nybjtp

1 lapisan papan sirkuit flex enig tinggi-TG PCB pikeun sensor otomotif

1 lapisan papan sirkuit flex enig tinggi-TG PCB pikeun sensor-Case otomotif

syarat teknis
Jenis produk Single-sided Circuit Board fléksibel
Jumlah lapisan 1 Lapisan
Lebar garis jeung
spasi garis
0,2 / 0,25MM
ketebalan dewan 0,13 MM
Kandel pilem 50UM
tambaga liang
kandelna
1 OZ
Perlakuan permukaan ENIG 2-3uin
syarat franchise Suhu luhur 135 derajat,
euweuh carbonization pikeun 200 jam
Sarat permukaan 48-jam uji semprot uyah
Ciri Tahan korosi
Tahan suhu luhur
Kandaraan Aplikasi Volkswagen
Aplikasi Sénsor otomotif
Intelligent-nyetir-vision-system04
Advanced Circuits Flex Pcb nyayogikeun solusi anu aman sareng dipercaya pikeun Industri Otomotif

Analisis Kasus--Capel kalawan 15 taun pangalaman teknis profésional

Advanced Circuits Flex Pcb nyayogikeun solusi anu aman sareng dipercaya pikeun Industri Otomotif.

Kumaha Capel urang-precision tinggi Single Layer Fpc Pcb nyadiakeun rojongan teknis inovatif pikeunOtomotifparabot kayaning Volkswagen Sensor?

Peluncuran PCB fleksibel sirkuit canggih: nyayogikeun solusi anu aman sareng dipercaya pikeun industri otomotif

Industri otomotif butuh solusi éléktronik anu canggih sareng dipercaya pikeun ngajaga kendaraan lancar sareng éfisién.Advanced Circuits Flex PCB ngartos kabutuhan ieu sareng parantos ngenalkeun produk canggih anu dirarancang khusus pikeun aplikasi otomotif - PCB Flex sisi tunggal.

PCB flex single-sided kami nangtung pikeun reliabilitas, daya tahan sareng fungsionalitas.Kalawan konfigurasi single-lapisan na, éta nyadiakeun solusi basajan tur efisien pikeun sistem sensor otomotif.Lebar garis sareng jarak garis 0.2 / 0.25MM ngajantenkeun cocog pisan pikeun sirkuit dénsitas luhur, mastikeun pangiriman sinyal anu akurat sareng ngaminimalkeun gangguan sinyal.

Salah sahiji fitur konci PCBs fléksibel urang téh ketebalan dewan maranéhanana 0.13 mm, sahingga incredibly fléksibel tur adaptable, komo kana desain otomotif paling kompléks.Salaku tambahan, ketebalan pilem 50UM mastikeun insulasi sareng panyalindungan anu saé ngalawan faktor lingkungan sapertos Uap sareng lebu.

Dina raraga nyadiakeun konduktivitas pangalusna sarta durability, kami single-sided flex PCB ngabogaan ketebalan tambaga liang tina 1OZ, nu nyandak dissipation panas efisien sarta nyegah resiko overheating.Sajaba ti éta, perlakuan permukaan ENIG 2-3uin ensures lalawanan korosi, sahingga idéal pikeun aplikasi otomotif.

PCBs fléksibel urang ngalaman uji rigorous pikeun minuhan sarat nuntut industri otomotif.Éta parantos diuji semprot uyah salami 48 jam pikeun mastikeun éta tahan kana kaayaan cuaca anu parah, ngajantenkeun awét sareng dipercaya.

Sajaba ti éta, kami single-sided flex PCB boga stabilitas termal alus teuing.Éta tiasa tahan suhu dugi ka 135 derajat salami 200 jam tanpa karbonisasi, janten idéal pikeun kaayaan anu parah di jero Volkswagen.

PCBs fléksibel kami gaduh fitur canggih sapertos résistansi korosi sareng résistansi suhu luhur, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun sistem sensor otomotif.Éta beroperasi sacara éfisién dina kaayaan anu ekstrim, mastikeun operasi anu akurat sareng dipercaya tina komponén otomotif kritis.

Kalayan 15 taun pangalaman dina Advanced Circuits, kami ngartos pentingna nyayogikeun solusi anu aman sareng dipercaya pikeun industri otomotif.PCB flex single-sided kami dirancang pikeun minuhan sarta ngaleuwihan standar tinggi diatur ku industri otomotif, mastikeun kinerja pangalusna-di-kelas jeung fungsionalitas.

Kalawan téhnologi PCB fléksibel canggih, urang Tujuan pikeun ngarobah industri otomotif ku nyadiakeun state-of-nu-seni solusi éléktronik.Ku ngagabungkeun kaahlian rékayasa canggih jeung téhnik manufaktur canggih, urang narékahan pikeun nganteurkeun produk nu revolutionize industri otomotif.
Capel's Advanced Circuits Flex Pcb mangrupikeun pilihan pamungkas pikeun solusi éléktronik anu aman sareng dipercaya dina industri otomotif.Kalawan fitur canggih maranéhanana, kaasup résistansi korosi, résistansi suhu luhur, sarta durability unggul, PCBs fléksibel single-sided kami nyadiakeun yayasan padet pikeun sistem sensor otomotif.Ngalaman masa depan éléktronika otomotif ngaliwatan sirkuit canggih.


waktos pos: Aug-10-2023
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui