nybjtp

1 Lapisan Flex PCB Pikeun Médis Beauty Equipment alat kosmétik

1 Lapisan Flex PCB Pikeun Médis Beauty Equipment kosmétik instrumen-Kasus

syarat teknis
Jenis produk Single Sided pcb fléksibel
Jumlah lapisan 1 Lapisan
Lebar garis sareng jarak garis 0,1 / 0,1 mm
ketebalan dewan 0,1 mm
Ketebalan tambaga 18 emh
Aperture Minimum 0,3 mm
Seuneu Retardant 94v0
Perlakuan permukaan Immersion Emas
Warna Topeng Solder Koneng
Kakuatan /
Aplikasi Alat Médis
Alat Aplikasi Alat kosmétik
Analisis hal ieu bakal difokuskeun aspék téknis jeung kamampuhan ngarengsekeun masalah pausahaan Capel specializing dina produksi PFC flex pcb, pcb fléksibel kaku, pcb kaku pikeun aplikasi alat médis instrumen kageulisan.
Analisis hal ieu bakal difokuskeun aspék téknis jeung kamampuhan ngarengsekeun masalah pausahaan Capel specializing dina produksi PFC flex pcb, pcb fléksibel kaku, pcb kaku pikeun aplikasi alat médis instrumen kageulisan.

Studi kasus: Aspék téknis sareng solusi peralatan industri

nepangkeun:Analisis hal ieu bakal difokuskeun aspék téknis jeung kamampuhan ngarengsekeun masalah pausahaan Capel specializing dina produksi PFC flex pcb, pcb fléksibel kaku, pcb kaku pikeun aplikasi alat médis instrumen kageulisan.

Capel nawiskeun rangkeian jasa kaasup pesenan PCB online, cutatan PCB instan, suplai PCB, prototyping PCB gancang, assembly prototipe PCB jeung assembly SMT PCB.Analisis di handap ieu bakal difokuskeun fitur téknis produkna sareng masalah anu direngsekeun, bari ogé nunjukkeun kakuatan sareng kaahlian perusahaan.

Panjelasan Produk:Sirkuit fleksibel PFC lapisan tunggal Capel ieu kanggo aplikasi alat médis.Kalenturan, kinerja luhur sareng reliabilitas sirkuit ieu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat médis, kalebet alat éstétika.Pamakéan téknologi PFC mastikeun yén sirkuit tiasa tahan gerakan konstan sareng flexing anu aya hubunganana sareng instrumen ieu tanpa mangaruhan kinerja atanapi integritas strukturna.

Spésifikasi teknis: Spésifikasi téknis pikeun kasus ieu sirkuit fleksibel PFC lapisan tunggal anu disayogikeun ku Capel nyaéta kieu:

Lebar garis sareng jarak garis:
Sirkuitna ngagaduhan lebar garis anu saé sareng jarak garis 0.1mm / 0.1mm.Jarak anu sempit ieu ngamungkinkeun sirkuit padet sareng kamampuan pikeun ngahijikeun komponén éléktronik anu kompleks dina rohangan kawates anu aya dina alat éstétika.
Ketebalan papan:
Ketebalan papan sirkuit ipis 0.1mm, anu mangpaat pikeun ngirangan ukuran sareng beurat alat kageulisan.Desain langsing ieu penting pisan pikeun ningkatkeun portability sareng maneuverability alat, janten langkung merenah pikeun para profesional sareng pangguna akhir.
Ketebalan tambaga:
sirkuit ngagunakeun 18um ketebalan tambaga.Ieu ensures konduktivitas listrik optimal sarta pangiriman sinyal sakuliah sirkuit, promosi operasi lemes tina alat médis.Ogé mantuan dissipate panas dihasilkeun salila operasi alat, nyegah karuksakan atawa kagagalan poténsial.
Aperture Minimum:
Sirkuit ngabogaan aperture minimum 0.3mm, sahingga pikeun panempatan tepat komponén.Hal ieu ngamungkinkeun rupa-rupa komponén éléktronik pikeun mulus terpadu bari ngajaga pungsionalitas diperlukeun pikeun instrumen kageulisan.
Tahan seuneu:
Desain sirkuit minuhan standar industri tahan seuneu kelas 94V0.Ieu mastikeun yén sirkuit ngagaduhan tingkat résistansi seuneu anu luhur, sahingga aman pikeun dianggo dina alat médis dimana résiko seuneu atanapi bahaya listrik kedah diminimalkeun.Perlakuan permukaan:
Sirkuit parantos dirawat kalayan permukaan emas immersion, anu ngagaduhan seueur kauntungan.Beungeut emas immersion ningkatkeun konduktivitas listrik sirkuit, ningkatkeun solderability, sareng ngajaga tina oksidasi sareng korosi.Perawatan permukaan ieu ngajamin kinerja anu dipercaya sareng manjangkeun umur jasa alat kageulisan.

Warna Topeng Solder:
sirkuit ieu dicét kalayan warna las lalawanan konéng.palapis nu boga fungsi minangka indikator visual ayana sambungan solder résistif, mastikeun assembly akurat tur efisien salila manufaktur.

Masalah sareng solusi téknis: Peralatan industri anu disayogikeun ku Capel sacara efektif ngarengsekeun sababaraha masalah téknis anu aya dina produksi sirkuit fleksibel PFC lapisan tunggal pikeun aplikasi alat médis:

Ngahijikeun komponén dina spasi kawates:
Lebar garis sempit sareng jarak 0.1mm / 0.1mm ngamungkinkeun komponén éléktronik anu kompleks tiasa diintegrasikeun sacara efektif dina ukuran kompak alat kageulisan.Ieu ngarengsekeun tangtangan pikeun nyocogkeun sadaya komponén anu diperyogikeun dina rohangan anu terbatas bari ngajaga fungsionalitas sareng kinerja anu diperyogikeun.
Kalenturan sareng Daya Tahan:
Pamakéan téhnologi PFC dina sirkuit ensures kalenturan jeung durability, sahingga sirkuit nahan bending konstanta sarta gerakan pakait sareng instrumen kosmetik.Ieu ngarengsekeun masalah gagalna sirkuit atanapi karusakan kusabab setrés mékanis, ku kituna ningkatkeun réliabilitas sareng umur jasa alat.
Manajemén termal:
The 18um ketebalan tambaga facilitates dissipation panas hadé dina sirkuit, ngahulag overheating sarta potensi karuksakan komponén éléktronik.Ieu ngarengsekeun masalah manajemén termal pikeun alat médis, ningkatkeun kinerja sakabéh sareng nyegah gagalna.

Kakuatan sareng kaahlian perusahaan: Capel parantos nunjukkeun sababaraha kaunggulan sareng kaahlian dina ngahasilkeun sirkuit flex PFC lapisan tunggal pikeun aplikasi alat médis:

Kaahlian teknis:
Pausahaan boga pangaweruh éksténsif jeung kaahlian dina ngamekarkeun jeung manufaktur PFC sirkuit fléksibel, sangkan nyadiakeun solusi inovatif tur dipercaya pikeun industri alat médis.Pamahaman aranjeunna ngeunaan sipat bahan, desain sirkuit sareng prosés manufaktur ngajamin produksi sirkuit kualitas luhur anu nyumponan sarat ketat pikeun aplikasi médis.
Rupa-rupa jasa:
Pausahaan nawarkeun jasa komprehensif kaasup susunan PCB online, cutatan PCB instan, suplai PCB, prototyping PCB gancang, assembly prototipe PCB jeung assembly SMT PCB, reflecting komitmen maranéhna pikeun nyadiakeun solusi tungtung-to-tungtung ka konsumén maranéhanana.paménta konsumén.Kaahlian ieu ngamungkinkeun produksi sirkuit alat médis anu efisien sareng efisien sareng prosés perakitan.
Pendekatan customer-centric:
Pausahaan museurkeun kana nyayogikeun solusi anu didamel khusus pikeun nyumponan sarat khusus sareng tantangan para nasabahna dina industri alat médis.Kamampuhan pikeun nyayogikeun solusi anu disaluyukeun sareng dukungan palanggan anu saé ngajamin kapuasan pelanggan sareng kerjasama jangka panjang.
Pamastian kualitas:
Pausahaan taat kana ukuran kadali kualitas ketat sapanjang sakabéh prosés manufaktur pikeun mastikeun produksi sirkuit kualitas luhur.Tina pilihan bahan dugi ka tés ahir, aranjeunna nganggo protokol jaminan kualitas anu ketat anu sasuai sareng standar sareng peraturan industri.Selesai emas anu direndam sareng sipat tahan seuneu langkung nunjukkeun komitmenna pikeun nyayogikeun produk anu aman sareng dipercaya.


waktos pos: Sep-09-2023
  • saméméhna:
  • Teras:

  • Balik deui