nybjtp

Gancang 10 lapisan Papan Sirkuit Kaku-Flex Prototipe Pcb Produsén pikeun Kontrol Industri

Katerangan pondok:

Tipe Produk: 10 lapisan Papan Sirkuit Kaku-Flex
Aplikasi: Alat Kontrol Industri
Lebar garis sareng jarak garis: 0.12mm / 0.12mm
Ketebalan dewan: 1.6mm +-10%
Lapisan Stackup: 4 + 2 + 4
Aperture Minimum: 0.15mm
Ketebalan liang tambaga: 20-25UM
Perlakuan permukaan: ENIG 2-3uin

Impedansi: 85 ohm-+ 10%
Warpage: ≦0.5%

Kasabaran akurasi: ± 0.1MM

Fitur: Struktur buntut ngalayang

Palayanan Capel:

Ngarojong Adat1-30 Lapisan FPC PCB fléksibel,2-32 Lapisan kaku-Flex Circuit Boards,1-60 Lapisan PCB kaku,HDI PCB, Dipercaya Gancang Aktipkeun PCB Prototyping, Gancang Aktipkeun SMT PCB Majelis

Industri Kami Jasa:

Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…

 


Rincian produk

Tag produk

Kumaha Prototipe Pcb Prototipe Prototipe Produsen Pcb Lapisan Capel's Fast 10 Lapisan Nyadiakeun Solusi Reliabilitas pikeun Pabrikan Alat Kontrol Industri

-Capel sareng 15 taun pangalaman téknis profésional-

Ngenalkeun papan sirkuit kaku-flex 10-lapisan anu gancang sareng efisien, solusi anu sampurna pikeun sadaya kabutuhan alat kontrol industri anjeun.Kalayan téknologi canggih sareng desain anu unggul, papan ieu nganteurkeun kinerja sareng reliabilitas anu teu aya tandinganana.

10-lapisan papan sirkuit kaku-flex kami dirancang pikeun alat kontrol industri pikeun nyadiakeun efisiensi optimal sarta akurasi.0.12mm / 0.12mm lebar garis tur dipasing mastikeun integritas sinyal alus teuing pikeun operasi lemes malah dina aplikasi paling nuntut.

Papan sirkuit kami gaduh ketebalan 1.6mm + -10%, jumlah lapisan 4 + 2 + 4, sareng struktur anu padet pikeun mastikeun daya tahan anu tahan lama sareng tahan ngagem.Aperture minimum 0.15mm ngamungkinkeun panempatan komponén anu tepat pikeun pagelaran anu langkung luhur.

The ketebalan liang tambaga of 20-25UM ensures konduktivitas listrik alus, sedengkeun perlakuan permukaan ENIG 2-3uin nyadiakeun lalawanan korosi ditingkatkeun jeung solderability.Hal ieu ngajadikeun papan kami cocog pikeun rupa-rupa lingkungan sareng manjangkeun umur alat anjeun.

Gancang 10 lapisan Papan Sirkuit Kaku-Flex Prototipe Pcb Produsén pikeun Kontrol Industri

Impedansi kritis kana operasi ditangtoskeun pakakas kontrol industri, sarta papan kami nyadiakeun 85 ohm - + 10% impedansi.Ieu mastikeun pangiriman sinyal anu dipercaya, ngaminimalkeun résiko kasalahan atanapi gagal.

Warpage mangrupikeun masalah umum sareng papan sirkuit, tapi kalayan papan sirkuit kaku-flex 10 lapis kami, anjeun tiasa ngaleungitkeun masalah ieu.Papan kami gaduh kirang ti 0,5% warpage sareng ngajaga integritas strukturna sanajan nganggo beurat, mastikeun kinerja anu konsisten.

Akurasi sareng katepatan mangrupikeun prioritas utama urang, naha éta papan kami gaduh akurasi kasabaran ± 0.1mm.Ieu ngandung harti komponén anjeun bakal pas sampurna tanpa modifikasi atawa pangaluyuan.

Salah sahiji fitur anu luar biasa tina 10-lapisan papan sirkuit kaku-flex kami nyaéta struktur buntut ngalayang.Desain unik ieu ngagampangkeun pamasangan sareng pangropéa, ngirangan downtime sareng ningkatkeun produktivitas sadayana.Ucapkeun wilujeung ka prosedur wiring pajeujeut jeung wilujeng sumping integrasi seamless.

Di Shenzhen Capel Technology Co., Ltd., kami bangga janten nami anu dipercaya di industri, nyayogikeun produk kualitas pangluhurna sareng layanan palanggan anu luar biasa.Kamampuhan produksi gancang kami ngamungkinkeun urang pikeun nganteurkeun prototipe dina waktosna, mastikeun anjeun gaduh papan sirkuit pangsaéna pikeun alat kontrol industri anjeun langsung.

Kalawan kinerja luar biasa maranéhanana, durability sarta fitur unik, 10-lapisan papan sirkuit kaku-flex kami pasti ngaleuwihan ekspektasi Anjeun.Ngalaman bédana sareng papan anu gancang sareng efisien ayeuna!

Capel PCB fléksibel & Kamampuh Prosés PCB kaku-Flex

Kategori Kamampuh Prosés Kategori Kamampuh Prosés
Jenis Produksi FPC lapisan tunggal / FPC lapisan ganda
Multi-lapisan FPC / Aluminium PCBs
Kaku-Flex PCB
Jumlah Lapisan 1-30lapisan FPC
2-32lapisan Kaku-FlexPCB1-60lapisan PCB kaku
HDIPapan
Ukuran Pabrikan Max Lapisan tunggal FPC 4000mm
Lapisan ganda FPC 1200mm
Multi-lapisan FPC 750mm
Kaku-Flex PCB 750mm
Lapisan insulasi
Kandelna
27,5um / 37,5 / 50um / 65 / 75um / 100um /
125um / 150um
Kandel dewan FPC 0.06mm - 0.4mm
Kaku-Flex PCB 0,25 - 6,0mm
Toleransi PTH
Ukuran
± 0,075 mm
Surface Finish Immersion Emas / Immersion
pérak / Emas Plating / Tin Plating / OSP
Panguat FR4 / PI / pepet / SUS / PSA / Alu
Ukuran Orifice Semicircle Min 0.4mm Min Line Spasi / rubak 0,045mm / 0,045mm
Toleransi Ketebalan ± 0,03 mm Impedansi 50Ω-120Ω
Tambaga Foil Ketebalan 9um / 12um / 18um / 35um / 70um / 100um Impedansi
Dikadalikeun
Toleransi
± 10%
Toleransi NPTH
Ukuran
± 0,05 mm The Min siram Width 0,80 mm
Min Liwat liang 0,1 mm Laksanakeun
Standar
GB / IPC-650 / IPC-6012 / IPC-6013II /
IPC-6013III

Capel ngahasilkeun custom-precision tinggi Rigid Flexible Circuit Board / Fléksibel PCB / HDI PCB kalayan 15 taun pangalaman sareng profesionalisme urang

2 Lapisan Double-sided Fpc PCB + Lambaran Nikel Murni dilarapkeun dina Batré Énergi Anyar

2 Lapisan fléksibel PCB Boards Stackup

Gancang 10 Lapisan Papan Sirkuit Kaku-Flex Prototipe Pcb Produsén Pikeun Kontrol Industri

10 lapisan kaku-Flex Circuit Boards Stackup

katerangan produk03

8 lapisan HDI PCBs

Alat Uji sareng Pamariksaan

katerangan produk2

Uji mikroskop

katerangan produk3

Inspeksi AOI

katerangan produk4

Tés 2D

katerangan produk5

Uji impedansi

katerangan produk6

Tés RoHS

katerangan produk7

Ngalayang usik

katerangan produk8

Tester Horizontal

katerangan produk9

Tés Bending

Capel nyadiakeun konsumén ngaropéa Service PCB kalawan 15 taun pangalaman

  • Milikna 3pabrik pikeun PCB fléksibel & PCB kaku-Flex, PCB kaku, DIP / Majelis SMT;
  • 300+Insinyur Nyadiakeun dukungan téknis pikeun Pra-jualan sareng saatos penjualan online;
  • 1-30lapisan FPC,2-32lapisan Kaku-FlexPCB,1-60lapisan PCB kaku
  • Papan HDI, PCB Fleksibel (FPC), PCB Kaku-Flex, PCB Multilayer, PCB Satu sisi, Papan Sirkuit Dua Sisi, Papan Hollow, Rogers PCB, PCB rf, PCB Inti Logam, Papan Prosés Husus, PCB Keramik, PCB Aluminium , Majelis SMT & PTH, PCB Prototipe Service.
  • Nyadiakeun24-jamjasa Prototyping PCB, bets leutik papan circuit bakal dikirimkeun dina5-7 poé, Produksi Massal papan PCB bakal dikirimkeun dina2-3 minggu;
  • Industri anu kami layanan:Alat Médis, IOT, TUT, UAV, Penerbangan, Otomotif, Telekomunikasi, Éléktronik Konsumén, Militer, Dirgantara, Kontrol Industri, Kecerdasan Buatan, EV, jsb…
  • Kapasitas Produksi kami:
    FPC jeung kaku-Flex kapasitas produksi PCBs bisa ngahontal leuwih ti150000m2per bulan,
    kapasitas produksi PCB bisa ngahontal80000m2per bulan,
    PCB Assembling kapasitas di150.000.000komponén per bulan.
  • Tim insinyur sareng peneliti kami dikhususkeun pikeun minuhan sarat anjeun kalayan presisi sareng profesionalisme.
katerangan produk01
katerangan produk02
katerangan produk03
Kumaha Capel ensures kinerja unggulan jeung reliabilitas PCBs kaku-flex

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami