nybjtp

14 lapisan FPC Circuit Boards Fléksibel Gancang Aktipkeun Adat Pcb Prototyping Supplier

Katerangan pondok:

Jenis produk: 14 lapisan FPC Papan Sirkuit Fleksibel
Aplikasi: Alat-alat Imaging Médis CT scanner
Lebar garis sareng jarak garis: 0.2mm / 0.2mm
ketebalan dewan: 0.2mm
Aperture Minimum: 0.3mm
Ketebalan tambaga: 18um
Kaku: Lambaran Baja
Perlakuan permukaan: Immersion Emas
Prosés husus:/
Palayanan Capel:
Rojongan Adat 1-30 Lapisan FPC PCB Fleksibel, 2-32 Lapisan Papan Sirkuit Kaku-Flex, 1-60 Lapisan PCB Kaku, Dipercanten Gancang Giliran PCB Prototyping, Gancang Giliran SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:
Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…


Rincian produk

Tag produk

Kumaha Capel's 14 Lapisan FPC Papan Sirkuit Fleksibel Gancang Ngahurungkeun Panyadia Prototyping Pcb Custom Nyadiakeun Solusi Reliabilitas pikeun produsén alat-alat Imaging Médis CT scanner.

-Capel sareng 15 taun pangalaman téknis profésional-

Ngawanohkeun 14-lapisan FPC papan sirkuit fléksibel 14-lapisan kami dirancang pikeun alat-alat Imaging médis kayaning CT scanner.Kalayan lebar garis sareng jarak garis 0.2mm / 0.2mm, ketebalan papan 0.2mm, diaméter aperture minimum 0.3mm, ketebalan tambaga 18um, sareng kaku lambaran baja, papan sirkuit FPC ieu pasti bakal nyumponan sareng ngaleuwihan ekspektasi anjeun.

Dina parusahaan urang, urang boga leuwih ti 15 taun pangalaman dina manufaktur kaku-Flex PCB, fléksibel PCB na HDI PCB.Kami bangga dina nyayogikeun prototipe anu gancang sareng dipercaya sareng nyayogikeun palanggan kami solusi PCB hiji-eureun.Ngagabungkeun kaahlian urang jeung téhnologi canggih, kami geus ngembangkeun 14-lapisan FPC papan circuit fléksibel pikeun minuhan kabutuhan husus industri médis.

Alat-alat pencitraan médis sapertos scanner CT ngabutuhkeun papan sirkuit anu dipercaya sareng awét pikeun mastikeun hasil pencitraan anu akurat sareng tepat.14-lapisan FPC papan sirkuit fléksibel kami dirancang ngagunakeun kamajuan téhnologis panganyarna pikeun minuhan sarat ieu.Lebar garis 0.2mm / 0.2mm sareng jarak garis mastikeun sirkuit dénsitas luhur, ku kituna ngahontal pangiriman sinyal anu éfisién sareng ngirangan distorsi sinyal.

Ngawanohkeun 14-lapisan FPC papan sirkuit fléksibel 14-lapisan kami dirancang pikeun alat-alat Imaging médis kayaning CT scanner.

Papan FPC kami kandel 0.2mm, nyayogikeun kalenturan tanpa kakuatan kompromi.Hal ieu ngajadikeun aranjeunna idéal pikeun aplikasi alat-alat Imaging médis dimana spasi kawates sarta kalenturan penting pikeun operasi ditangtoskeun.

Diaméter aperture minimum 0.3mm mastikeun clearance nyukupan antara elemen conductive, nyegah sagala sirkuit pondok atawa gangguan sinyal.Leuwih ti éta, ketebalan tambaga 18um ensures konduktivitas listrik alus teuing jeung transmisi kakuatan efisien.

Dina raraga jang meberkeun ngaronjatkeun kinerja jeung reliabilitas papan sirkuit FPC, kami nganggo pelat baja salaku bahan kaku.Ieu nyayogikeun stabilitas ka papan, mastikeun aranjeunna tiasa nahan tungtutan anu ketat pikeun alat pencitraan médis.

Pikeun minuhan standar kualitas pangluhurna, 14-lapisan FPC papan sirkuit fléksibel kami ngalaman perlakuan permukaan emas immersion.Perlakuan ieu nyadiakeun solderability alus teuing jeung lalawanan korosi, mastikeun kinerja lila-langgeng sanajan di lingkungan kasar.

Salaku tambahan, prosés produksi profésional kami mastikeun yén papan sirkuit FPC kami kualitasna paling luhur.Tim kami anu berpengalaman taat kana ukuran kadali kualitas anu ketat dina unggal tahapan manufaktur, mastikeun kinerja konsisten sareng dipercaya unggal papan.

Lamun datang ka solusi PCB, parusahaan urang téh pilihan kahiji anjeun.Kalawan pangalaman éksténsif kami dina PCBs kaku-flex, PCBs fléksibel tur PCBs HDI, urang boga kaahlian pikeun minuhan sarat husus Anjeun.Prototyping gancang kami ngamungkinkeun produksi sareng pangiriman gancang, ngahémat waktos anjeun sareng mastikeun siklus pangembangan produk gancang.

Kasimpulanana, papan sirkuit fléksibel FPC 14-lapisan urang cocog pikeun aplikasi alat-alat pencitraan médis sapertos scanner CT.Kalawan fitur canggih maranéhna kaasup 0.2mm / 0.2mm lebar garis tur spasi garis, 0.2mm ketebalan dewan, 0.3mm aperture minimum, 18um ketebalan tambaga, sarta stiffness plat baja, papan ieu nawiskeun kinerja unparalleled sarta durability.

Kalawan leuwih ti 15 taun pangalaman industri, parusahaan urang geus komitmen pikeun nyadiakeun konsumén jeung solusi PCB pangalusna.Ti prototyping gancang jeung dipercaya kana solusi PCB turnkey, urang narékahan pikeun ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang dina kualitas, kinerja sarta jasa.Percanten ka kami pikeun nyayogikeun papan sirkuit fléksibel 14-lapisan FPC kualitas pangluhurna pikeun nyumponan kabutuhan alat pencitraan médis anjeun.

Capel PCB fléksibel & Kamampuh Prosés PCB kaku-Flex

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30 lapisan FPC
2-32 lapisan kaku-FlexPCB 1-60 lapisan kaku PCB
Papan HDI
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasi
Kandelna
27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTH
Ukuran
± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um Impedansi
Dikadalikeun
Toleransi
± 10%
Toleransi NPTH
Ukuran
± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm Laksanakeun
Standar
GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III

Capel ngahasilkeun custom-precision tinggi Rigid Flexible Circuit Board / Fléksibel PCB / HDI PCB kalayan 15 taun pangalaman sareng profesionalisme urang

2 Lapisan Double-sided Fpc PCB + Lambaran Nikel Murni dilarapkeun dina Batré Énergi Anyar

2 Lapisan Double-sided Fpc Pcb

4 lapisan papan kaku fléksibel

4-lapisan kaku-Flex PCB

katerangan produk03

8 lapisan HDI PCBs

Alat Uji sareng Pamariksaan

katerangan produk2

Uji mikroskop

katerangan produk3

Inspeksi AOI

katerangan produk4

Tés 2D

katerangan produk5

Uji impedansi

katerangan produk6

Tés RoHS

katerangan produk7

Ngalayang usik

katerangan produk8

Tester Horizontal

katerangan produk9

Tés Bending

Capel nyadiakeun konsumén ngaropéa Service PCB kalawan 15 taun pangalaman

  • Milik 3 pabrik pikeun PCB fléksibel & PCB kaku-Flex, PCB kaku, DIP / Majelis SMT;
  • 300+ Insinyur Nyadiakeun dukungan téknis pikeun Pra-jualan sareng saatos penjualan online;
  • 1-30 lapisan FPC, 2-32 lapisan Kaku-FlexPCB, 1-60 lapisan Kaku PCB
  • Papan HDI, PCB Fleksibel (FPC), PCB Kaku-Flex, PCB Multilayer, PCB Satu sisi, Papan Sirkuit Dua Sisi, Papan Hollow, Rogers PCB, PCB rf, PCB Inti Logam, Papan Prosés Husus, PCB Keramik, PCB Aluminium , Majelis SMT & PTH, PCB Prototipe Service.
  • Nyadiakeun 24-jam jasa PCB Prototyping, bets leutik papan circuit bakal dikirimkeun dina 5-7 poé, Produksi Massa papan PCB bakal dikirimkeun dina 2-3 minggu;
  • Industri anu kami layanan: Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Aerospace, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…
  • Kapasitas Produksi kami:
    Kapasitas produksi FPC sareng Rigid-Flex PCB tiasa ngahontal langkung ti 150000sqm per bulan,
    kapasitas produksi PCB bisa ngahontal 80000sqm per bulan,
    PCB Assembling kapasitas di 150.000.000 komponén per bulan.
  • Tim insinyur sareng peneliti kami dikhususkeun pikeun minuhan sarat anjeun kalayan presisi sareng profesionalisme.
katerangan produk01
katerangan produk02
katerangan produk03
Kumaha Capel ensures kinerja unggulan jeung reliabilitas PCBs kaku-flex

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami