nybjtp

HDI urutan kadua 8 lapisan - HDI PCB - liang buta dikubur flex-kaku pcb

Katerangan pondok:

Tipe produk: 8 lapisan HDI Kadua-Orde Flex-kaku PCB

Aplikasi: Otomotif
Bahan: PI, Tambaga, napel, FR4
Lebar garis sareng jarak garis: 0.1mm / 0.1mm
Ketebalan dewan: 1.0mm +/- 0.03mm
Minimum liang: 0.1mm
Liang buta: L1-L2,L7-L8
liang dikubur: L2-L3, L4-L5, L6-L7
Plating liang ngeusian: Sumuhun
Perlakuan permukaan: ENIG 2-3uin

Impedansi:/

kasabaran kasabaran: ± 0.1MM

Palayanan Capel:

Rojongan Adat 1-30 Lapisan FPC PCB Fleksibel, 2-32 Lapisan Papan Sirkuit Kaku-Flex, 1-60 Lapisan PCB Kaku, HDI PCB, Diperhatoskeun Gancang Giliran PCB Prototyping, Gancang Giliran SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…


Rincian produk

Tag produk

Ngawanohkeun produk panganyarna kami, high-density HDI tingkat kadua 8-lapisan - HDI PCB - dikubur buta via papan kaku-flex.Solusi inovatif sareng dipercaya ieu dirarancang khusus pikeun industri kendaraan listrik.

-Capel sareng 15 taun pangalaman téknis profésional-

Ngawanohkeun produk panganyarna kami, high-density HDI tingkat kadua 8-lapisan - HDI PCB - dikubur buta via papan kaku-flex.Solusi inovatif sareng dipercaya ieu dirarancang khusus pikeun industri kendaraan listrik.

Dijieun tina bahan sapertos PI, Tambaga, Elém sareng FR4, PCB kami direkayasa pikeun nyumponan sarat anu nungtut tina aplikasi otomotif.Kalayan ketebalan 1.0mm +/- 0.03mm sareng diameter liang minimum 0.1mm, papan PCB kami nyayogikeun daya tahan sareng presisi anu dipikabutuh pikeun éléktronika otomotif.

Salah sahiji fitur konci produk urang téh kaasup vias buta tur dikubur.Buta vias (L1-L2, L7-L8) jeung dikubur vias (L2-L3, L4-L5, L6-L7) ngaktipkeun desain leuwih kompleks jeung kompak, bari plated keusikan liang ensures integritas sambungan dina PCB nu.

Salaku tambahan, PCB kami dirawat ENIG sareng kandel 2-3uin, nyayogikeun permukaan anu pelindung sareng dipercaya.Lebar garis PCB kami sareng jarakna 0.1mm / 0.1mm, nyayogikeun katepatan sareng akurasi anu diperyogikeun dina éléktronika otomotif.

HDI Orde Kadua 8 Lapisan - HDI PCB - Dikubur Blind Hole Flex-Rigid Pcb nyayogikeun solusi anu dipercaya pikeun otomotif kendaraan listrik

High Density HDI Orde Kadua 8 Lapisan - HDI PCB - Dikubur Buta Via Soft kaku PCB dirancang pikeun nyadiakeun solusi dipercaya pikeun aplikasi kandaraan listrik.Nalika kendaraan listrik terus ningkat dina industri otomotif, paménta pikeun komponén éléktronik anu canggih sareng tahan naék.PCB kami dirancang pikeun nyumponan kabutuhan ieu, nyayogikeun solusi anu dipercaya sareng efisien pikeun aplikasi kendaraan listrik.

Salian konstruksi terjal, PCBs kami Fitur ± 0.1mm tolerances, mastikeun konsistensi jeung precision dina prosés manufaktur.Tingkat akurasi ieu penting pisan pikeun kinerja sareng reliabilitas sistem éléktronik otomotif.

Gemblengna, high-density HDI second-order 8-layer - HDI PCB - dikubur buta via papan kaku-flex mangrupakeun solusi motong-ujung pikeun industri kandaraan listrik.Kalayan fitur canggih sareng struktur awét, éta tiasa nyumponan kabutuhan parobihan éléktronika otomotif sareng nyayogikeun solusi anu tiasa dipercaya sareng efisien pikeun aplikasi kendaraan listrik.

Capel PCB fléksibel & Kamampuh Prosés PCB kaku-Flex

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30lapisan FPC
2-32lapisan Kaku-FlexPCB1-60lapisan PCB kaku
HDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasi
Kandelna
27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTH
Ukuran
± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um Impedansi
Dikadalikeun
Toleransi
± 10%
Toleransi NPTH
Ukuran
± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm Laksanakeun
Standar
GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III

Capel ngahasilkeun custom-precision tinggi Rigid Flexible Circuit Board / Fléksibel PCB / HDI PCB kalayan 15 taun pangalaman sareng profesionalisme urang

2 Lapisan Double-sided Fpc PCB + Lambaran Nikel Murni dilarapkeun dina Batré Énergi Anyar

2 Lapisan fléksibel PCB Boards Stackup

Gancang Hurungkeun 4 Lapisan Kaku-Flex Papan PCB Manufaktur Pikeun Bluetooth Hearing Aid Online

4 Lapisan kaku-Flex PCB Stackup

katerangan produk03

8 lapisan HDI PCBs

Alat Uji sareng Pamariksaan

katerangan produk2

Uji mikroskop

katerangan produk3

Inspeksi AOI

katerangan produk4

Tés 2D

katerangan produk5

Uji impedansi

katerangan produk6

Tés RoHS

katerangan produk7

Ngalayang usik

katerangan produk8

Tester Horizontal

katerangan produk9

Tés Bending

Capel nyadiakeun konsumén ngaropéa Service PCB kalawan 15 taun pangalaman

  • Milikna 3pabrik pikeun PCB fléksibel & PCB kaku-Flex, PCB kaku, DIP / Majelis SMT;
  • 300+Insinyur Nyadiakeun dukungan téknis pikeun Pra-jualan sareng saatos penjualan online;
  • 1-30lapisan FPC,2-32lapisan Kaku-FlexPCB,1-60lapisan PCB kaku
  • Papan HDI, PCB Fleksibel (FPC), PCB Kaku-Flex, PCB Multilayer, PCB Satu sisi, Papan Sirkuit Dua Sisi, Papan Hollow, Rogers PCB, PCB rf, PCB Inti Logam, Papan Prosés Husus, PCB Keramik, PCB Aluminium , Majelis SMT & PTH, PCB Prototipe Service.
  • Nyadiakeun24-jamjasa Prototyping PCB, bets leutik papan circuit bakal dikirimkeun dina5-7 poé, Produksi Massal papan PCB bakal dikirimkeun dina2-3 minggu;
  • Industri anu kami layanan:Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…
  • Kapasitas Produksi kami:
    FPC jeung kaku-Flex kapasitas produksi PCBs bisa ngahontal leuwih ti150000m2per bulan,
    kapasitas produksi PCB bisa ngahontal80000m2per bulan,
    PCB Assembling kapasitas di150.000.000komponén per bulan.
  • Tim insinyur sareng peneliti kami dikhususkeun pikeun minuhan sarat anjeun kalayan presisi sareng profesionalisme.
katerangan produk01
katerangan produk02
katerangan produk03
Kumaha Capel ensures kinerja unggulan jeung reliabilitas PCBs kaku-flex

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami