nybjtp

Papan Sirkuit Fleksibel Multilayer Kaku Ngadamel Cost PCB Quote pikeun Komunikasi 5G 64G

Katerangan pondok:

Tipe Produk: 8 lapisan Papan Sirkuit Fleksibel Kaku

Aplikasi: 5G Komunikasi 64G
Lebar garis sareng jarak garis: 0.075MM / 0.075MM
Ketebalan dewan: 2.0MM + -10%
Lapisan Stackup: 3 + 2 + 3
Aperture minimum: 0.1MM
Tambaga Hole Ketebalan: 12-15um

Perlakuan permukaan: ENIG 2-3uin

Impedansi:/

Warpage: ≦0.5%

Kasabaran akurasi: ± 0.1MM

Palayanan Capel:

Ngarojong Adat1-30 Lapisan FPC PCB fléksibel,2-32 Lapisan kaku-Flex Circuit Boards,1-60 Lapisan PCB kaku,HDI PCB, Dipercaya Gancang Aktipkeun PCB Prototyping, Gancang Aktipkeun SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…

 


Rincian produk

Tag produk

Kumaha Papan Sirkuit Fleksibel Multilayer Kaku Capel Nyadiakeun Solusi Reliabilitas pikeun Komunikasi produsén 5G

-Capel sareng 15 taun pangalaman téknis profésional-

Ngenalkeun papan sirkuit kaku-flex 8-lapisan canggih kami, solusi pamungkas pikeun sadaya kabutuhan komunikasi anjeun.Papan ieu dirarancang pikeun komunikasi 5G-speed tinggi, nganteurkeun kinerja sareng reliabilitas anu teu aya tandingan.

Lebar garis sareng jarak garis papan kami nyaéta 0.075MM / 0.075MM, anu ngajamin pangiriman sinyal pangsaéna sareng ngamungkinkeun komunikasi anu lancar sanajan dina jarak anu jauh.Ketebalan plat nyaéta 2.0MM, kasabaran nyaéta ± 10%, sareng strukturna kuat sareng awét.

The 3 + 2 + 3 lapisan stacking ngaronjatkeun kalenturan sarta fungsionalitas dewan, sahingga leuwih gampang pikeun ngahijikeun kana rupa alat komunikasi.Salaku tambahan, aperture minimum 0.1MM ngamungkinkeun rute sinyal anu akurat.

The ketebalan liang tambaga tina 8-lapisan kaku-flex circuit board urang téh 12-15um, nu nyadiakeun konduktivitas alus teuing jeung ensures pangiriman efisien sinyal data.Perawatan permukaan ENIG 2-3uin nyayogikeun panyalindungan oksidasi anu saé sareng ningkatkeun kahirupan dewan.

Dewan gaduh tingkat warpage anu pikaresepeun kirang ti 0,5%, nunjukkeun stabilitas sareng résistansi kana kakuatan luar.Kalayan akurasi kasabaran ± 0.1MM, anjeun tiasa percanten yén papan kami nyumponan standar kualitas pangluhurna sareng ngalaksanakeun konsistén.

Multilayer Kaku Circuit Boards fléksibel nyieun Cost PCB Quote pikeun Komunikasi 5G

Dirancang khusus pikeun komunikasi 5G, papan sirkuit kaku-flex multi-lapisan ieu nganteurkeun kinerja sareng reliabilitas anu unggul.Fleksibilitas sareng daya tahanna ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun rupa-rupa aplikasi, kalebet komunikasi 64G.

Naha anjeun ngarancang router, saklar, anteneu, atanapi alat komunikasi anu sanés, papan sirkuit kaku-flex 8 lapis kami idéal.Taroskeun kami ayeuna pikeun nyuhunkeun kutipan biaya PCB sareng ngalaman téknologi komunikasi generasi salajengna.

Capel PCB fléksibel & Kamampuh Prosés PCB kaku-Flex

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30lapisan FPC
2-32lapisan Kaku-FlexPCB1-60lapisan PCB kaku
HDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasi
Kandelna
27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTH
Ukuran
± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um Impedansi
Dikadalikeun
Toleransi
± 10%
Toleransi NPTH
Ukuran
± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm Laksanakeun
Standar
GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III

Capel ngahasilkeun custom-precision tinggi Rigid Flexible Circuit Board / Fléksibel PCB / HDI PCB kalayan 15 taun pangalaman sareng profesionalisme urang

2 Lapisan Double-sided Fpc PCB + Lambaran Nikel Murni dilarapkeun dina Batré Énergi Anyar

2 Lapisan fléksibel PCB Boards Stackup

Papan Sirkuit Fleksibel Multilayer Kaku Ngadamel Cost PCB Quote Pikeun Komunikasi 5G

8 lapisan Kaku Circuit Boards Fléksibel Stackup

katerangan produk03

8 lapisan HDI PCBs

Alat Uji sareng Pamariksaan

katerangan produk2

Uji mikroskop

katerangan produk3

Inspeksi AOI

katerangan produk4

Tés 2D

katerangan produk5

Uji impedansi

katerangan produk6

Tés RoHS

katerangan produk7

Ngalayang usik

katerangan produk8

Tester Horizontal

katerangan produk9

Tés Bending

Capel nyadiakeun konsumén ngaropéa Service PCB kalawan 15 taun pangalaman

  • Milikna 3pabrik pikeun PCB fléksibel & PCB kaku-Flex, PCB kaku, DIP / Majelis SMT;
  • 300+Insinyur Nyadiakeun dukungan téknis pikeun Pra-jualan sareng saatos penjualan online;
  • 1-30lapisan FPC,2-32lapisan Kaku-FlexPCB,1-60lapisan PCB kaku
  • Papan HDI, PCB Fleksibel (FPC), PCB Kaku-Flex, PCB Multilayer, PCB Satu sisi, Papan Sirkuit Dua Sisi, Papan Hollow, Rogers PCB, PCB rf, PCB Inti Logam, Papan Prosés Husus, PCB Keramik, PCB Aluminium , Majelis SMT & PTH, PCB Prototipe Service.
  • Nyadiakeun24-jamjasa Prototyping PCB, bets leutik papan circuit bakal dikirimkeun dina5-7 poé, Produksi Massal papan PCB bakal dikirimkeun dina2-3 minggu;
  • Industri anu kami layanan:Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…
  • Kapasitas Produksi kami:
    FPC jeung kaku-Flex kapasitas produksi PCBs bisa ngahontal leuwih ti150000m2per bulan,
    kapasitas produksi PCB bisa ngahontal80000m2per bulan,
    PCB Assembling kapasitas di150.000.000komponén per bulan.
  • Tim insinyur sareng peneliti kami dikhususkeun pikeun minuhan sarat anjeun kalayan presisi sareng profesionalisme.
katerangan produk01
katerangan produk02
katerangan produk03
Kumaha Capel ensures kinerja unggulan jeung reliabilitas PCBs kaku-flex

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami