technology Co., Ltd., kami bangga nyayogikeun solusi anu canggih pikeun industri aerospace.2-lapisan papan sirkuit flex kami dirancang pikeun minuhan standar industri jeung ngaleuwihan ekspektasi customer.Kalayan fasilitas manufaktur canggih sareng tim profésional anu berpengalaman, kami nawiskeun jasa anu luar biasa sapertos Pabrikan Papan Sirkuit Fleksibel, Sirkuit Fleksibel Giliran Gancang, Prototyping Sirkuit Fleksibel sareng Majelis Sirkuit Fleksibel.

 

Nyadiakeun produk kualitas luhur mangrupikeun prioritas utama kami sareng papan sirkuit flex 2 lapisan kami henteu aya pengecualian.Papan sirkuit fléksibel ieu ngagaduhan lebar garis sareng jarak garis 0,15 / 0,15mm, nyayogikeun akurasi sareng reliabilitas anu saé.Ketebalan plat 0,23 mm mastikeun desain anu hampang sareng kompak, idéal pikeun aplikasi aeroangkasa dimana konstrain rohangan sareng beurat mangrupikeun faktor konci.

Pikeun ningkatkeun konduktivitas sareng ngaoptimalkeun kinerja, papan sirkuit fleksibel 2 lapis kami didamel tina tambaga kandel 35um.Ieu ensures transmisi sinyal stabil sarta ngaminimalkeun leungitna sinyal, sahingga idéal pikeun nungtut parabot aerospace merlukeun pangiriman data-speed tinggi.

Komitmen kami pikeun detil sareng katepatan ditingali dina diaméter aperture minimum 0.3mm dina papan sirkuit fleksibel kami.Ieu ngamungkinkeun desain rumit sareng panempatan komponén anu tepat - penting pikeun manufaktur peralatan aerospace canggih.

Kasalametan penting pisan dina industri aeroangkasa sareng papan sirkuit fleksibel 2-lapisan urang nyumponan standar tahan seuneu 94V0 anu ketat.Kalayan tingkat retardancy seuneu ieu, panél ieu nyayogikeun lapisan kaamanan tambahan, ngaminimalkeun résiko seuneu sareng mastikeun kasalametan alat sareng personel.

Di Shenzhen Capel Technology Co., Ltd., urang narékahan pikeun kaunggulan dina unggal aspék produk urang.Éta sababna sadaya papan sirkuit fleksibel 2-lapisan kami ngagaduhan perawatan permukaan emas anu direndam.Perlakuan ieu ngaronjatkeun kinerja listrik sarta ensures solderability alus teuing, guaranteeing sambungan kualitas luhur sarta gampang assembly.

Pikeun minuhan sarat desain béda, 2-lapisan papan circuit fléksibel kami sadia dina lalawanan las Warna: Hideung.Pilihan warna ieu geulis sareng fungsional, ngamungkinkeun komponén katingali jelas sareng dibédakeun.

Dina watesan stiffness, 2-lapisan papan sirkuit fléksibel kami dijieun tina bahan FR4, dipikawanoh pikeun stiffness alus teuing jeung kakuatan mékanis.Ieu ensures stabilitas jeung durability, sahingga cocog pikeun lingkungan kasar jeung nuntut tina aplikasi aerospace.

Sajaba ti éta, urang ogé nyadiakeun craftsmanship husus kalayan panjang 2m.Kamampuhan ieu ngamungkinkeun pikeun fabrikasi papan sirkuit anu panjang sareng fleksibel anu diperyogikeun pikeun aplikasi aeroangkasa khusus.Naha éta avionik, kadali penerbangan atanapi sistem navigasi, papan kami nyumponan spésifikasi desain anu paling rumit.

Industri aerospace nungtut kasampurnaan, sareng papan sirkuit fléksibel 2-lapisan urang naék kana tantangan éta.Kinerja anu unggul sareng reliabilitas ngajantenkeun éta pilihan kahiji insinyur aeroangkasa sareng pabrikan di dunya.Ti pesawat militer ka maskapai komérsial, produk urang dipercaya pikeun kakuatan sistem kritis dina sababaraha parabot aerospace paling canggih.

Di Shenzhen Capel Technology Co., Ltd., urang ngartos sarat unik tina industri aerospace, ku kituna urang ngaropea papan sirkuit flex 2-lapisan pikeun nyumponan kabutuhan éta.Fokus relentless kami on inovasi, kualitas sarta kapuasan customer geus nyieun urang pamimpin di widang urang.

Ngalaman bédana dina téknologi canggih sareng jasa anu luar biasa.Pilih Shenzhen Capel Technology Co.as mitra dipercaya anjeun pikeun sakabéh 2-lapisan flex circuit board kabutuhan Anjeun dina industri aerospace.Kalawan babarengan, hayu urang nyorong wates téhnologi aerospace jeung revolutionize cara urang ngapung.


waktos pos: Sep-09-2023
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui