nybjtp

Lapisan tunggal papan pcb fléksibel diterapkeun dina UVA Aerospace

papan PCB fléksibel single-lapisan kami nyadiakeun rojongan teknis berharga jeung solusi inovatif pikeun widang drone.Di UVA Aerospace, papan sirkuit kami maénkeun peran penting dina nyayogikeun sambungan listrik sareng fungsionalitas anu dipikabutuh pikeun operasi drone anu efisien.Kalayan kalenturan sareng desain anu kompak, papan PCB fleksibel lapisan tunggal kami tiasa diintegrasikeun sacara lancar kana sababaraha komponén drone, sapertos pengendali penerbangan, sensor, sistem komunikasi sareng modul distribusi kakuatan.Integrasi ieu ngajamin pangiriman sinyal anu mulus, kakuatan anu dipercaya sareng kinerja optimal.Salaku tambahan, papan PCB fléksibel lapisan tunggal kami gaduh téknologi canggih anu ngamungkinkeun miniaturisasi, pangurangan beurat, sareng efisiensi sistem sadayana.Inovasi téknologi ieu ngabantosan ngembangkeun drone anu langkung maju sareng mampuh.

syarat teknis
Jenis produk papan pcb fléksibel
Jumlah lapisan 1 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,2 / 0,3 mm
ketebalan dewan 0,13 mm
Ketebalan tambaga 18 emh
Aperture Minimum /
Seuneu Retardant 94v0
Perlakuan permukaan Immersion Emas
Warna Topeng Solder Koneng
Kakuatan PI
Prosés husus \
Industri Aplikasi Dirgantara
Alat Aplikasi UVA
Ngenalkeun produk revolusioner urang - Single Layer Flexible Circuit PCB!Téknologi canggih ieu dirarancang khusus pikeun industri aeroangkasa sareng bakal ngarobih cara alat UVA diproduksi.

Lapisan tunggal papan pcb fléksibel

Ngenalkeun produk revolusioner urang - Single Layer Flexible Circuit PCB!Téknologi canggih ieu dirarancang khusus pikeun industri aeroangkasa sareng bakal ngarobih cara alat UVA diproduksi.

Alat Aerospace UVA

Shenzhen Capel Technology Co., Ltd. khusus dina produksihigh-end, papan sirkuit fléksibel precision tinggi saprak 2009.

Kami gaduh15 taun profésionaljeung pangalaman teknis na geus dewasa, alus teuing jeung majukamampuhan manufaktur.

Urang bisa nyadiakeun ngaropéa1-30 lapisan papan circuit fléksibelka konsumén dina industri penerbangan.

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30 lapisanFPC PCB fléksibel
2-32 lapisanKaku-FlexPCB1-60 lapisan PCB kaku
HDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasiKandelna 27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTHUkuran ± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um ImpedansiDikadalikeunToleransi ± 10%
Toleransi NPTHUkuran ± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm LaksanakeunStandar GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III
Immersion Emas AU 0,025-0,075UM / NI1-4UM Emas éléktronik AU 0.025-25.4UM / NI 1-25.4UM
Sertifikasi UL sareng ROHS
ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
IATF16949:2016
Patén-patén patén-patén modél
patén-patén penemuan

rarancang pcb

             8 lapisan HDI PCBs fléksibel pikeun Médis                                    10 lapisan Kaku-Flex Circuit Boards pikeun Aerospace

desain pcb fléksibel

                                    4 lapisan Flex PCB Circuits pikeun Control Industri                              16 lapisan Kaku fléksibel PCBs pikeun Automotive

Parabot prosés canggih:

Kami gaduh alat produksi sareng téknologi pang anyarna sareng paling maju, kalebet mesin fotolitografi presisi tinggi, mesin etching, alat-alat perakitan, jsb.

alat-alat mastikeun precision, efisiensi jeung stabilitas prosés produksi, kukituna nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur.produk kualitas.produk papan circuit fléksibel kualitas luhur.

FPC Fléksibel PCB Prosés Manufaktur

kadali kualitas pikeun pcb

Kontrol kualitas anu ketat:

Pausahaan urang nempatkeun kadali kualitas munggaran tur implements runtuyan ukuran kadali kualitas ketat sapanjang sakabéh prosés produksi.Unggal léngkah tina seleksi sareng pengadaan

bahan baku pikeun produksi jeung bungkusan ieu comprehensively inspected tur diuji pikeun mastikeun yén unggal produk circuit board fléksibel meets standar pangluhurna.

Manajemén produksi efisien:

Kami ngagaduhan sistem manajemen produksi anu efisien pikeun ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya.Kalawan pangalaman produksi euyeub, urang bisa gancang ngabales kabutuhan customer sarta mastikeun pangiriman timely.

jasa purna jual sampurna:

Kami customer-centric sarta nyadiakeun layanan sanggeus-jualan sampurna.Naha éta ngarengsekeun masalah nalika nganggo produk atanapi nyayogikeun dukungan téknis sareng jasa perbaikan, urang tiasa ngabales dina waktos anu pas sareng masihan solusi.Ku ngagunakeun frasa ieu, anjeun tiasa sacara efektif nunjukkeun kakuatan sareng kaunggulan perusahaan dina prosés produksi papan sirkuit anu fleksibel, ku kituna kéngingkeun kapercayaan sareng pangakuan para nasabah.

Urang bisa nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur prototyping gancang, gancang dipercayaproduksi masal, jeung pangiriman gancangkamantuan maranéhananaproyék asup ka pasar gancang tur mulus tur meunangkeun kaunggulan kalapa.

Manajemén ranté suplai anu kuat:

Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng sajumlah supplier kualitas luhur pikeun mastikeun aksés pas kana bahan baku kualitas luhur.Dina waktu nu sarua, urang boga hiji tim manajemen ranté suplai efisien nu pinuh bisa ngadalikeun status suplai bahan baku, mastikeun yén bahan anu di tempat on waktos, sarta ngarojong produksi gancang sarta pangiriman.

Perencanaan produksi anu fleksibel:

Urang ngadopsi hiji sistem tata produksi canggih nu bisa gancang nyaluyukeun jeung jadwal nurutkeun pangabutuh customer.Naha éta produksi prototipe atawa produksi skala badag, urang flexibly bisa allocate sumberdaya pikeun ngalengkepan produksi dina waktu anu singget tur mastikeun pangiriman on-waktu.

Aliran prosés éfisién:

Kami gaduh prosés manufaktur anu efisien sareng leres-leres ngarencanakeun sareng ngontrol sadayana prosés tina resi pesenan dugi ka kiriman produk.Ku ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi, sareng ngalaksanakeun ukuran kadali kualitas, urang tiasa gancang-gancang ngahasilkeun sareng nganteurkeun produk pikeun mastikeun awal lancar tina proyék para nasabah.

Respon gancang:

Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kabutuhan customer sarta bisa ngabales gancang tur saluyukeun produksi jeung scheduling sasuai.Naha éta pesenan anu mendesak atanapi kaayaan anu teu kaduga, urang tiasa nyandak kaputusan gancang sareng nyandak ukuran anu pas pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu.

Manajemén logistik anu dipercaya:

Urang cooperate kalawan sababaraha pausahaan logistik profésional pikeun mastikeun yén barang anu dikirimkeun ka konsumén aman tur timely.Kami gaduh prosés manajemén logistik anu lengkep sareng sistem pergudangan anu akurat tiasa ngalacak status transportasi sareng mastikeun pangiriman tepat waktu.

waktos pangiriman


waktos pos: Sep-11-2023
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui