nybjtp

Single-Sided Fr4 Produsén PCB Rogers Pcb

Katerangan pondok:

model: 1 lapisan FR4 Circuit Board

Aplikasi produk: UVA

Lapisan dewan: 1 lapisan

Bahan dasar: FR4

Ketebalan Cu Batin:/

Ketebalan Cu Luar: 70um

Warna topeng solder: Héjo

Warna layar sutra: Bodas

Ketebalan PCB: 1.6mm +/-10%

Min Line rubak / spasi: 0,2 / 0,2mm

Min liang: 0.25mm

perlakuan beungeut: LF HASL

liang buta:/

liang kubur:/

Toleransi liang (nm): PTH: 士0.076, NTPH: 士0.05

Impedansi:/


Rincian produk

Tag produk

Kamampuh Prosés PCB

No. Proyék indikator teknis
1 Lapisan 1-60 (lapisan)
2 aréa processing maksimum 545 x 622 mm
3 Ketebalan papan minimum 4 (lapisan) 0.40mm
6 (lapisan) 0,60mm
8 (lapisan) 0.8mm
10 (lapisan) 1.0mm
4 Lebar garis minimum 0,0762 mm
5 Jarak minimum 0,0762 mm
6 aperture mékanis minimum 0,15 mm
7 Ketebalan tambaga témbok liang 0,015 mm
8 Kasabaran aperture metallized ± 0,05 mm
9 Toléransi aperture non-metal ± 0,025 mm
10 kasabaran liang ± 0,05 mm
11 Toleransi diménsi ± 0,076 mm
12 Sasak solder minimum 0,08 mm
13 lalawanan insulasi 1E+12Ω(normal)
14 Babandingan ketebalan plat 1:10
15 Kejut termal 288 ℃(4 kali dina 10 detik)
16 Distort jeung ngagulung ≤0,7%
17 kakuatan anti listrik > 1.3KV/mm
18 kakuatan anti stripping 1,4N/mm
19 Solder nolak karasa ≥6H
20 Retardancy seuneu 94V-0
21 Kontrol impedansi ± 5%

Urang ngalakukeun HDI Circuit Board kalayan pangalaman 15 taun sareng profesionalisme urang

katerangan produk01

4 lapisan Flex-kaku Boards

katerangan produk02

8 lapisan Kaku-Flex PCBs

katerangan produk03

8 lapisan HDI PCBs

Alat Uji sareng Pamariksaan

katerangan produk2

Uji mikroskop

katerangan produk3

Inspeksi AOI

katerangan produk4

Tés 2D

katerangan produk5

Uji impedansi

katerangan produk6

Tés RoHS

katerangan produk7

Ngalayang usik

katerangan produk8

Tester Horizontal

katerangan produk9

Tés Bending

Layanan Papan Sirkuit HDI kami

.Nyadiakeun rojongan teknis Pra-jualan sarta sanggeus-jualan;
.Custom nepi ka 40 lapisan, 1-2days Gancang péngkolan prototyping dipercaya, ngayakeun komponén, Majelis SMT;
.Caters ka Alat Médis, Kontrol Industri, Otomotif, Aviation, Consumer Electronics, IOT, UAV, Communications jsb.
.Tim insinyur sareng peneliti kami dikhususkeun pikeun minuhan sarat anjeun kalayan presisi sareng profesionalisme.

katerangan produk01
katerangan produk02
katerangan produk03
katerangan produk1

Kumaha carana milih produsén fr4 PCB Single-sided?

1. Kualitas sareng reliabilitas:
- Milarian produsén anu gaduh reputasi padet pikeun ngahasilkeun PCB anu kualitas luhur.Ningali ulasan pelanggan, testimonial, sareng rujukan (upami sayogi).
- Pastikeun pabrik nuturkeun standar industri sareng sertifikasi (misalna ISO 9001) pikeun mastikeun prosés kontrol kualitas anu konsisten.
- Pertimbangkeun catetan lagu pikeun nganteurkeun produk anu dipercaya dina waktosna sareng nyumponan spésifikasi palanggan.

2. Kapasitas manufaktur sareng téknologi:
- Assess kamampuhan manufaktur maranéhanana, kaasup parabot maranéhanana, fasilitas jeung kaahlian teknis.
- Pariksa yén aranjeunna gaduh kamampuan anu diperyogikeun pikeun nanganan syarat PCB khusus anjeun sapertos ukuran, ketebalan sareng spésifikasi bahan.
- Tanya ngeunaan pangabisa maranéhna pikeun nanganan rupa pilihan finish jeung kelir topeng solder.

katerangan produk1

3. Desain rojongan tur jasa:
- Evaluasi naha produsén nawiskeun dukungan desain atanapi jasa rékayasa pikeun ngabantosan anjeun ngaoptimalkeun desain PCB anjeun.
- Pariksa kamampuanna pikeun masihan ulasan desain atanapi nyayogikeun analisis desain pikeun manufacturability (DFM) pikeun deteksi awal masalah poténsial.
- Pertimbangkeun kamampuan pikeun nanganan modifikasi atanapi révisi desain sapanjang prosés manufaktur.

4. Harga sareng Penawaran:
- Nyuhunkeun tanda petik ti sababaraha pabrik sareng ngabandingkeun hargana.
- Waspada kana harga anu murah sabab ieu tiasa nunjukkeun masalah kualitas atanapi kapasitas produksi anu henteu cekap.
- Milarian transparansi ngeunaan harga, kalebet biaya tambahan pikeun perkakas, setelan, atanapi produksi gancangan.

5. Manufaktur waktos kalungguhan:
- Nangtukeun produksi sareng waktos pangiriman pikeun produsén.
- Panggihan ngeunaan kamampuan manufakturna sareng naha aranjeunna tiasa nyumponan jadwal produksi anu anjeun pikahoyong atanapi poténsi urgency.

6. Rojongan Palanggan sareng Komunikasi:
- Evaluasi réspondén sareng kamampuan produsén pikeun ngajawab patarosan, masalah atanapi masalah anjeun dina waktosna.
- Pertimbangkeun kasadiaan sareng kahayang pikeun nyayogikeun dukungan sareng inpormasi sapanjang prosés manufaktur.
- Milarian saluran komunikasi anu efektif sapertos email, telepon atanapi obrolan langsung.

7. Ladenan tambahan:
- Nangtukeun upami produsén nawiskeun jasa tambahan sapertos perakitan PCB, uji, atanapi sumber komponén (upami diperyogikeun).
- Evaluasi kasadiaan jasa nilai tambah sapertos verifikasi desain, uji fungsional atanapi bungkusan produk.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami