nybjtp

Solusi PCB pikeun Papan Sirkuit Fleksibel Multi-lapisan dina Pesawat Modél Aerospace

Analisis Kasus--Solusi FPC anu tiasa diandelkeun pikeun 2 Lapisan Papan Sirkuit Fleksibel dina Pesawat Model Cerdas

syarat teknis
Jenis produk Papan Pcb Multilayer
Jumlah lapisan 2 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,075 / 0,1 mm
ketebalan dewan 0,15 mm
Ketebalan tambaga 18 emh
Aperture Minimum 0,15 MM
Seuneu Retardant 94v0
Perlakuan permukaan Immersion Emas
Résistansi Welding Warna Koneng
Kakuatan FR4,PI.
Tés fungsional AOI / opat-kawat / continuity / keureut tambaga
Industri Aplikasi Dirgantara
Alat Aplikasi Calakan Modél Pesawat
Leyuran FPC dipercaya pikeun 2 Lapisan Circuit Board fléksibel dina Pesawat Modél calakan

2 Lapisan papan PCB fléksibel

Leyuran FPC dipercaya pikeun 2 Lapisan Circuit Board fléksibel dina Pesawat Modél calakan

Calakan Modél Pesawat

Naha anjeun milarian solusi anu dipercaya sareng kualitas luhur pikeun kabutuhan papan sirkuit flex 2-lapisan anjeun dina industri aeroangkasa?Papan PCB multi-lapisan kami mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun, dirarancang khusus pikeun aplikasi pesawat modél pinter.

2-lapisan papan circuit flex kami anu expertly dirancang pikeun minuhan sarat nuntut industri aerospace.Papan PCB kami gaduh lebar garis sareng jarak garis 0.075 / 0.1mm, ketebalan dewan 0.15mm, sareng ketebalan tambaga 18um, nyayogikeun kinerja anu saé sareng reliabilitas dina lingkungan anu paling nungtut.

Salian nyumponan standar industri, papan PCB multi-lapisan urang gaduh diameter liang minimum 0.15mm sareng rating tahan seuneu 94V0, mastikeun kasalametan sareng kinerja anu optimal.Perawatan permukaan emas immersion henteu ngan ukur ningkatkeun éstétika papan sirkuit, tapi ogé nyayogikeun solderability sareng résistansi korosi.

Inti papan sirkuit flex 2-lapisan kami nyaéta ngagunakeun bahan premium sapertos FR4 sareng PI, anu nawiskeun kaku sareng daya tahan anu langkung luhur.Hal ieu ngamungkinkeun papan kami pikeun nahan rigors aplikasi aerospace, mastikeun reliabiliti jangka panjang jeung kinerja.

Salian spésifikasi teknis, papan PCB multi-lapisan kami dirancang pikeun mempermudah pamasangan sareng perawatan.Warna las lalawanan konéng nyadiakeun pisibilitas jelas, sahingga leuwih gampang pikeun digawe sareng dewan salila assembly sarta perbaikan.

Papan PCB multi-lapisan kami disaluyukeun pikeun aplikasi industri aerospace dimana precision sareng reliabilitas penting.Naha dipaké dina sistem kontrol hiber, alat komunikasi, atawa alat kritis sejenna, motherboards kami direkayasa pikeun nganteurkeun kinerja unggul tur durability.

Pondokna, 2-lapisan papan sirkuit fléksibel kami nyadiakeun solusi dipercaya pikeun industri aerospace, utamana widang pesawat modél pinter.Kalawan konstruksi terjal maranéhanana, bahan kualitas luhur sarta ciri kinerja unggulan, papan sirkuit kami anu well-dilengkepan pikeun minuhan kabutuhan unik tina aplikasi aerospace.

Upami anjeun peryogi solusi FPC anu tiasa dipercaya pikeun papan sirkuit fleksibel 2-lapisan dina modél pesawat pinter, maka papan PCB multi-lapisan kualitas luhur kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Kalayan kinerja anu luar biasa, daya tahan sareng fitur kaamanan, papan sirkuit kami cocog pikeun aplikasi aeroangkasa.Ngalaman bédana jeung papan PCB multilayer kami sarta nyandak proyék aerospace anjeun ka jangkung anyar.

 

 

                                               Naha milih CAPEL kami

Shenzhen Capel Téhnologi Co., Ltd. geus specializing dina produksihigh-end, papan sirkuit fléksibel precision tinggi saprak 2009.

Kami gaduh 15 taun profésionaljeung teknispangalamansarta geus dewasa, alus teuing, jeung majukamampuhan manufaktur.

Urang bisa nyadiakeun ngaropéa1-30 lapisan papan circuit fléksibel,2-32 lapisan PCBs kaku-flex, jeung1-60 lapisan PCBs kaku ka konsumén diOtomotifIndustri.

 

Palayanan Capel:

Ngarojong Adat1-30 Lapisan FPC PCB fléksibel,2-32 Lapisan kaku-Flex Circuit Boards,1-60 Lapisan PCB kaku,High-Precision HDI Boards,Dipercaya Gancang Aktipkeun PCB Prototyping,Gancang Aktipkeun SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis,IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Télékomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militér, Dirgantara, Kontrol Industri, Kacerdasan buatan,EV, jsb…

 

 

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30 lapisanFPC PCB fléksibel
2-32 lapisanKaku-FlexPCB1-60 lapisanPCB kakuHDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasiKandelna 27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTHUkuran ± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um ImpedansiDikadalikeunToleransi ± 10%
Toleransi NPTHUkuran ± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm LaksanakeunStandar GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III
Immersion Emas AU 0,025-0,075UM / NI1-4UM Éléktronik nikel emas AU 0.025-25.4UM / NI 1-25.4UM
Sertifikasi UL sareng ROHS
ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
IATF16949:2016
Patén-patén patén-patén modél
patén-patén penemuan

rarancang pcb

 

             8 lapisan HDI PCBs fléksibel pikeun Médis                                    10 lapisan Kaku-Flex Circuit Boards pikeun Aerospace

 

desain pcb fléksibel

                                    4 lapisan Flex PCB Circuits pikeun Control Industri                              16 lapisan Kaku fléksibel PCBs pikeun Automotive

 

 

Parabot prosés canggih:

Kami gaduh alat produksi sareng téknologi pang anyarna sareng paling maju, kalebet mesin fotolitografi presisi tinggi, mesin etsa, alat-alat perakitan,jsb.Ieu

alat-alat mastikeun precision, efisiensi, jeung stabilitas prosés produksi, kukituna nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur.produk kualitas.Produk papan sirkuit fleksibel kualitas luhur.

Prosés Manufaktur PCB kaku-Flex

Kontrol kualitas anu ketat:

Pausahaan urang nempatkeun kadali kualitas munggaran tur implements runtuyan ukuran kadali kualitas ketat sapanjang sakabéh prosés produksi.Unggal léngkah tina seleksi sareng pengadaan

bahan baku pikeun produksi jeung bungkusan ieu comprehensively inspected tur diuji pikeun mastikeun yén unggal produk circuit board fléksibel meets standar pangluhurna.

Manajemén produksi efisien:

Kami ngagaduhan sistem manajemen produksi anu efisien pikeun ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya.Kalawan pangalaman produksi euyeub, urang bisa gancang ngabales kabutuhan customer sarta mastikeun pangiriman timely.

jasa purna jual sampurna:

Kami customer-centric sarta nyadiakeun layanan sanggeus-jualan sampurna.Naha éta ngarengsekeun masalah nalika nganggo produk atanapi nyayogikeun dukungan téknis sareng jasa perbaikan, urang tiasa ngabales dina waktos anu pas sareng masihan solusi.Ku ngagunakeun frasa ieu, anjeun tiasa sacara efektif nunjukkeun kakuatan sareng kaunggulan perusahaan dina prosés produksi papan sirkuit anu fleksibel, ku kituna kéngingkeun kapercayaan sareng pangakuan para nasabah.

 

kadali kualitas pikeun pcb

 

Urang bisa nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhurprototyping gancang, gancang dipercayaproduksi masal, jeungpangiriman gancangto ngabantosan proyék-proyékna asup ka pasar gancang sareng lancar sareng kéngingkeun kaunggulan kalapa.

Manajemén ranté suplai anu kuat:

Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng sajumlah supplier kualitas luhur pikeun mastikeun aksés pas kana bahan baku kualitas luhur.Dina waktu nu sarua, urang boga hiji tim manajemen ranté suplai efisien nu pinuh bisa ngadalikeun status suplai bahan baku, mastikeun yén bahan anu di tempat on waktos, sarta ngarojong produksi gancang sarta pangiriman.

Perencanaan produksi anu fleksibel:

Urang ngadopsi hiji sistem tata produksi canggih nu bisa gancang nyaluyukeun jeung jadwal nurutkeun pangabutuh customer.Naha éta produksi prototipe atawa produksi skala badag, urang flexibly bisa allocate sumberdaya pikeun ngalengkepan produksi dina waktu anu singget tur mastikeun pangiriman on-waktu.

Aliran prosés éfisién:

Kami gaduh prosés manufaktur anu efisien sareng leres-leres ngarencanakeun sareng ngontrol sadayana prosés tina resi pesenan dugi ka kiriman produk.Ku ngaoptimalkeun prosés produksi, ningkatkeun efisiensi produksi, sareng ngalaksanakeun ukuran kadali kualitas, urang tiasa gancang-gancang ngahasilkeun sareng nganteurkeun produk pikeun mastikeun awal lancar tina proyék para nasabah.

Respon gancang:

Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kabutuhan customer sarta bisa ngabales gancang tur saluyukeun produksi jeung scheduling sasuai.Naha éta pesenan anu mendesak atanapi kaayaan anu teu kaduga, urang tiasa nyandak kaputusan gancang sareng nyandak ukuran anu pas pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu.

Manajemén logistik anu dipercaya:

Urang cooperate kalawan sababaraha pausahaan logistik profésional pikeun mastikeun yén barang anu dikirimkeun ka konsumén aman tur timely.Kami gaduh prosés manajemén logistik anu lengkep sareng sistem pergudangan anu akurat tiasa ngalacak status transportasi sareng mastikeun pangiriman tepat waktu.

waktos pangiriman


waktos pos: Sep-09-2023
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui