nybjtp

Online 4 lapisan FPC PCBs Produsén pikeun Robot Sweeping calakan

Katerangan pondok:

Jenis produk: 4 lapisan FPC PCBs / Papan Multilayer
Aplikasi: Robot Sweeping Cerdas
Lebar garis sareng jarak garis: 0.1mm / 0.1mm
ketebalan dewan: 0.2mm
Aperture Minimum: 0.2mm
Ketebalan tambaga: 12um
Kaku: Lambaran Baja, FR4
Perlakuan permukaan: Immersion Emas
Prosés husus:/
Seuneu Retardant: 94V0
Résistansi Welding Warna: Hideung
Palayanan Capel:
Rojongan Adat 1-30 Lapisan FPC PCB Fleksibel, 2-32 Lapisan Papan Sirkuit Kaku-Flex, 1-60 Lapisan PCB Kaku, Dipercanten Gancang Giliran PCB Prototyping, Majelis PCB SMT Gancang

Industri Kami Jasa:
Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…


Rincian produk

Tag produk

Kumaha Produsén PCB FPC 4 Lapisan Capel Online Nyadiakeun Solusi Reliabilitas pikeun Pabrikan Robot Sapuan Cerdas

-Capel sareng 15 taun pangalaman téknis profésional-

Ngawanohkeun revolusioner 4-lapisan FPC PCB urang atawa dewan multi-lapisan, husus dirancang jeung dijieun pikeun integrasi seamless jeung robot sweeping pinter.Dirancang pikeun minuhan sarat nuntut tina robotics canggih, urang 4-lapisan FPC PCBs redefine standar kinerja, reliabilitas jeung fungsionalitas.

Kalayan rubak garis sareng jarak garis 0,1 mm / 0,1 mm, PCB ieu nyayogikeun presisi sareng akurasi anu langkung luhur, ngamungkinkeun robot nyapu pinter kalayan gampang ngaliwat rupa bumi sareng halangan.PCBs kami boga ketebalan dewan minimum 0.2 mm, nyadiakeun solusi lightweight tanpa compromising durability jeung kakuatan.Diaméter liang minimum 0.2mm ensures kinerja optimal sarta sambungan seamless.

Pikeun mastikeun konduktivitas alus teuing jeung kinerja lila-langgeng, kami 4-lapisan FPC PCB ieu dijieun kalayan ketebalan tambaga 12um.Sipat ieu mastikeun konduktivitas listrik anu saé sareng dissipation panas, ngamungkinkeun robot sweeping pinter tiasa beroperasi sacara sampurna sanajan dina kaayaan anu parah.Integrasi pelat baja sareng pilihan kaku sapertos FR4 nyayogikeun dukungan struktural sareng kaku.

Ngawanohkeun revolusioner 4-lapisan FPC PCB urang atawa dewan multi-lapisan, husus dirancang jeung dijieun pikeun integrasi seamless jeung robot sweeping pinter.

Di Capel, urang narékahan pikeun nyadiakeun produk pangalusna ka konsumén urang.Éta sababna PCB FPC 4-lapisan kami ngagaduhan perawatan permukaan emas immersion.Perlakuan ieu teu ngan ngaronjatkeun penampilan sakabéh, tapi ogé ngajaga PCB tina oksidasi, hasilna adaptability punjul kana faktor lingkungan.Salaku tambahan, rating tahan seuneu 94V0 kami mastikeun kasalametan maksimal sareng nyumponan standar industri.

Capel geus produsén industri-ngarah saprak 2009, specializing dina PCBs kaku-flex, PCBs fléksibel tur PCBs HDI.Kalayan pangalaman sareng kaahlian anu ageung, kami nawiskeun prototyping PCB turnaround gancang sareng jasa assembly PCB turnkey.Di Capel, kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi anu inovatif pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu kantos robih.

4-lapisan FPC PCB kami dirancang husus pikeun integrasi jeung robot sweeping pinter.Robot canggih ieu parantos ngarobih industri beberesih kalayan fitur canggih sareng fitur pinter.Kalawan 4-lapisan FPC PCB kami, robot sweeping pinter bisa nyadiakeun kinerja beberesih efisien unprecedented.

PCBs ieu ngagaduhan lebar garis anu tepat sareng jarak 0.1mm / 0.1mm, anu ngagampangkeun kabel rumit sareng pangiriman sinyal gancang, mastikeun komunikasi lancar antara komponén robot.Desain lightweight kalayan ketebalan plat minimum 0,2 mm ngamungkinkeun robot pikeun maneuver gampang sanajan dina spasi ketat.A aperture minimum 0.2mm ensures bacaan sensor akurat, sahingga robot pikeun akurat ngadeteksi jeung nyingkahan halangan.

Salaku tambahan, ketebalan tambaga tina 4-lapisan FPC PCB kami nyaéta 12um, anu nyayogikeun konduktivitas anu saé pikeun pagelaran optimal.Integrasi pelat baja sareng pilihan kaku sapertos FR4 ngajamin stabilitas sareng daya tahan, ngamungkinkeun robot nahan kasusah tina tugas beberesih sapopoé.Perawatan permukaan emas immersion ningkatkeun éstétika PCB bari nyayogikeun panyalindungan korosi.

4-lapisan Capel FPC PCB pikeun robot sweeping pinter tahan seuneu sareng dipeunteun 94V0.Ieu nyegah sumebarna seuneu jeung ensures tingkat luhur kaamanan, sahingga cocog pikeun pamakéan dina rupa-rupa setélan padumukan jeung komérsial.

Pondokna, Capel urang 4-lapisan FPC PCB mangrupakeun pilihan sampurna pikeun robot sweeping pinter.Kalawan precision maranéhanana, durability sarta fitur canggih, PCBs ieu revolutionize industri beberesih ku delivering kinerja unparalleled.Percanten ka Capel pikeun sadaya kabutuhan PCB anjeun sareng ngalaman téknologi pangénggalna.

Capel PCB fléksibel & Kamampuh Prosés PCB kaku-Flex

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30 lapisan FPC
2-32 lapisan kaku-FlexPCB 1-60 lapisan kaku PCB
Papan HDI
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasi
Kandelna
27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTH
Ukuran
± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um Impedansi
Dikadalikeun
Toleransi
± 10%
Toleransi NPTH
Ukuran
± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm Laksanakeun
Standar
GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III

Capel ngahasilkeun custom-precision tinggi Rigid Flexible Circuit Board / Fléksibel PCB / HDI PCB kalayan 15 taun pangalaman sareng profesionalisme urang

2 Lapisan Double-sided Fpc PCB + Lambaran Nikel Murni dilarapkeun dina Batré Énergi Anyar

2 Lapisan Double-sided Fpc Pcb

4 lapisan papan kaku fléksibel

4-lapisan kaku-Flex PCB

katerangan produk03

8 lapisan HDI PCBs

Alat Uji sareng Pamariksaan

katerangan produk2

Uji mikroskop

katerangan produk3

Inspeksi AOI

katerangan produk4

Tés 2D

katerangan produk5

Uji impedansi

katerangan produk6

Tés RoHS

katerangan produk7

Ngalayang usik

katerangan produk8

Tester Horizontal

katerangan produk9

Tés Bending

Capel nyadiakeun konsumén ngaropéa Service PCB kalawan 15 taun pangalaman

  • Milik 3 pabrik pikeun PCB fléksibel & PCB kaku-Flex, PCB kaku, DIP / Majelis SMT;
  • 300+ Insinyur Nyadiakeun dukungan téknis pikeun Pra-jualan sareng saatos penjualan online;
  • 1-30 lapisan FPC, 2-32 lapisan Kaku-FlexPCB, 1-60 lapisan Kaku PCB
  • Papan HDI, PCB Fleksibel (FPC), PCB Kaku-Flex, PCB Multilayer, PCB Satu sisi, Papan Sirkuit Dua Sisi, Papan Hollow, Rogers PCB, PCB rf, PCB Inti Logam, Papan Prosés Husus, PCB Keramik, PCB Aluminium , Majelis SMT & PTH, PCB Prototipe Service.
  • Nyadiakeun 24-jam jasa PCB Prototyping, bets leutik papan circuit bakal dikirimkeun dina 5-7 poé, Produksi Massa papan PCB bakal dikirimkeun dina 2-3 minggu;
  • Industri anu kami layanan: Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Aerospace, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…
  • Kapasitas Produksi kami:
    Kapasitas produksi FPC sareng Rigid-Flex PCB tiasa ngahontal langkung ti 150000sqm per bulan,
    kapasitas produksi PCB bisa ngahontal 80000sqm per bulan,
    PCB Assembling kapasitas di 150.000.000 komponén per bulan.
  • Tim insinyur sareng peneliti kami dikhususkeun pikeun minuhan sarat anjeun kalayan presisi sareng profesionalisme.
katerangan produk01
katerangan produk02
katerangan produk03
Kumaha Capel ensures kinerja unggulan jeung reliabilitas PCBs kaku-flex

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami