nybjtp

2 Lapisan FPC Flex PCB Circuit pikeun Médis Infrabeureum Analyzer

2 Lapisan FPC Flex PCB Circuit pikeun Médis Infrabeureum Analyzer-Case

syarat teknis
Jenis produk Ganda sided Flex Circuit Pcb Board
Jumlah lapisan 2 Lapisan
Lebar garis sareng jarak garis 0,12 / 0,1 mm
ketebalan dewan 0,15 mm
Ketebalan tambaga 18 emh
Aperture Minimum 0,15 mm
Seuneu Retardant 94v0
Perlakuan permukaan Immersion Emas
Warna Topeng Solder Koneng
Kakuatan PI, FR4
Aplikasi Alat Médis
Alat Aplikasi Analyzer Infrabeureum
Studi kasus: Infrabeureum analyzer alat médis 2-lapisan papan PCB fléksibel
Studi kasus: Infrabeureum analyzer alat médis 2-lapisan papan PCB fléksibel

Studi kasus: Infrabeureum analyzer alat médis 2-lapisan papan PCB fléksibel

nepangkeun:

2-lapisan papan PCB fléksibelpikeun alat médis analisa infra red mangrupakeun komponén kritis kana fungsionalitas sakabéh jeung kinerja alat.Analisis hal ieu bakal difokuskeun aspék téknis produk, kaasup lebar garis tur dipasing, ketebalan dewan, ketebalan tambaga, aperture minimum, seuneu retardant kelas, perlakuan permukaan, warna topeng solder, stiffness, jsb Ieu ogé bakal nyorot aplikasi target na jeung alat.

Jenis produk:

2-lapisan papan PCB fléksibelProduk ieu papan PCB fléksibel 2-lapisan.Panels ieu dirancang pikeun jadi lightweight sarta fléksibel, sahingga idéal pikeun aplikasi dimana panels kudu akur jeung bentuk husus atawa pas kana spasi ketat.

spésifikasi teknis:

Lebar Garis sareng Spasi:Lebar garis papan PCB sareng dimensi rohangan penting pikeun mastikeun integritas sareng reliabilitas sinyal anu leres.Dina conto ieu, rubak garis nyaéta 0.12mm sareng jarak garis nyaéta 0.1mm, mastikeun katepatan pangiriman sinyal.

Ketebalan papan:ketebalan dewan 0.15mm nangtukeun kalenturan sakabéh jeung durability of PCB nu.Pertimbangan ieu penting pikeun mastikeun yén dewan tiasa nahan setrés anu aya hubunganana sareng bending atanapi bending tanpa mangaruhan fungsina.

Ketebalan tambaga:18um ketebalan tambaga nyadiakeun konduktivitas diperlukeun pikeun ngirimkeun sinyal sakuliah PCB nu.ketebalan ieu dipilih taliti saimbang konduktivitas jeung kalenturan dewan sakabéh.

Diaméter liang minimum:Diaméter liang minimum 0.15mm nujul kana ukuran liang minimum nu bisa dibor on PCB nu.Precision Ieu kritis pikeun nampung komponén tur mastikeun sambungan ditangtoskeun.

Retardancy seuneu:Kelas retardant seuneu ngahontal 94V0, nunjukkeun yén bahan PCB gaduh résistansi seuneu anu luhur sareng mareuman diri.Ieu penting pikeun pertimbangan kaamanan, khususna dina aplikasi alat médis.

Perlakuan permukaan:Perlakuan permukaan emas immersed boga konduktivitas alus teuing jeung lalawanan korosi.Éta ngajamin sambungan anu dipercaya sareng stabilitas jangka panjang PCB.

Warna Topeng Solder:Warna konéng tina las lalawanan nunjukkeun bahan husus atawa palapis dipaké dina prosés las.Warna konéng bisa dipilih pikeun alesan estetika atawa ngabedakeun wewengkon husus dina PCB nu.

Kaku:PCBs dirancang kalayan kalenturan dina pikiran jeung kombinasi bahan bisa dipaké pikeun ngahontal stiffness diperlukeun.Dina hal ieu, bahan sapertos PI (Polyimide) sareng FR4 (Flame Retardant 4) tiasa dianggo pikeun nyayogikeun kasaimbangan anu diperyogikeun antara kalenturan sareng kaku.

Aplikasi sareng Alat:2 lapisan papan PCB fléksibel dirancang husus pikeun alat médis analyzer infra red.Alat ieu ngagunakeun téknologi infra red pikeun nganalisis sareng ngukur rupa-rupa parameter dina conto médis.PCB anu fléksibel ngajantenkeun alatna kompak, énténg sareng dirancang sacara ergonomis pikeun aplikasi médis portabel sareng stasioner.


waktos pos: Sep-07-2023
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui