nybjtp

Manufaktur PCB fléksibel

Manufaktur PCB fléksibel

Tim ahli téknologi papan sirkuit fleksibel 15 taun Capel

-With kaahlian jero urang jeung pangalaman, urang bisa minuhan sarat husus konsumén urang dina watesan count lapisan, precision, sarta kalenturan.

-well-versed dina manufaktur pcb flex, ngartos pentingna precision tinggi dina papan sirkuit fléksibel

Rojongan ngaropéa 1-30 lapisan-precision tinggi papan sirkuit pcb fléksibel

-teknologi canggih, alat-alat, sareng prosés pikeun mastikeun produksi anu akurat sareng dipercaya.Perhatian kami ka detil, ukuran kadali kualitas anu ketat, sareng uji komprehensif ngabantosan kami nganteurkeun PCB fleksibel kualitas luhur anu nyumponan standar industri anu paling luhur.

Single-Sisi Boards fléksibel

14 lapisan FPC Circuit Boards fléksibel

8 lapisan Flex Board Pcb

Lapisan tunggal pcb fléksibel

2 lapisan pcb fléksibel

12 lapisan FPC PCBs fléksibel

4 lapisan Flex PCB Circuit Board

2 lapisan pcb fléksibel

Nyadiakeun solusi anu tiasa dipercaya pikeun para nasabah dina alat anu tiasa dianggo, alat médis, aeroangkasa sareng sistem pertahanan, sistem otomotif, éléktronika konsumen, otomatisasi industri, sareng telekomunikasi.

-Customized PCBs fléksibel nu minuhan sarat husus maranéhna;

-Depending on kabutuhan industri-spésifik anjeun, urang bisa nyadiakeun PCBs fléksibel jeung bahan husus kayaning bahan tahan-suhu luhur pikeun aplikasi otomotif tur aerospace, kitu ogé bahan médis-grade pikeun aplikasi alat médis.Urang ogé tetep diropéa jeung téhnologi manufaktur PCB fléksibel panganyarna pikeun minuhan tungtutan ngembang industri ieu.

4 lapisan jeung 1 tingkat kaku-Flex Circuit Boards pikeun Ventilator Alat Médis

4 lapisan papan PCB Flex dilarapkeun ka Smart Gelang

2 Lapisan Pcb Stackup Flex Circuit dilarapkeun dina Aerospace Aviation.

4 lapisan FPC Papan PCB fléksibel diterapkeun kana Alat Kaulinan PlayStation

Alat Éstetika Alat Médis

4 lapisan Papan PCB Rigid-Flex pikeun Alat Bantu Dédéngéan Bluetooth

2 lapisan Sirkuit Dicitak Fleksibel diterapkeun kana Electronics Komunikasi

8 lapisan kaku-Flex PCB Boards pikeun VR Smart Glasses.jpg

Majelis PCB Fleksibel Turki

Nyadiakeun kaahlian sareng bantosan salami fase desain, ngabantosan para nasabah ngaoptimalkeun desainna
pikeun fungsionalitas, réliabilitas, sareng éféktivitas biaya;

Bisa ngahasilkeun jumlah leutik prototipe PCB fléksibel di luhur timely, sahingga konsumén pikeun evaluate sarta sangkan méré konfirmasi desain maranéhanana saméméh lajengkeun kalayan produksi masal;

Ngajaga dokuméntasi lengkep sapanjang prosés assembly, kaasup tagihan bahan (BOMs), parentah assembly, sarta rékaman test;

Pangiriman waktos (Capel gaduh perencanaan produksi anu efisien, manajemén sumberdaya anu efektif, sareng koordinasi caket sareng para nasabah sapanjang prosés manufaktur.);

Alamat masalah atanapi masalah anu tiasa timbul saatos pangiriman sareng nyayogikeun dukungan téknis atanapi jasa garansi upami diperyogikeun.

Produksi Massal pikeun Flex PCB Board 1

Produksi masal pikeun Flex PCB Board

Shooting Target Otomatis 2

Otomatis Target Shooting

flex pcb assembly 3

Majelis pcb Flex

Fleksibel PCB Fabrikasi Kauntungannana

Pinuh otomatis sareng alat produksi precision tinggi

-minimize kasalahan manusa, ningkatkeun efisiensi, sarta ningkatkeun kualitas sakabéh PCBs fléksibel urang.

kapasitas produksi bulanan ngahontal 80.000 méter pasagi;

-ngatur pesenan volume tinggi sareng nyumponan jadwal produksi anu ketat.Naha anjeun peryogi jumlah leutik atanapi ageung, kami tiasa nyumponan syarat pesenan anjeun gancang sareng éfisién.

Inovasi kontinyu tina téknologi prosés anu saé sareng canggih

-We prioritas inovasi sarta perbaikan konstan dina prosés fabrikasi PCB fléksibel kami, terus explores sarta adopts téknologi anyar jeung canggih, nyadiakeun Anjeun sareng solusi motong-ujung tur mastikeun yén PCBs fléksibel anjeun minuhan standar teknis panganyarna.

-Optimize prosés manufaktur pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta ngurangan biaya, ngaleutikan runtah bahan, shorten kali kalungguhan, sarta nawiskeun solusi ongkos-éféktif ka konsumén urang.

ngeboran

Tulangan otomatis

VCP otomatis

Jalur DES

Paparan LDI

CNC

Laser Driiling

Otomatis V-motong

Kamampuhan Produksi PCB fléksibel

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi Lapisan tunggal FPC flex PCB
Lapisan ganda FPC flec PCB
Multilayer FPC
Aluminium PCB
Kaku-Flex PCB
Lapisan
Jumlah
1-30 lapisan FPC PCB fléksibel
2-32 lapisan Kaku-FlexPCB
1-60 lapisan PCB kaku
Papan HDI
Max
Pabrikan
Ukuran
Lapisan tunggal FPC 4000mm
Doublelayers FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Insulasi
Lapisan
Kandelna
27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um
100um / 125um / 150um
Papan
Kandelna
FPC0.06mm-04mm
Kaku-Flex PCB025-60mm
Toleransi tina
Ukuran PTH
+0,075 mm
Beungeut
Bérés
Immersion Emas / mmersion
pérak / Plating emas
/ Tin Plating / OSP
Panguat FR4 /PI/ PET /SUS /PSA/Alu
Satengah bunderan
Ukuran Orifice
Min 0.4mm Min Line Spasi rubak 0,045mm / 0,045mm
Kandelna
Toleransi
+0,03 mm Impedansi 500-1200
Foil tambaga
Kandelna
9um / 12um / 18um /
35um / 70um / 100um
Impedansi
Dikadalikeun
Toleransi
+10%
Toleransi ot
Ukuran NPTH
+0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm ngalaksanakeun
Standar
GB/IPC-650/PC-6012IPC-01311/
IPC-601311
Sertifikasi UL sareng ROHS
5014001:2015
IS0 9001:2015
IATF16949:2016
Patén-patén patén-patén modél
patén-patén penemuan

Control kualitas pikeun Produksi PCB fléksibel

Sistem kontrol kualitas lengkep

- Kami parantos ngalaksanakeun sistem kontrol kualitas anu komprehensif pikeun mastikeun standar pangluhurna dina produksi PCB anu fleksibel (inspeksi bahan, ngawaskeun prosés, uji produk, sareng evaluasi)

Operasi kami ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, IATF16949:2016 Certified

komitmen -urang pikeun manajemén kualitas, kelestarian lingkungan, sarta perbaikan kontinyu, kumawula kami pikeun delivering dipercaya jeung kualitas luhur PCBs fléksibel.

Produk kami ditandaan UL sareng ROHS

- mastikeun yén PCB fléksibel kami nyumponan standar kaamanan sareng sasuai sareng peraturan industri, bébas tina zat ngabahayakeun, ngajantenkeun aranjeunna ramah lingkungan sareng aman pikeun dianggo dina sagala rupa aplikasi

Kéngingkeun langkung ti 20 patén modél utilitas sareng patén-patén penemuan

-fokus kami dina ngamekarkeun solusi unik tur kreatif dina manufaktur PCB fléksibel, Komitmen kami pikeun inovasi ensures yén anjeun nampi produk motong-ujung nu minuhan sarat husus Anjeun.

E-Uji

Tes dua diménsi

AOI

Impedansi Tester

Ngalayang Probe Test

Inspeksi X-RAY

Ngalayang Probe Test

Halogén Tester

Gancang Hurungkeun fléksibel PCB Prototyping

24-jam non-stop jasa produksi prototipe papan sirkuit fléksibel

Pangiriman pikeun pesenan bets leutik biasana nyandak 5-7 dinten

pangiriman produksi masal biasana nyokot 10-15 poé

Produksi Jumlah lapisan waktos pangiriman (dinten bisnis)
Sampel Produksi Massal
FPC 1L 3 6-7
2L 4 7-8
3L 5 8-10
Pikeun PCB fléksibel FPC kalayan langkung ti 3 lapisan,tambahkeun 2 poé gawé pikeun tiap lapisan tambahan
HDI dikubur
vias buta
PCB jeung
Kaku-Flex
PCB
2-3L 7 10-12
4-5L 8 12-15
6L 12 16-20
8L 15 20-25
10-20L 18 25-30
SMT: Tambahkeun tambahan 1-2 poé gawé kana waktu pangiriman luhur
RFQ: 2 jam gawé CS: 24 jam gawé
EQ: 4 jam gawé Kapasitas produksi: 80000m / bulan

Quote instan pikeun PCB fléksibel tur Majelis PCB Flex

Capel ngahasilkeun di pabrik sorangan sarta dikawasa ku tim ahli kalawan 15 taun pangalaman pikeun mastikeun yén unggal produk 100% mumpuni.