nybjtp

2 lapisan aluminium PCB |Otomatis Led Lampu Pcb Manufaktur

Katerangan pondok:

Tipe produk: 2 lapisan Flex PCB
Aplikasi: Mobil
Bahan: PI, Tambaga, napel, Aluminium
Lebar garis sareng jarak garis: 0.25mm / 0.2mm
Ketebalan dewan: 0.2mm +/- 0.03mm
Minimum liang: 0.1mm
Perlakuan permukaan: ENIG 2-3uin

Impedansi:/

kasabaran kasabaran: ± 0.1MM

Palayanan Capel:

Rojongan Adat 1-30 Lapisan FPC PCB Fleksibel, 2-32 Lapisan Papan Sirkuit Kaku-Flex, 1-60 Lapisan PCB Kaku, HDI PCB, Diperhatoskeun Gancang Giliran PCB Prototyping, Gancang Giliran SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…


Rincian produk

Tag produk

Kumaha plat aluminium ngaronjatkeun kinerja sarta durability of 2-lapisan otomotif LED cahaya PCB fléksibel

-Capel sareng 15 taun pangalaman téknis profésional-

Ngawanohkeun produk panganyarna kami, hiji 2-lapisan PCB fléksibel dirancang husus pikeun aplikasi cahaya LED otomotif.Produk inovatif ieu nganggo aluminium salaku bahan, anu sacara signifikan ningkatkeun kinerja sareng daya tahan PCB.

Bahan anu dianggo dina pangwangunan PCB fléksibel ieu kalebet polyimide (PI), tambaga, elém sareng aluminium.Kombinasi bahan ieu nyadiakeun PCB jeung konduktivitas termal alus teuing, kakuatan mékanis jeung lalawanan korosi, sahingga idéal pikeun pamakéan di lingkungan otomotif.

Lebar garis sareng jarak garis tina PCB fléksibel nyaéta 0.25mm / 0.2mm, sareng ketebalan dewan 0.2mm +/-0.03mm.Desainna kompak, hemat rohangan, sareng tiasa diintegrasikeun sacara lancar kana sistem pencahayaan LED otomotif.Diaméter aperture minimum 0.1mm salajengna ningkatkeun versatility PCB sarta cocog pikeun aplikasi cahaya LED.

Perlakuan permukaan PCB nyaeta ENIG (electroless nikel plating) kalayan ketebalan 2-3uin, nu nyadiakeun solderability alus teuing jeung lalawanan korosi sarta ensures hirup jasa tina PCB dina lingkungan otomotif kasar.

Kumaha plat aluminium ngaronjatkeun kinerja sarta durability of 2-lapisan otomotif LED cahaya PCB fléksibel

Salah sahiji fitur konci PCB fléksibel ieu nyaéta kontrol impedansi, anu penting pikeun ngajaga integritas sinyal dina sistem pencahayaan LED otomotif.Desain PCB boga ciri impedansi tepat mastikeun kinerja dipercaya jeung konsisten dina aplikasi frékuénsi luhur.

Sajaba ti éta, bahan aluminium dipaké dina PCB fléksibel ieu nyadiakeun kaunggulan signifikan pikeun aplikasi cahaya LED otomotif.Sipat dissipation panas aluminium anu alus teuing ngamungkinkeun sistem pencahayaan LED beroperasi dina suhu anu optimal, manjangkeun umur LED sareng mastikeun réliabilitas jangka panjang.

Salaku tambahan, kasabaran tina PCB fléksibel nyaéta ± 0.1 mm, mastikeun katepatan sareng akurasi ukuran papan sirkuit, anu penting pikeun integrasi anu mulus tina PCB kana sistem pencahayaan LED otomotif.

Kasimpulanana, 2-lapisan aluminium fléksibel PCB kami mangrupa solusi idéal pikeun aplikasi cahaya LED otomotif, nyadiakeun kinerja alus teuing, durability jeung reliabilitas.PCB fléksibel ieu nawiskeun konduktivitas termal anu saé, kontrol impedansi anu tepat sareng desain anu kompak, janten pilihan anu sampurna pikeun produsén anu hoyong ningkatkeun kinerja sistem pencahayaan LED otomotif.Mitra sareng kami ayeuna sareng ngalaman mangpaat téknologi PCB fleksibel anu inovatif.

Capel PCB fléksibel & Kamampuh Prosés PCB kaku-Flex

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30lapisan FPC
2-32lapisan Kaku-FlexPCB1-60lapisan PCB kaku
HDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasi
Kandelna
27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTH
Ukuran
± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um Impedansi
Dikadalikeun
Toleransi
± 10%
Toleransi NPTH
Ukuran
± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm Laksanakeun
Standar
GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III

Capel ngahasilkeun custom-precision tinggi Rigid Flexible Circuit Board / Fléksibel PCB / HDI PCB kalayan 15 taun pangalaman sareng profesionalisme urang

2 Lapisan Double-sided Fpc PCB + Lambaran Nikel Murni dilarapkeun dina Batré Énergi Anyar

2 Lapisan fléksibel PCB Boards Stackup

Gancang Hurungkeun 4 Lapisan Kaku-Flex Papan PCB Manufaktur Pikeun Bluetooth Hearing Aid Online

4 Lapisan kaku-Flex PCB Stackup

katerangan produk03

8 lapisan HDI PCBs

Alat Uji sareng Pamariksaan

katerangan produk2

Uji mikroskop

katerangan produk3

Inspeksi AOI

katerangan produk4

Tés 2D

katerangan produk5

Uji impedansi

katerangan produk6

Tés RoHS

katerangan produk7

Ngalayang usik

katerangan produk8

Tester Horizontal

katerangan produk9

Tés Bending

Capel nyadiakeun konsumén ngaropéa Service PCB kalawan 15 taun pangalaman

  • Milikna 3pabrik pikeun PCB fléksibel & PCB kaku-Flex, PCB kaku, DIP / Majelis SMT;
  • 300+Insinyur Nyadiakeun dukungan téknis pikeun Pra-jualan sareng saatos penjualan online;
  • 1-30lapisan FPC,2-32lapisan Kaku-FlexPCB,1-60lapisan PCB kaku
  • Papan HDI, PCB Fleksibel (FPC), PCB Kaku-Flex, PCB Multilayer, PCB Satu sisi, Papan Sirkuit Dua Sisi, Papan Hollow, Rogers PCB, PCB rf, PCB Inti Logam, Papan Prosés Husus, PCB Keramik, PCB Aluminium , Majelis SMT & PTH, PCB Prototipe Service.
  • Nyadiakeun24-jamjasa Prototyping PCB, bets leutik papan circuit bakal dikirimkeun dina5-7 poé, Produksi Massal papan PCB bakal dikirimkeun dina2-3 minggu;
  • Industri anu kami layanan:Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…
  • Kapasitas Produksi kami:
    FPC jeung kaku-Flex kapasitas produksi PCBs bisa ngahontal leuwih ti150000m2per bulan,
    kapasitas produksi PCB bisa ngahontal80000m2per bulan,
    PCB Assembling kapasitas di150.000.000komponén per bulan.
  • Tim insinyur sareng peneliti kami dikhususkeun pikeun minuhan sarat anjeun kalayan presisi sareng profesionalisme.
katerangan produk01
katerangan produk02
katerangan produk03
Kumaha Capel ensures kinerja unggulan jeung reliabilitas PCBs kaku-flex

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami