nybjtp

Kamampuh Prosés

CAPEL FPC & Flex-kaku PCB Kamampuh Produksi

produk High Density
Interkonéksi (HDI)
Standar Flex sirkuit Flex Sirkuit fléksibel datar Sirkuit Flex kaku Saklar mémbran
Ukuran Panel Standar 250mm X 400mm Gulung fomat 250mmX400mm 250mmX400mm
lebar garis jeung Spasi 0,035mm 0,035mm 0.010" (0.24mm) 0.003" (0.076mm) 0.10"(.254mm)
Ketebalan tambaga 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um / 140um 0,028mm-.01mm 1/2 oz.and luhur 0,005 "-.0010"
Lapisan Count 1-32 1-2 2-32 1-2
UKURAN VIA / DRILL
Bor minimum (mékanis) Diaméter liang 0,0004" ( 0,1 mm ) 0,006 " ( 0,15 mm ) N / A 0,006" (0,15 mm) 10 mil (0,25 mm)
Minimum Via (Laser) Ukuran 4 mil ( 0,1 mm ) 1 mil ( 0,025 mm ) N / A 6 mil (0,15 mm) N / A
Minimum Micro Via (Laser) Ukuran 3 mil (0,076 mm ) 1 mil ( 0,025 mm ) N / A 3 mil (0,076 mm) N / A
Bahan Kaku Polimida / FR4 / Metal / SUS / Alu PET FR-4 / Poyimide pepet / Metal / FR-4
Bahan Palindung Tambaga / pérak Lnk / Tatsuta / Karbon pérak Foil / Tatsuta Tambaga / pérak Tinta / Tatduta / Karbon Pérak Foil
Bahan Alat 2 mil ( 0,051 mm ) 2 mil ( 0,051 mm ) 10 mil (0,25 mm) 2 mil (0,51 mm) 5 mil (0,13 mm)
Zif Toleransi 2 mil ( .051 mm ) 1 mil ( 0.025 mm ) 10 mil (0,25 mm) 2 mil (0,51 mm) 5 mil (0,13 mm)
TOPENG SOLDER
Sasak Topeng Solder Antara Bendungan 5 mil (.013 mm) 4 mil (0.01mm) N / A 5 mil (0,13 mm) 10 mil (0,25 mm)
Solder Topeng Pendaftaran Toléransi 4 mil (.010 mm) 4 mil (0.01mm) N / A 5 mil (0,13 mm) 5 mil (0,13 mm)
COVERLAY
Pendaptaran Coverlay 8 mil 5 mil 10 mil 8 mil 10 mil
Pendaptaran PIC 7 mil 4 mil N / A 7 mil N / A
Pendaptaran Topeng Solder 5 mil 4 mil N / A 5 mil 5 mil
Surface Finish ENIG/Immersion Silver/Immersion Tin/Emas Plating/Timah Plating/OSP/ENEPIG
Katerangan
Jangkungna Minimum 35 mil 25 mil 35 mil 35 mil Overlay Grafika
Lebar minimum 8 mil 6 mil 8 mil 8 mil
Spasi Minimum 8 mil 6 mil 8 mil 8 mil
Pendaptaran ±5mil ±5mil ± 5 mil ± 5 mil
Impedansi ± 10% ± 10% ± 20% ± 10% NA
SRD (Steel Rule Die)
Outline Toleransi 5 mil ( 0,13 mm ) 2 mil ( 0,051 mm) N / A 5 mil (0,13 mm) 5 mil (0,13 mm)
Radius minimum 5 mil ( 0,13 mm ) 4 mil ( 0,10 mm ) N / A 5 mil (0,13 mm) 5 mil (0,13 mm)
Radius jero 20 mil ( 0,51 mm ) 10 mil ( 0,25 mm) N / A 31 mil 20 mil (0,51 mm)
Punch Ukuran liang Minimum 40 mil ( 10,2 mm ) 31,5 mil ( 0,80 mm) N / A N / A 40 mil (1,02 mm)
Toleransi Punch Hole Ukuran ± 2mil ( 0,051 mm) ± 1 mil N / A N / A ± 2 mil ( 0,051 mm )
Slot Width 20 mil ( 0,51 mm ) 15 mil ( 0,38 mm ) N / A 31 mil 20 mil (0,51 mm)
Toleranc tina liang pikeun outline ± 3 mil ± 2 mil N / A ± 4 mil 10 mil
Toleransi ujung liang pikeun outline ± 4 mil ± 3 mil N / A ± 5 mil 10 mil
Minimum Trace ka outline 8 mil 5jt N / A 10 mil 10 mil

CAPEL PCB Kamampuh Produksi

Parameter Téknis
No. Proyék indikator teknis
1 Lapisan 1-60 (lapisan)
2 aréa processing maksimum 545 x 622 mm
3 Ketebalan papan minimum 4 (lapisan) 0.40mm
6 (lapisan) 0,60mm
8 (lapisan) 0.8mm
10 (lapisan) 1.0mm
4 Lebar garis minimum 0,0762 mm
5 Jarak minimum 0,0762 mm
6 aperture mékanis minimum 0,15 mm
7 Ketebalan tambaga témbok liang 0,015 mm
8 Kasabaran aperture metallized ± 0,05 mm
9 Toléransi aperture non-metal ± 0,025 mm
10 kasabaran liang ± 0,05 mm
11 Toleransi diménsi ± 0,076 mm
12 Sasak solder minimum 0,08 mm
13 lalawanan insulasi 1E+12Ω(normal)
14 Babandingan ketebalan plat 1:10
15 Kejut termal 288 ℃(4 kali dina 10 detik)
16 Distort jeung ngagulung ≤0,7%
17 kakuatan anti listrik > 1.3KV/mm
18 kakuatan anti stripping 1,4N/mm
19 Solder nolak karasa ≥6H
20 Retardancy seuneu 94V-0
21 Kontrol impedansi ± 5%

CAPEL PCBA Kamampuh Produksi

Kategori Rincian
Waktos prosés 24 jam Prototyping, waktos pangiriman alit-angkatan sakitar 5 dinten.
Kapasitas PCBA SMT patch 2 juta titik / poé, THT 300.000 titik / poé, 30-80 pesenan / poé.
Service komponén Turnkey Kalayan sistem manajemén pengadaan komponén anu dewasa sareng efektif, kami ngalayanan proyék PCBA kalayan kinerja béaya tinggi.Tim insinyur pengadaan profésional sareng tanaga pengadaan anu berpengalaman tanggung jawab pikeun ngayakeun sareng ngokolakeun komponén pikeun konsumén urang.
Kitted atanapi Consigned Kalayan tim manajemén pengadaan anu kuat sareng ranté pasokan komponén, Konsumén nyayogikeun kami komponén, kami ngalaksanakeun padamelan.
Combo Nampa komponén atawa komponén husus disadiakeun ku konsumén.sarta ogé komponén resourcing pikeun konsumén.
PCBA Solder Tipe SMT, THT, atanapi PCBA jasa soldering duanana.
Solder Témpél / Kawat timah / Tin Bar kalungguhan sarta kalungguhan-gratis (RoHS patuh) jasa processing PCBA.Sarta ogé nyadiakeun némpelkeun solder ngaropéa.
Sténcil stencil motong laser pikeun mastikeun yén komponén kayaning ICs leutik-pitch jeung bga papanggih IPC-2 Kelas atawa saluhureuna.
MOQ 1 sapotong, tapi kami mamatahan konsumén urang pikeun ngahasilkeun sahenteuna 5 sampel pikeun analisis jeung nguji sorangan.
Ukuran komponén • komponén pasip: kami alus dina pas inci 01005 (0,4mm * 0,2mm), 0201 komponén leutik sapertos.
• ICs High-precision kayaning BGA: Urang bisa ngadeteksi komponén BGA kalawan Min 0.25mm spasi ku X-ray.
Paket komponén reel, motong tape, tubing, sarta pallets pikeun komponén SMT.
Akurasi Gunung Maksimum komponén (100FP) Akurasi nyaéta 0.0375mm.
Tipe PCB Solderable PCB (FR-4, substrat logam), FPC, Kaku-flex PCB, Aluminium PCB, HDI PCB.
Lapisan 1-30 (lapisan)
aréa processing maksimum 545 x 622 mm
Ketebalan papan minimum 4 (lapisan) 0.40mm
6 (lapisan) 0,60mm
8 (lapisan) 0.8mm
10 (lapisan) 1.0mm
Lebar garis minimum 0,0762 mm
Jarak minimum 0,0762 mm
aperture mékanis minimum 0,15 mm
Ketebalan tambaga témbok liang 0,015 mm
Kasabaran aperture metallized ± 0,05 mm
aperture non-métalized ± 0,025 mm
kasabaran liang ± 0,05 mm
Toleransi diménsi ± 0,076 mm
Sasak solder minimum 0,08 mm
lalawanan insulasi 1E+12Ω(normal)
Babandingan ketebalan plat 1:10
Kejut termal 288 ℃(4 kali dina 10 detik)
Distort jeung ngagulung ≤0,7%
kakuatan anti listrik > 1.3KV/mm
kakuatan anti stripping 1,4N/mm
Solder nolak karasa ≥6H
Retardancy seuneu 94V-0
Kontrol impedansi ± 5%
Format file BOM, PCB Gerber, Nyokot jeung Tempat.
Nguji Sateuacan pangiriman, urang bakal nerapkeun rupa-rupa métode test ka PCBA di Gunung atawa geus Gunung:
• IQC: inspeksi asup;
• IPQC: inspeksi di-produksi, test LCR pikeun sapotong kahiji;
• Visual QC: dipariksa kualitas rutin;
• AOI: pangaruh soldering komponén patch, bagian leutik atawa polaritasna komponén;
• X-Ray: pariksa BGA, QFN na precision tinggi séjén disumputkeun komponén PAD;
• Test Fungsional: Test fungsi jeung kinerja nurutkeun prosedur nguji customer sarta prosedur pikeun mastikeun minuhan.
Ngalereskeun & Rework Jasa Perbaikan BGA kami tiasa aman ngaleungitkeun BGA anu salah tempat, pareum, sareng palsu sareng pasang deui kana PCB kalayan sampurna.