nybjtp

6 lapisan Kaku-Flex Printed Circuit Boards Pcb Manufaktur pikeun Night Vision Kacamata

Katerangan pondok:

Tipe Produk: 6 lapisan Papan Sirkuit Cetak Kaku-Flex
Aplikasi: Alat Kacamata Night Vision
Lebar garis sareng jarak garis: 0.15mm / 0.15mm
Ketebalan dewan: 1.2mm +-10%
Lapisan Stackup: 2 + 2 + 2
Aperture Minimum: 0.2mm
Tambaga Hole Ketebalan: 35um
Perlakuan permukaan: ENIG 2-3uin
Impedansi:/
Warpage: ≦0.5%
Kasabaran akurasi: ± 0.1MM

Palayanan Capel:

Ngarojong Adat1-30 Lapisan FPC PCB fléksibel,2-32 Lapisan kaku-Flex Circuit Boards,1-60 Lapisan PCB kaku,HDI PCB, Dipercaya Gancang Aktipkeun PCB Prototyping, Gancang Aktipkeun SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…


Rincian produk

Tag produk

Kumaha 6 Lapisan Kaku-Flex Printed Circuit Boards Pcb Manufacturing Capel's Nyadiakeun Solusi Reliabilitas pikeun produsén Kacamata Visi Peuting

-Capel sareng 15 taun pangalaman téknis profésional-

Ngawanohkeun state-of-nu-seni 6-lapisan kaku-flex dicitak circuit board urang dirancang husus pikeun alat-alat goggle visi wengi.Ngagabungkeun téknologi pang anyarna sareng rékayasa presisi, papan sirkuit kami mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun alat visi wengi anu berkinerja tinggi, dipercaya sareng awét.

Papan kami kandel 1.2mm pikeun tahan pamakean anu ketat sareng mastikeun fungsionalitas anu optimal.The 2 + 2 + 2 lapisan stacking ngamungkinkeun distribusi kakuatan efisien sarta pangiriman sinyal, hasilna kinerja ditingkatkeun jeung kualitas gambar unggul.

Kalawan diaméter liang minimum 0.2 mm, papan kami nyadiakeun akurasi unggulan sarta precision dina assembly komponén kompléks.0.15mm / 0.15mm lebar garis tur spasi garis mastikeun sambungan mulus tur ngaleutikan leungitna sinyal.

Papan sirkuit kami dirancang pikeun nahan lingkungan anu parah sareng suhu anu ekstrim, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun aplikasi visi wengi.Desain bébas impedansi na mastikeun aliran sinyal uninterrupted pikeun gambar jelas, seukeut tur uninterrupted.

6 lapisan Kaku-Flex Printed Circuit Boards Pcb Manufaktur pikeun Night Vision Kacamata

Jang meberkeun ningkatkeun durability na, kami nganggo perlakuan permukaan ENIG 2-3uin, nu nyadiakeun panyalindungan optimal ngalawan korosi tur manjangkeun umur dewan.The 35um ketebalan liang tambaga ensures konduktivitas listrik alus teuing jeung dissipation panas efisien.

Papan sirkuit kami gaduh kasabaran warpage kirang ti 0.5% sareng akurasi kasabaran ± 0.1mm, mastikeun stabilitas anu saé sareng akurasi dimensi bahkan dina kaayaan anu paling nungtut.Ieu ensures kinerja konsisten jeung reliabilitas jangka panjang.

6-lapisan papan sirkuit dicitak kaku-flex kami pikeun kacasoca visi wengi dirancang jeung dijieun pikeun standar industri pangluhurna.Aranjeunna ngalaman tés anu ketat sareng prosés kontrol kualitas pikeun mastikeun kinerja sareng reliabilitas anu optimal.

6-lapisan papan sirkuit dicitak kaku-flex kami mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun alat goggle visi wengi.Kalawan fitur canggih maranéhanana, durability sarta rékayasa precision, aranjeunna nganteurkeun kinerja unparalleled jeung reliabilitas, guaranteeing kualitas gambar unggul tur fungsionalitas optimal dina aplikasi night vision.

Capel PCB fléksibel & Kamampuh Prosés PCB kaku-Flex

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30lapisan FPC
2-32lapisan Kaku-FlexPCB1-60lapisan PCB kaku
HDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasi
Kandelna
27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTH
Ukuran
± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um Impedansi
Dikadalikeun
Toleransi
± 10%
Toleransi NPTH
Ukuran
± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm Laksanakeun
Standar
GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III

Capel ngahasilkeun custom-precision tinggi Rigid Flexible Circuit Board / Fléksibel PCB / HDI PCB kalayan 15 taun pangalaman sareng profesionalisme urang

2 Lapisan Double-sided Fpc PCB + Lambaran Nikel Murni dilarapkeun dina Batré Énergi Anyar

2 Lapisan fléksibel PCB Boards Stackup

6 Lapisan Kaku-Flex Printed Circuit Boards Pcb Manufaktur Pikeun Kacamata Visi Peuting

6 lapisan Kaku-Flex Printed Circuit Boards Stackup

katerangan produk03

8 lapisan HDI PCBs

Alat Uji sareng Pamariksaan

katerangan produk2

Uji mikroskop

katerangan produk3

Inspeksi AOI

katerangan produk4

Tés 2D

katerangan produk5

Uji impedansi

katerangan produk6

Tés RoHS

katerangan produk7

Ngalayang usik

katerangan produk8

Tester Horizontal

katerangan produk9

Tés Bending

Capel nyadiakeun konsumén ngaropéa Service PCB kalawan 15 taun pangalaman

  • Milikna 3pabrik pikeun PCB fléksibel & PCB kaku-Flex, PCB kaku, DIP / Majelis SMT;
  • 300+Insinyur Nyadiakeun dukungan téknis pikeun Pra-jualan sareng saatos penjualan online;
  • 1-30lapisan FPC,2-32lapisan Kaku-FlexPCB,1-60lapisan PCB kaku
  • Papan HDI, PCB Fleksibel (FPC), PCB Kaku-Flex, PCB Multilayer, PCB Satu sisi, Papan Sirkuit Dua Sisi, Papan Hollow, Rogers PCB, PCB rf, PCB Inti Logam, Papan Prosés Husus, PCB Keramik, PCB Aluminium , Majelis SMT & PTH, PCB Prototipe Service.
  • Nyadiakeun24-jamjasa Prototyping PCB, bets leutik papan circuit bakal dikirimkeun dina5-7 poé, Produksi Massal papan PCB bakal dikirimkeun dina2-3 minggu;
  • Industri anu kami layanan:Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…
  • Kapasitas Produksi kami:
    FPC jeung kaku-Flex kapasitas produksi PCBs bisa ngahontal leuwih ti150000m2per bulan,
    kapasitas produksi PCB bisa ngahontal80000m2per bulan,
    PCB Assembling kapasitas di150.000.000komponén per bulan.
  • Tim insinyur sareng peneliti kami dikhususkeun pikeun minuhan sarat anjeun kalayan presisi sareng profesionalisme.
katerangan produk01
katerangan produk02
katerangan produk03
Kumaha Capel ensures kinerja unggulan jeung reliabilitas PCBs kaku-flex

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami