nybjtp

Urutan 16 lapisan kaku-Flex PCB Boards Turnkey Majelis PCB pikeun Militér Aerospace Online

Katerangan pondok:

Tipe Produk: 16 lapisan Papan PCB Kaku-Flex
Aplikasi: Militer Aerospace
Lebar garis sareng jarak garis: 0.15mm / 0.15mm
Ketebalan dewan: 2.0MM + -10%
Lapisan Stackup: 5 + 6 + 5
Aperture Minimum: 0.2mm
Ketebalan liang tambaga: 35UM
Perlakuan permukaan: ENIG 2-3uin

Impedansi:/
Warpage: ≦0.5%

Kasabaran akurasi: ± 0.1MM

Palayanan Capel:

Ngarojong Adat1-30 Lapisan FPC PCB fléksibel,2-32 Lapisan kaku-Flex Circuit Boards,1-60 Lapisan PCB kaku,HDI PCB, Dipercaya Gancang Aktipkeun PCB Prototyping, Gancang Aktipkeun SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…

 


Rincian produk

Tag produk

Kumaha Capel's 16 Lapisan Rigid-Flex PCB Boards Turnkey PCB Assembly Nyadiakeun Solusi Reliabilitas pikeun Pabrik Aerospace Militer

-Capel sareng 15 taun pangalaman téknis profésional-

Ngawanohkeun produk panganyarna kami, 16-lapisan papan PCB kaku-flex dirancang pikeun aplikasi aerospace militér.Kalayan fitur canggih sareng konstruksi kualitas luhur, produk ieu parantos ngarobih industri.

16-lapisan papan PCB kaku-flex ieu dijieun maké state-of-nu-seni téhnologi pikeun mastikeun durability jeung reliabilitas sanajan dina lingkungan paling nuntut.Papan gaduh lebar garis 0.15mm / 0.15mm sareng jarak pikeun sambungan anu tepat sareng akurat.The 2.0MM + -10% ketebalan plat ensures stabilitas jeung sturdiness, sahingga idéal pikeun aplikasi militér-grade.

The 5 + 6 + 5 stackup ngamungkinkeun pangiriman sinyal efisien sarta kontrol impedansi, mastikeun kinerja optimal.Ukuran aperture minimum 0.2mm ngamungkinkeun routing sinyal efisien sareng ningkatkeun kalenturan desain.35UM tambaga via ketebalan nyadiakeun konduktivitas kuat tur ensures kinerja konsisten.

Dina raraga ngaronjatkeun kahirupan layanan produk, 16-lapisan dewan lemes-teuas adopts ENIG 2-3uin perlakuan permukaan.Perawatan ieu ngajaga papan sirkuit tina korosi sareng oksidasi, manjangkeun umur jasana.Sajaba ti éta, dewan boga laju warpage sakumaha low salaku ≤0.5%, sahingga kacida tahan ka bending atawa deformasi.

Urutan 16 lapisan kaku-Flex PCB Boards Turnkey Majelis PCB pikeun Militér Aerospace Online

Kalayan akurasi kasabaran ± 0.1MM, papan ieu nyayogikeun katepatan sareng akurasi anu diperyogikeun pikeun nyumponan sarat anu ketat pikeun aplikasi aeroangkasa militér.Éta dirarancang pikeun tahan kaayaan ekstrim sareng ngalaksanakeun sacara sampurna sanajan dina lingkungan setrés tinggi.

Pikeun nyumponan kabutuhan palanggan, papan kaku-flex 16-lapisan kami sayogi pikeun pesenan online.Kalawan platform online kami merenah tur ramah-pamaké, konsumén bisa kalayan gampang nempatkeun pesenan maranéhanana sarta kauntungan tina waktos turnaround efisien urang.jasa assembly PCB turnkey kami mastikeun pangalaman repot-gratis, nyadiakeun solusi lengkep ka konsumén urang.

Kalayan fitur-fitur canggihna, ngawangun kualitas luhur sareng prosés pesenan anu gampang, papan PCB kaku 16-lapisan kami mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun para nasabah anu milari produk anu dipercaya sareng awét.Pasang pesenan anjeun ayeuna sareng ngalaman bédana papan PCB kaku 16-lapisan anu tiasa dilakukeun pikeun aplikasi anjeun.

Capel PCB fléksibel & Kamampuh Prosés PCB kaku-Flex

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30lapisan FPC
2-32lapisan Kaku-FlexPCB1-60lapisan PCB kaku
HDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasi
Kandelna
27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTH
Ukuran
± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um Impedansi
Dikadalikeun
Toleransi
± 10%
Toleransi NPTH
Ukuran
± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm Laksanakeun
Standar
GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III

Capel ngahasilkeun custom-precision tinggi Rigid Flexible Circuit Board / Fléksibel PCB / HDI PCB kalayan 15 taun pangalaman sareng profesionalisme urang

2 Lapisan Double-sided Fpc PCB + Lambaran Nikel Murni dilarapkeun dina Batré Énergi Anyar

2 Lapisan fléksibel PCB Boards Stackup

Mesen 16 Lapisan Kaku-Flex Papan PCB Turnkey Majelis PCB Pikeun Militér Aerospace Online

16 lapisan kaku-Flex PCB Boards Stackup

katerangan produk03

8 lapisan HDI PCBs

Alat Uji sareng Pamariksaan

katerangan produk2

Uji mikroskop

katerangan produk3

Inspeksi AOI

katerangan produk4

Tés 2D

katerangan produk5

Uji impedansi

katerangan produk6

Tés RoHS

katerangan produk7

Ngalayang usik

katerangan produk8

Tester Horizontal

katerangan produk9

Tés Bending

Capel nyadiakeun konsumén ngaropéa Service PCB kalawan 15 taun pangalaman

  • Milikna 3pabrik pikeun PCB fléksibel & PCB kaku-Flex, PCB kaku, DIP / Majelis SMT;
  • 300+Insinyur Nyadiakeun dukungan téknis pikeun Pra-jualan sareng saatos penjualan online;
  • 1-30lapisan FPC,2-32lapisan Kaku-FlexPCB,1-60lapisan PCB kaku
  • Papan HDI, PCB Fleksibel (FPC), PCB Kaku-Flex, PCB Multilayer, PCB Satu sisi, Papan Sirkuit Dua Sisi, Papan Hollow, Rogers PCB, PCB rf, PCB Inti Logam, Papan Prosés Husus, PCB Keramik, PCB Aluminium , Majelis SMT & PTH, PCB Prototipe Service.
  • Nyadiakeun24-jamjasa Prototyping PCB, bets leutik papan circuit bakal dikirimkeun dina5-7 poé, Produksi Massal papan PCB bakal dikirimkeun dina2-3 minggu;
  • Industri anu kami layanan:Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…
  • Kapasitas Produksi kami:
    FPC jeung kaku-Flex kapasitas produksi PCBs bisa ngahontal leuwih ti150000m2per bulan,
    kapasitas produksi PCB bisa ngahontal80000m2per bulan,
    PCB Assembling kapasitas di150.000.000komponén per bulan.
  • Tim insinyur sareng peneliti kami dikhususkeun pikeun minuhan sarat anjeun kalayan presisi sareng profesionalisme.
katerangan produk01
katerangan produk02
katerangan produk03
Kumaha Capel ensures kinerja unggulan jeung reliabilitas PCBs kaku-flex

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami