nybjtp

8 Lapisan Kaku Flex PCB Sareng 3 + 2 + 3 Solusi Stackup Pikeun Komunikasi IOT 5G

Kumaha 8 Lapisan Kaku Fléksibel PCB Sareng 3 + 2 + 3 Stackup Solutions Ningkatkeun Kinerja Komunikasi IOT 5G

syarat teknis
Jenis produk Kaku Flex Printed Circuit Board
Jumlah lapisan 8 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,075MM / 0,075MM
ketebalan dewan 2.0MM+-10%
Lapisan Stackup 3+2+3
Aperture Minimum 0,1 MM
Ketebalan liang tambaga 12-15um
Perlakuan permukaan ENIG 2-3uin
Warpage ≦0,5%
Kasabaran Akurasi ± 0,1 MM
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Industri Aplikasi Internet Of Things (IOT) Industri
Alat Aplikasi Komunikasi 5G 64G
8 Lapisan Kaku Flex PCB Sareng 3 + 2 + 3 Solusi Stackup Pikeun Komunikasi IOT 5G

8 Lapisan papan PCB Flex kaku

8 Lapisan Kaku Flex PCB Sareng 3 + 2 + 3 Solusi Stackup Pikeun Komunikasi IOT 5G

Komunikasi 5G Dina Industri IOT

Naha anjeun milarian solusi anu dipercaya sareng kualitas luhur pikeun kabutuhan papan sirkuit flex kaku 8 lapis anjeun dina industri Internet Of Things (IOT)?Sirkuit fléksibel kaku multi-lapisan kami mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun, dirarancang khusus pikeun Komunikasi IOT 5G.

Kalawan 16 taun pangalaman industri, Capel reueus ngenalkeun inovasi panganyarna kami dina téhnologi papan sirkuit dicitak - hiji 8-lapisan PCB flex kaku jeung solusi tumpukan 3 + 2 + 3.Produk mutakhir ieu dirarancang pikeun ningkatkeun sacara signifikan kinerja alat dina industri Internet of Things (IoT) sareng komunikasi 5G.Ku ngagabungkeun fitur canggih kayaning 3 + 2 + 3 lapisan stacking, lebar garis tepat na spasi, sarta perlakuan permukaan ENIG, PCBs kaku-flex kami nyadiakeun reliabiliti unparalleled sarta fungsionalitas pikeun aplikasi paling nuntut.

8-lapisan rigid-flex PCB sareng solusi tumpukan 3 + 2 + 3 dirancang khusus pikeun nyumponan sarat ketat industri komunikasi IoT sareng 5G.Ketebalan papan PCB nyaéta 2.0mm sareng aperture minimum nyaéta 0.1mm, anu tiasa ngadukung aplikasi anu gancang sareng frékuénsi luhur.Lapisan 3 + 2 + 3 tumpukan nyadiakeun integritas sinyal ditingkatkeun jeung kontrol impedansi, mastikeun kinerja optimal pikeun alat komunikasi operasi di speeds 5G.

Salah sahiji fitur konci PCB kaku-flex kami nyaéta lebar garis tepat sareng jarak 0.075mm, ngamungkinkeun pangiriman sinyal anu efisien sareng ngaminimalkeun leungitna sinyal.Sajaba ti éta, perlakuan permukaan ENIG kalawan ketebalan tina 2-3uin ensures solderability alus teuing jeung lalawanan korosi, sahingga PCBs kami idéal pikeun pamakéan dina lingkungan operasi kasar.

Pikeun mastikeun reliabilitas sareng kualitas papan kaku-flex, kami ngalaksanakeun uji fungsional anu ketat, kalebet AOI, uji opat-kawat, uji kontinuitas sareng uji lambar tambaga.prosés nguji komprehensif Ieu ensures unggal PCB meets standar pangluhurna kinerja sarta durability, mere konsumén urang karapihan pikiran jeung kapercayaan dina aplikasi maranéhanana.

8-lapisan rigid-flex PCB sareng solusi tumpukan 3 + 2 + 3 disaluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan industri komunikasi IoT sareng 5G.Naha éta alat pinter, sistem komunikasi nirkabel atawa alat pangiriman data-speed tinggi, PCBs kami nganteurkeun kinerja sarta reliabilitas diperlukeun pikeun ngajalankeun inovasi dina widang dinamis ieu.Kalayan komitmen Capel kana kaunggulan sareng inovasi, PCB kaku-flex kami idéal pikeun ngawasa generasi alat anu nyambung sareng téknologi komunikasi.

Sadayana, 8-lapisan kaku-flex 3+2+3 solusi tumpukan Capel ngagambarkeun kabisat dina téhnologi PCB, nyadiakeun kinerja unparalleled jeung reliabilitas pikeun IoT na 5G industri komunikasi.Kalayan fitur-fitur canggih, prosés tés anu ketat sareng taun-taun kaahlian, kami reueus nyayogikeun produk anu nyayogikeun standar kualitas sareng fungsionalitas ka konsumén urang.Salaku industri terus mekar, Capel tetep di forefront inovasi, nyetir kamajuan sarta sangkan téknologi canggih bisa mulus terpadu kana lawon dunya urang disambungkeun.

 

 

                                               Naha milih CAPEL kami

Shenzhen Capel Téhnologi Co., Ltd. geus specializing dina produksihigh-end, papan sirkuit fléksibel precision tinggi saprak 2009.

Kami gaduh 15 taun profésionaljeung teknispangalamansarta geus dewasa, alus teuing, jeung majukamampuhan manufaktur.

Urang bisa nyadiakeun ngaropéa1-30 lapisan papan circuit fléksibel,2-32 lapisan PCBs kaku-flex, jeung1-60 lapisan PCBs kaku ka konsumén diOtomotifIndustri.

 

Palayanan Capel:

Ngarojong Adat1-30 Lapisan FPC PCB fléksibel,2-32 Lapisan kaku-Flex Circuit Boards,1-60 Lapisan PCB kaku,High-Precision HDI Boards,Dipercaya Gancang Aktipkeun PCB Prototyping,Gancang Aktipkeun SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis,IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Télékomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militér, Dirgantara, Kontrol Industri, Kacerdasan buatan,EV, jsb…

 

 

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30 lapisanFPC PCB fléksibel
2-32 lapisanKaku-FlexPCB1-60 lapisanPCB kakuHDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasiKandelna 27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTHUkuran ± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um ImpedansiDikadalikeunToleransi ± 10%
Toleransi NPTHUkuran ± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm LaksanakeunStandar GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III
Immersion Emas AU 0,025-0,075UM / NI1-4UM Éléktronik nikel emas AU 0.025-25.4UM / NI 1-25.4UM
Sertifikasi UL sareng ROHS
ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
IATF16949:2016
Patén-patén patén-patén modél
patén-patén penemuan

rarancang pcb

 

             8 lapisan HDI PCBs fléksibel pikeun Médis                                    10 lapisan Kaku-Flex Circuit Boards pikeun Aerospace

 

desain pcb fléksibel

                                    4 lapisan Flex PCB Circuits pikeun Control Industri                              16 lapisan Kaku fléksibel PCBs pikeun Automotive

 

 

Parabot prosés canggih:

Kami gaduh alat produksi sareng téknologi pang anyarna sareng paling maju, kalebet mesin fotolitografi presisi tinggi, mesin etsa, alat-alat perakitan,jsb.Ieu

alat-alat mastikeun precision, efisiensi, jeung stabilitas prosés produksi, kukituna nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur.produk kualitas.Produk papan sirkuit fleksibel kualitas luhur.

Prosés Manufaktur PCB kaku-Flex

Kontrol kualitas anu ketat:

Pausahaan urang nempatkeun kadali kualitas munggaran tur implements runtuyan ukuran kadali kualitas ketat sapanjang sakabéh prosés produksi.Unggal léngkah tina seleksi sareng pengadaan

bahan baku pikeun produksi jeung bungkusan ieu comprehensively inspected tur diuji pikeun mastikeun yén unggal produk circuit board fléksibel meets standar pangluhurna.

Manajemén produksi efisien:

Kami ngagaduhan sistem manajemen produksi anu efisien pikeun ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya.Kalawan pangalaman produksi euyeub, urang bisa gancang ngabales kabutuhan customer sarta mastikeun pangiriman timely.

jasa purna jual sampurna:

Kami customer-centric sarta nyadiakeun layanan sanggeus-jualan sampurna.Naha éta ngarengsekeun masalah nalika nganggo produk atanapi nyayogikeun dukungan téknis sareng jasa perbaikan, urang tiasa ngabales dina waktos anu pas sareng masihan solusi.Ku ngagunakeun frasa ieu, anjeun tiasa sacara efektif nunjukkeun kakuatan sareng kaunggulan perusahaan dina prosés produksi papan sirkuit anu fleksibel, ku kituna kéngingkeun kapercayaan sareng pangakuan para nasabah.

 

kadali kualitas pikeun pcb

 

Urang bisa nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhurprototyping gancang, gancang dipercayaproduksi masal, jeungpangiriman gancangto ngabantosan proyék-proyékna asup ka pasar gancang sareng lancar sareng kéngingkeun kaunggulan kalapa.

Manajemén ranté suplai anu kuat:

Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng sajumlah supplier kualitas luhur pikeun mastikeun aksés pas kana bahan baku kualitas luhur.Dina waktu nu sarua, urang boga hiji tim manajemen ranté suplai efisien nu pinuh bisa ngadalikeun status suplai bahan baku, mastikeun yén bahan anu di tempat on waktos, sarta ngarojong produksi gancang sarta pangiriman.

Perencanaan produksi anu fleksibel:

Urang ngadopsi hiji sistem tata produksi canggih nu bisa gancang nyaluyukeun jeung jadwal nurutkeun pangabutuh customer.Naha éta produksi prototipe atawa produksi skala badag, urang flexibly bisa allocate sumberdaya pikeun ngalengkepan produksi dina waktu anu singget tur mastikeun pangiriman on-waktu.

Aliran prosés éfisién:

Kami gaduh prosés manufaktur anu efisien sareng leres-leres ngarencanakeun sareng ngontrol sadayana prosés tina resi pesenan dugi ka kiriman produk.Ku ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi, sareng ngalaksanakeun ukuran kadali kualitas, urang tiasa gancang-gancang ngahasilkeun sareng nganteurkeun produk pikeun mastikeun awal lancar tina proyék para nasabah.

Respon gancang:

Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kabutuhan customer sarta bisa ngabales gancang tur saluyukeun produksi jeung scheduling sasuai.Naha éta pesenan anu mendesak atanapi kaayaan anu teu kaduga, urang tiasa nyandak kaputusan gancang sareng nyandak ukuran anu pas pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu.

Manajemén logistik anu dipercaya:

Urang cooperate kalawan sababaraha pausahaan logistik profésional pikeun mastikeun yén barang anu dikirimkeun ka konsumén aman tur timely.Kami gaduh prosés manajemén logistik anu lengkep sareng sistem pergudangan anu akurat tiasa ngalacak status transportasi sareng mastikeun pangiriman tepat waktu.

waktos pangiriman


waktos pos: Mar-23-2024
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui